utorok 2. februára 2010

Nova zavislost:)Lipstick Jungle










Kedze nastalo obdobie prazdnin a vsetky moje serialy zacinaju az niekedy v marci, nastala chvila popozerat sa po novom. A nasla som, a este taky super!!!Mozno, ho niektori z Vas poznaju, i ked kedze som na blogoch o nom nevidela, ziadnu zmienku napisem Vam o nom ja. Je sice uz asi rok stary a dokonca ako rychlo zacal, tak rychlo aj skoncil, ale tie dve serie Vam stacia na to, aby ste sa do neho do hlavnych hrdiniek, a do ich outfitoch uplne zamilovali:) Takze, tento novy/stary zazrak sa vola Lipstick Jungle a je to od autorky Sexu v Meste, takze viac menej viete co mozete cakat:) Tri zeny v tych najlepsich rokoch- v obsadeni Brooke Shields, Kim Raver, Lindsay Price ktore hladaju svoju lasku, svoje miesto v spolocenskom rebricku a stastie.. No kazdopadne stoji za to,aby ste si ho pozreli, len sa pripravte na to, ze sa do neho hned zamilujete:))

At this time i have finally holidays and all my serials will start unfortunately in march so i had to find some new one. And i was very succesfull and i have found Tv serial called Lipstick Jungle. Lipstick jungle is unbelievable funny, chic serial about three successfull women in best years who are trying to find love, hapiness and place in the word. Main characters are Kim Raver, Brooke Shields and Lindsay Price. Im pretty sure, that when you start watch Lipstick Jungle, you will love it! Pridavam trailer, bohuzial v nemcine ale na vytvorenie usudku, myslim, ze staci:))

22 komentárov:

  1. Pri tomto seriali mi zastava mozog, na zaklade Myinho komentaru ze toto musim vidiet som si pozrela pilot, ktory som ani nezvladla dopozerat do konca. Brooke Shield je davno za zenitom, Lindsay Price bola chutna a to je tak vsetko a Kim Raven je krasna a uzasna zena, ale tu mi pripadala bezpohlavna. Co ma prekvapuje asi najviac je fakt, ze ludia s podobnym vkusom (ako ty alebo mya) sa donho zamilovali. Asi sa so mnou nieco deje :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niie podla mna je super,ja som ho dopozerala asi za tyzden:) Hovorim zavislost:) Brooke Shields som nikdy nemala rada ale po tomto uz aj hej, Kim Raver sa pre mna stala ,,takto chcem vyzerat v 40tke" :)) Mne sa to pacilo, konecne som sa vytrhla z deformacie Heroes-koho zabije Sylar dnes? Gossip Girl- podme sa tvarit ze 25rocny ludia maju 16,a podme riesit problemy ako Serena povedala tomu a ten povedal tomu..:D, Lost- no dobre to zacina dnes, to este len pride:) Melrose Place- to mozem, na to sa tesim ale zacina v marci a 90210 ma nejako prestava chytat.. a ostava moj milovany Nip/Tuck kde mi vsak obaja mierne zacinaju liezt na nervy, neviem co sa to chystaju ukoncit alebo preco z nich robia to co robia.. Rozmyslala som som nad Glee ale neviem, ci sa mi cchem stahovat daco nove, no v case najvacsej nudy sa do toho asi pustim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sranda, ja som seriozne mame podobny vkus :D teda okrem Nip/Tuck o tom som pocula ale nechytalo am to moc za srdce a inak mas moj obdiv ja som skoncila s heroes pri "stvrtej casti" fugitives, lebo ked zacne byt sci-fi serial telenovela moc sa mi to nelubi. Inak ak chce nieco mimo stereotypu do Glee urcite chod (aj ked aj ta to chyti budes mat do aprila abstak kedze sa zatial vysielalo len 13 dielov) je to nieco dost jedinecne v serialovom svete. Ale ak si na kriminalky celkom fajn je aj Castle (teraz to zacalo chodit na jojke opat hrozny dabing) ale odporucam skor original, je to vtipne a akurat sa vysiela druha seria takze toho nebude az tak malo na pozeranie (zatial odvysielanych 24 dielov)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No ako to tak vidim, tak do Glee teda asi pojdem:))Este som si to pozerala aj u Vas na stranke, videa a tak, a pacilo sa mi to tak mam teda aspon daco nove:)
    Tak dakujem za radu, ked objavim nieco co je pozeratelne napisem aj ja..
    Inak toto ma este napadlo,este davnejsie ste pisali o filme New Yourk, ja len ze ak si to este nevidela, uz je toho kopec na nete,tak sa po tom popozeraj lebo uz je to tam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uf tak to budem rada, mam dost velke pokrytie ale serialov je neuveritlne vela :D a k tom NY I <3 U , viem ze to uz je na nete uz je to aj stiahnute len to caka ked budem mat cas nejak sa k tomu neviem dostat.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pocula som o tomto seriali na jednom ceskom blogu, a chcela by som ho vidiet :) aj ked podla obrazkov su tie outfity trochu umiernenejsie ako v SATC alebo GG.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Becca: hmm, miernejsie no ako sa to vezme, ked si zoberem GG tak to oblecenie mi prislo mierne nenositelne a odhliadnuc od par veci mne sa ani nepacilo ako sa napriklad Blair obliekala, a tu Lindsay Price sa oblieka uplne famozne a Kim Raver tak krasne zensky, elegantne..Myslim, ze s tych dvoch serialov sa hlavne akterky obliekaju v podstate do najnositelnejsich veci, a SATC bolo podla mna istym sposobom nieco take ,,prve" prvy serial v ktorom sa otvorene hovorilo o sexe, pozdvihovala sa moda, topanky:) Toto je len taky naslednik si myslim, i ked asi nie az taky uspesny kedze sa nejako nepokracuje v dalsich dieloch:( Ale myslim, ze za pozretie stoji:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nevidela som este ani jednu cast..nemam cas...ved ja som nedokukala ani 1.seriu GG nie este dalsie:D
    ten chlapik je mrte sexy!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na to že je nemáš ráda je 25 docela dost. Já jich mám přes 40:D ale já nic jiného nenosím, sukně nejsou moje a legíny jsou mi většinou krátké...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. stále plánujem to pozerať na prime, ale presne každú stredu na to zabudnem. Inak som čítala na jednej stránke negatívnu kritiku, tak ale určite si to pozriem, snáď ma to osloví, lebo tiež mám teraz taký seriálový dlh, keďže všetci majú prázdniny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nevím,nějak ma to nechytlo,nemám čas to sledovat,ale tak každý je jiný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. love the clothes in the photos. stunning.

    http://thebuzzonfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mě tenhle seriál příliš neoslovil....přijde mi hodně usedlý a nudný. Musím přiznat, že jsem čekala druhý Sex ve městě, ale ten je opravdu jen jeden :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Stale sa ukazuje 100ludi, 100chuti:) I ked podla mna vela moze robit aj dabing, tuto neviem lebo to pozeram v angline ale napr. ked som bola v kine na Avatara ten bol s dabingom a to bola vazne katastrofa...dabing bolo 50% z toho co mi pokazilo ten film:(

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tady se staly nějaké nové růžové věci, že ? :) designhrátky!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. No este stym nie som uplne vysporiadana a neni to ani hotove ale uplne mi to pride tazke robit tu nejake zmeny:) To co vsetci co mate ine blogy viete programovat???

    OdpovedaťOdstrániť
  17. bianca google rulez :D tu najdes asi milion "pozadi" aj s navodom http://btemplates.com/ kde ich naistalujes obycajny uplodnutim html kodu :)) Kebyze mas nejaky problem, pis mail na coccinelle.lenka@gmail.com :))

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Bianco, právěže já se na všechno ptám a ohledně PC nic nevím, ale postupně se učím :) žádné programování - to jde mimo mě :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ehm popripade ak by si chcela zmenit len backround a nie cely template tak http://www.shabbyblogs.com/backgrounds.html http://hotbliggityblog.com/backgrounds.php alebo
    http://thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds.html

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Hmm rada by som si ho pozrela, ale kde? Viem, ze chodi na prime, ale ta nam uz bohuzial nejde, na iserialoch som ho tiez nevidela. Kde ho pozeras ty?
    :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. o wow wow Cocci dakujeeem este sem dokopem svoju polovicku a zmajstrujeme snad daco:))Naozaj dakujeem a snad ta nezbombardujem e-mailmi:)

    Michaela: Priatel ma zaplateny rapidshare account a ja sa k tomu trochu prizivujem:) A potom uz len staci googlit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. ja som to pozerala, cez rozne americke stranky online ako je u nas iserialy, a u mna sa tiez dobra zavyslost vytvorila :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne