piatok 29. októbra 2010

Slnecny lak:)




Viem, ze najoblubenejsi lak pre tuto sezonu je pre mnoho z Vas asi nude, ci biela kava alebo seda, ale kedze pre mna kazdy tyzden znamena vzdy ine farby keby som mala strieda len tieto tri asi by mi siblo:)
Po dlhej dobe som niekde zo zadu vykutrala tento She a strasne sa mi opat zapacil. Jeho farba je taka ja ju volam ze skoricova, ale inak presne v odtieni slnecneho kamena ak ju poznate. Musim povedt ze stacia urcite dve vrstvy a ma aj celkom dobru vydrz:)

23 komentárov:

  1. Zajímavá barva...já nejen na podzim miluju spíš takovou tmavě bordó. Ta je in snad každý podzim.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne to skôr pripomína čokoládu :)
    Neviem prečo, ale mne sa tieto S-he laky nezdajú moc kvalitné. Hneď na druhý deň sa mi začne lak šúpať :(((

    OdpovedaťOdstrániť
  3. k-r-á-s-n-ý je to lak!!!
    moc se mi líbí ! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahojky, pardon že budu trošku spamovat a šířit reklamu, ale otevřela jsem si malý obchůdek, patřící k mým stránkám, tak kdyby jste měli chuť, můžete nahlédnout.
    Zde: http://duckbezegashop.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. love that color nailpolish! need it too. Nice blog, hope you'll become a follower of my blog too?
    xoxo

    http://theonlyfashionprincess.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Barva je dobrá, ale víc by se mi líbil v matném provedení..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. máš krásny tvar nechtov a ten lak na nich vyzerá úžasne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Timbo- teraz som si uvedomila ze vsetky laky co mam She maju v sebe jemne trblietky a tym padom ich zhustuju,a jeden z dovodov preco ich mam rada je hlavne to ze vydrzia neporusene cca.5-6 dni :)

    Vsetkym ostatnym dakujem za krasne komentare!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ta barva je skvělá! asi si pořídím 162. lak na nehty do své sbírky ;D :P

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak ten je skvělej.. škoda, že sem ho neobjevila v létě..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja s lakmi She nemám skúsenosť, nakoľko mi plne vyhovujú laky Rimmel a Deborah Milano, zato s lakmi z Avonu a Oriflame spokojná nie som. Veľmi túžim po tyrkysovom laku, len je ťažké ho zohnať. Jeden taký som videla u Miss Sporty, tak keď si ho opäť raz nezabudnem kúpiť, tak ho konečne vyskúšam, či je taký, aký si ho predstavujem. Ale nechám si poradiť, ak viete niekto o nejakom tyrkysovom laku inej značky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tuhle značku mám ráda! A lak je nádherný! Já vsázím na modrou a červenou a krásné udržované přírodní nehtíky nalakované jen průhledným lakem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Už jsem myslel že ten :D naramek pod lakem je nejaky jidlo :)), ale jinak lak má krasnou barvu ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Barva pěkná, ale laky od S-he nemám moc ráda protože se strašně rychle oloupou:(

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Bianca principessa ;) máš úžasný blog... a teraz k veci, farba toho laku sa mi veľmi páči, dokonca som zháňala niečo podobné asi pred týždňom, ale s lakmi she nemám dobrú skúsenosť, aj napriek tomu, že si dávam podkladový lak véééľmi rýchlo mi idú dole. Nevydržia mi ani tri dni. =(
    ale nedávno som našla v jednej mini drogérii takú dosť neznámu značku lakov, ktoré sú fakt dobré, vydržia dosť dlho a nie sú ani drahé ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Chcem sa vsetkym podakovat za krasne komentare!som prekvapena, ake mate zle skusenosti s She lakmi a mrzi ma to:( ale som rada ze ste mi to napisali!
    Este raz dakujem za vsetky komentare!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Moi amelie - dakujem za pochvalenie blogu :) veeelmi ma to potesilo!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ja som mala jeden lak od S-he taky trblietkavya prisiel mi strasne gelovy tak som ho darovala dalej.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. wáu...dobrý je :) taký luxusný...
    ďakujem, že si sa zaztavila na mojom blogu, aj za milý komentár ♥

    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  20. wow, tato farba sa mi fakt paci! musim skocit do DM-ky :D

    Simona
    http://thepicnicwithzebra.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Máš krááásny blog, veľmi rada sem chodím :)
    Mohla by si prosím ťa napísať číslo laku? Chcela by som si ho kúpiť, ale v DM-kde som našla jeden, ale neviem či je to on, lebo sa mi zdal tmavší. Je to 437 quick dry? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne