streda 31. marca 2010

Co boli to treba liecit!!!



Myslim, ze kazdy v svojom okoli pozna niekoho koho trapil zarasteny necht. Pre niekoho kto sa stouto nestastnostou nestretol je to ,,len" zarasteny necht, ale pre niekoho koho nechty potrapili je to nocna mora. Nemozete chodit obuty takmer v nicom, pedikerka je vas druhy domov, v noci sa budite na to, ze sa Vam o necht otrel paplon a nedajboze ta bolest ked Vam niekto stupi na nohu..Mne sa toto prihodilo pred dvoma rokmi a bola to bolest ktora ma trapila viac ako pol roka. Zapricinene to bolo jednoduchym zlym ostrihanim nechtu. Ako som uz spominala pedikerku som navstevovala od bolesti kazdy vikend, lebo nechtove lozko sa mi zapalilo a po par mesiacoch ani ona sama nevedela co stym. Dostala som sa do takej zufalej fazy, ze som bola na zakroku kde mi vyrezali zapaleny necht..Myslim, ze tu bolest ani neni treba popisovat..Lenze, o par tyzdnov na to, ma zacal boliet necht na druhej nohe, a zase strach z rezania. Vtedy mi ako zazrak z neba jedna znama poradila jednoduchu vec a to vyrobok od Schollu na zarastajuce nechty. Je to vodicka v malej flasticke v ktorej je stetcek a tym si nanasate tinkturu na postihnute miesta, a hadajte co?Ono to naozaj funguje!!Je to zazrak, o ktorom sa snazim hovorit vsade mozne lebo to naozaj pomaha. Cena je okolo siestich eur, ale za to vyliecenie to urcite stoji. Ma to vsak aj iste nevyhody, kedze nevieme co za agresivnu latka to je, co ten necht lieci, pocitajte stym, ze necht sa mierne znici, trochu zozltne a zvrasnie (alebo neviem ako to nazvat, babky maju take nechty tak toto je akoby pociatok toho) ale pri dobrej starostlivosti je uz toto naozaj najmenej..:)
A co vy, mate aj taketo peripetie s niecim, a dobre rady na ne?

9 komentárov:

  1. ano, to víš, lidé si zvyknou..
    k článku: ano, potřápil mě. Ten pocit byl velmi nepříjemný i v noci jsem se kvůli tomu budila, když jsem nohou nějak špatně zavadila. Nehet jsem si nechala vystříhat a zajímavost: nohu i s bolavým nehtem jsem si namočila do heřmánkové vody. Bolest potom přešla a nehet vypadal hned lépe. Ale jsem ráda, že jsem nemusela ho nechat strhnout.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To taky budu dělat, ale zase nechci prosedět celý prázdniny u počítače. Dnes je mi líp, a proto už třeba pudu i ven a tak.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jj je super ::))
    jáj ten clanek je slovensky :D to se spatne cte *lol*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. s tymto skusenost nemam,zatial-chvalabohu.ALe kamoske trhali necht na nohe lebo chytila plesen

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tyjo sice rozumim jenom půlce.. ale.. tyjo to musí bejt hrozný trhání nehtu.. ááá..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já zatím zkusila jen něco proti puchýřům, to jsou svině..ale taky to celkem fungovalo..=)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Trhani nehtu? Au!
    Kdybys mela cas, byla bych moc rada, kdybys koukla na muj blog. Zacala jsem psat jak anglicky tak cesky a doufam, ze by moje ceske preklady mohly take nekoho zajimat :)) Budu vdecne za jakekoliv komentare a nebo follows (pravidelni ctenari? :))
    xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dakujem za vsetky mile komentare:)
    Pre moje ceske citatelky len tolko ze ma mrzi, ze je v niektorych castiach problem s porozumenim, a ze snad v blizkej buducnosti nebudem leniva a zase zacnem pisat po anglicky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ano, přesně tak. Dneska jsem zkoušela další jogurty, tak potom bude další report :D jinakchci říct, že doufám, že jsem ten článek pochopila dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne