štvrtok 7. októbra 2010

Essence Black Mania





Priznam sa ze za cas, ktory pouzivam tekute cierne/sede linky na oci som vystriedala len dve znacky lebo sa nastastie pomaly minaju:)-resp.aspon mne:)
Prva bola cierna s S-he a kupovala som ju za 2,5 eura, vydrzala mi viac ako rok co je podla mna viac ako sludne a nikdy som snou nemala problem, nerozmazavala sa nanasala sa v pohode.

Druhu som mala linku od Isadory, ktora sa nanasala nie ze dobre ale vynikajuco, ale pokial Vam slzia oci, nie je to pre Vas to prave orechove lebo mala tendencie sa rozmazat. Cena bola okolo 14eur, ale to nanasanie bolo vazne jedna basen, mozno to bolo dane tym ze ta tycinka ktorou nanasate bola akoby jemne pospongiovana, no neviem:)

Minule som sa chcela opat vratit k tej klasike od She, ale v Dm-ke som si vsimla ze cena sa zvysila o skoro euro a nie ze by ma to zlincovalo :) ale povedala som si ze vyskusam linku od Essence.
Vybrala som si Essence Black Maniu, z extra ciernou farbou a specialne zakrivenym nanasacom (nepisem stetcom lebo to nie je stetec ale skor plastova tycinka), cena bola 2,5 eura a musim napisat, ze som spokojna, nanasanie je OK take ako pri She, farba je naozaj krasna cierna az pomaly leskla a vobec sa nerozpija ani ked slzia oci:)
Odporucam:)

Vas by som sa chcela opytat ci mate radsej tekute linky, gelove ci v pere?

19 komentárov:

  1. Ja pouzivam iba linku v pere z Avonu. Ta m vyhovuje, ale je pravda, ze tak po 3 mesiacoch vyschne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No toho som sa obavala u liniek v pere ze maju nizku zivotnost preto som ich ani neskusala..uf dobre vediet ze to tak fakt je:(
    dakujem Veve!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja používam presne túto od Essence a je úplne perfektná, inú by som ani nechcela, dobre sa nanáša (aj keď sa mi občas dosť trasú ruky :D), nerozmazáva sa a dlho vydrží. :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Používám tekuté, nejradši mám Exaggerate od Rimmel, ale tyhle od Essence vyzkouším ;). Díky za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. your blog is really amazing! Enjoy reading your posts!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tekutá max factor:)

    http://www.styleeeblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ako ich nanasate? mne sa to teda este nepodarilo bez chyby :((( a to uz skusam peknych par rokov ...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. používám klasickou tužku od Avonu. Ale přemýšlím nad tekutýma linkama, takže asi zkusím ty od essence, uvidím, jak budu šikovná :)
    Sice oči linkuju už nějaký pátek, ale moc zdatná v tom nejsem..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. essence přímo miluju! mají super kvalitu i cenu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. s linkama dost bojuju, tyhle vyzkoušené nemám. Koupila jsem si 3 různé a všechny stojí za prd.;D Ale od Essence mám make up a rtěnku a je skvělá

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ivanya - no kazdopadne to chce trpezlivost:) ja zacinam od kutika ocka a pomaly taham dalej ale niekde na nejakom videu som videla tip pre zaciatocnicky ze vybodkovat si akoby dole linku a potom uz len pospajat:))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Prvú linku som mala v pere, tuším z Avonu. Nedržala dlho, rýchlo vyschla... Potom som dostala tekutú linku Gosh - priznám sa, asi by som si ju sama nekúpila, keďže stojí 8 alebo 10 eur. No teraz by som už inú nechcela. Proste linka, ktorá mi drží na očiach aj keď prídem o 5 ráno z diskotéky. Nerozmazáva sa a super sa nanáša. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. no ja s essence a black mania nemam moc dobre skusenosti...ale teda vobec...kupila som si sice taku co vyzera ako zvyraznovacka so seknutym steteckom ale farba ziadna nevysla....pisala som o tom na blogu, bola to moja vina ze som si nevyskusala na ruku ale aj kon ma styri nohy a predsa sa podkne

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já ti od essence můžu doporučit taky takovou tekutou tužku akorát že místo štětečku je něco jako fixa.Tím se mi ta linka nanáší strašně moc dobře a hlavně rychle a samozřejmě vydrží celý den a nerozmazává se:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ty linky od essence mám a jsem s nima vážně hodně spokojená ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. baby, neviete, ake znacky na slovensku maju gelove ocne linky? uz vecnost to chcem skusit, ale okrem vyschnutych essence v DMke som ich este nikde nevidela...

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne