štvrtok 4. marca 2010

Zdravi tip na bolesti:)






Kedze bohuzial patrim k tym, co vedia co znamena menstruacne bolesti raz ma velmi potesilo ked som si vypocula rozhovor dvoch dam na ulici:)Raz som teda cakala na trolejbus a dve damy sa rozpravali, ze idu nakupovat. Jedna isla do lekarne a ta druha sa jej pytala ze naco a po dlhsom rozhovore, som sa dozvedela, ze mava tazke migreny a nepomahaju jej ani tabletky a dcera zase mava menstruacne bolesti a raz jej lekarnicka poradila nech vyskusa Roibos caj a odvtedy si ho chodi teda kupovat do lekarne. Ked som to pocula opytala som sa lekarnicky aj ja, a povedala mi ze je to pravda, ze roibos aj ine cervene caje velmi dobre pomahaju tlmit bolest a su velmi zdrave. Najpr som si kupila porcovany v lekarni, ale potom ako som sa o neho zacala zaujimat, som ho videla zrazu na kazdom kroku. A mozem Vam povedat, ze to naozaj zabera. Najdete ho vsade, ci uz v lekarni, alebo v Tescu s roznymi prichutami- pomaranc, vanilka atd. Medzi moje oblubene patri z Lidlu znacka Lord Nelson a ten je s prichutou vanilky. Podla mna je vyslovene chutny, ma zvlastnu konzistenciu a je lahky, cize ho kludne mozete pit aj vecer:)
A ozaj, keby Vam nahodou doslo nejako zle v meste alebo tak, skuste napr. cerveny Nestea Vitao:)

6 komentárov:

  1. Sice menstruacne bolesti nemavam :-) ale potvrdzujem pre tych, ktori Rooibos nechutnali, ze je bombovy. Moj favoritny je momentalne sypany s pomarancom, ale kedysi boli take sacky Millenium Rooibos s medom, uz som ich dlho nevidel.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to je úžasné,to musím vyzkoušet:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mamin bratranec zil dlhu dobu v JAR a ked prisiel na svk, tak doviezol aj kopu rooibosu a my sme ho pili od rana do vecera a teraz ho uz velmi citit nemozem. maximalne to nestea. a pokial ide o ten vanilkovy, tak z toho ma vyslovene napina. ale zase, 100 ludi, 100 chuti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja jsem akorat protivna a na to mi asi nic nepomuze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lev bez hrivy- aj ja teraz ficim na sypanom pomarancovom:))))

    Sophie- urcite treba vyskusat:)

    Tina- presne ako hovoris 100ludi, 100chuti:)

    Suzie- Vies ze ti neverim?:) pri pohlade na tvoje fotky si nedokazem predstavit protivnu Suzie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem rooibos...a moje obľúbené sú práve s pomarančom a s vanilkou :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne