nedeľa 15. augusta 2010

Hneda pokozka:)




Vsimla som si na Vasich blogoch, ze nielen ja ale vela z Vas riesi samoopalovacie pripravky a mnoho z Vas este nenaslo ten pravy.
Ja som ich sama vyskusala veeelmi vela, mam pocit ze takmer vsetky finance dostupna na trhu a odporucila by som dva.
1.je vyrobok DM, samoopalovaci krem v spreji, vyborne sa vdaka spreju nanasa, pachne minimalne a pokial mate skusenosti s natieranim nezanechava flaky a cenovo je velmi vyhodny do 100korun. A ma krasnu hnedu farbu!

2, je pre mnohych velmi znamy od Garnieru, ten pekne vonia,flaky tiez moc nerobi, ale zase, nehnedne sa po nom tak rychlo ako po tom z DM

Tak to su dva moje oblubene a na zaver by som este spomenula telove mliecko co som minule objavila v Tescu, je od Dermacolu, ma v sebe trosku samoopalovaku, a je velmi hydratacne, naozaj skvela vec na leto, vrelo odporucam! pokozku pekne jemne sfarbi, osviezi, hydratuje a krasne vonia!

11 komentárov:

  1. ... o koupi samoopalováku přemešlím už delší dobu ... na začátku léta jsem měla od Lorealu. Ten byl výborný, fleky nedělal, ale hnědlo se po něm pamalu ... říkáš, že ten z DM je dobrý ju? :) mmm tak já se po něm asi mrknu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. juuuuuuuuuu ja mam uplne stejnou sun dance, a musim rict ze mi moc vyhovuje!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dobrý článok!! lebo po lete som aj ja chcela ostať trošku opálená a správny samoopaľovák som ešte nenašla tak vyskúšam jeden z týchto.Díky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kedysi som so samoopalovacimi experimentovala a dopadlo to dost katastrofalne takze odvtedy to neskusam. Najprv to vyzera slubne, pekne mi to rovnomerne uschlo... lenze po asi tretom natreti som sa cela vyhadzala. A to mi robi kazdy samooplovak :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak ten od dermacolu urcite vyskusam :DD

    XXX
    Daisy

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jeden z nich urcite vyskusam heh :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mam rada hnedou kuzi opalenou, i klidne trochu zlutou od samoopalovaku :D co uz! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já samoopalováky nepoužívám,protože se bojím, že budu oranžová.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten sprej z dm jsem dneska držela v ruce a nakonec jsem ho nevzala. Zítra se díky tvému článku pro něj asi vrátím a vyzkouším děkujii:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja mám dobrú skúsenosť so samoopaľovacím gélom a sprejom od Oriflame, keď sa dobre povenujete rozotretiu, tak fľaky nehrozia a hnednutie je expresné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. I am regulaг ѵisitoг, hоw aге you everуbоԁy?

    This artіclе posted at this web ѕite іs aсtually fastidiοus.
    Watch The Clone Wars Season 5 Episode 9
    Here is my web blog : The Clone Wars Season 5 Episode 9 A Necessary Bond

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne