utorok 8. júna 2010

Vedeli ste ze s vodou sa odlicite?


Ze nie? Ani ja nie, az teraz. Kedze je obdobie skuskoveho moje oci dostavaju poriadne zabrat ci uz neustalym vysedavanim za PC alebo citanim do rannych hodin. V jednu takuto rannu hodinu ma uz tak stipali oci ze som hladala nahradne riesenie:) A napadlo ma ze pri kupe uz spominanej Aqualie som dostala aj ocny odlicovac..Nejako som to neriesila, dala som ho mamine, mne vyhovoval aj moj Garnier..Ale! Vazne ma strasne palili oci tak som si povedala ze ho vyskusam, ma konzistenciu ako voda, je priesvitny ako voda vonia ako voda a ked ho mate na ociach je ako voda, a ked si date odlicovaie tamponiky dole po make-upe a spirale ani zmienky..
Podla mna toto je absolutne revolucny odlicovac a poviem Vam ze pokial ste ho neskusali, tak si to neviete predstavit..Je to kazdopadne skvost a myslim si ze pre ludi s citlivymi ockami ako stvoreny!
A pre tych ktori by uvazovali velkost je 150ml a cena okolo 13e :)

6 komentárov:

  1. Vichy za normalnich okolnosti nekupuju a bezne se spise spoleham na garnier, niveu nebo Neutrogenu, ale kdyz narazim na takto pozitivni recenzi, rada vyzkousim neco noveho.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja velmi rada a velmi casto skusam vsetko nove co sa objavi, niekedy je to vyhodene velke mnozstvo penazi, ale na druhu stranu niekedy sa najde nieco co vazne stoji za to, a vzdy o tom rada napisem, ci uz je to zle nech si to zbytocne nekupuju ostatni alebo vyborne, nech to vyskusa viac ludi a mozno to niekomu pomoze:))
    Dakujem za komentar:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. http://www.mojalekaren.sk/vichy-demaquillant-yeux-sensibles-odlicovac-na-citlive-oci-150ml/

    je to tento ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Osobně mám s Vichy zkušenost a jsem spokojená. Nyní jsem však vyzkoušela přípravky i od Eucerinu a nemůžu si stěžovat:).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojky, nezkoušela jsi micerální vodu od Biodermy? Dříve jsem používala odličovače Vichy, ale po tom co jsem objevila micerálku na ní nedám dopustit. Odstraní všechen make-up i řasenku, tonizuje pleť a vůbec nevysušuje.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne