pondelok 31. januára 2011

Avon Nail Express




Pride mi az neuveritelne, ze som o tomto este nerobila prispevok, ale kedze som dnes ostala v soku po tom co na mna moje spoluziacky pozerali ako tekvice ked som im povedala, ze nieco take existuje ukazem to pre istotu aj Vam:)
Sikovna vecicka, ktoru vidite na fotkach je Avon Nail Express cena +- 3,5eura. A v jednoduchosti je to vyrobok, ktory Vam zrychli zaschnutie laku na nechty. Nalakujete si nechtiky a nastriekate a Voila! Ja som s tymto Avonom spokojna, vyhovuje mi celkom ze je v spreji, i ked niekomu moze vadit to ze je to velmi velmi olejove a v podstate po pouziti mate mastne prsty ale tie sa daju otriet a do par minutiek je naozaj lak suchy a mozete robit viac menej co chcete.
Viem, ze sa da kupit uz aj She, Essence a ktovie este kolko inych znaciek, tie som zatial neskusala, lebo stymto som spokojna, ale ak mate skusenost prosim napiste mi ju:)dakujem:)

27 komentárov:

  1. Kurnik a ja som váhala, že či si to mám objednať alebo nie. No....presvedčila si ma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, Bianca, dekuji za mily komentar a navstevu, take te sleduji uz dyl a vzdy me to bavi!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uuu o existencii niecoho takeho som vobec nevedela :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ať tak děsivé to není, ono je to moc hezké ale je to děsivé v některých momentech. Ale je toneskutečně krásné, na konci je takové prozření do její mysli:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. timbo tak dufam, ze budes spokojna:))

    Julia - dakujem velmi moc ma to potesilo:)

    suzinqa- vazne? Tak potom som rada ze uz vies:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tyjo, to jsem fakt nevěděla, že něco takového existuje! Díky za rozšíření obzorů :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. já už to videla u essence a dalších.. ale nějak mě to zatím neláká, ale možná si něco takového časem pořídím.. zatím nemám kam spěchat..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. M. to ja vzdy ked si v nedelu lakujem nechty a za 10minut uz ma prist pre mna priatel mam naponahlo az az:))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dakujem:)

    pozyvam ta ku mne na GIVEAWAY:)
    myfuchsia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak to je hodně dobrá vychytávka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. je to smutné.. :P

    pekný blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ďakujem za komentár som rada, že sa ti môj článok páčil ;)
    Inšpiratívny blog <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. počula som o tom, no zatial nvyskúšala :P

    OdpovedaťOdstrániť
  14. vďaka za tip, určite vyskúšam :)
    inak nevieš či to funguje aj na mäkkší lak aby stvrdol?

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Když si lakuji nehty, tak poctivě čekám než přirozenou cestou uschnou. Takové vychytávky mě zatím příliš neoslovily. Třeba časem =)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tak o tomto počujem prvý krát a asi si to aj objednám :)

    www.fashion-paradis.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. zkus jist vitaminy biosil, nehty a vlasy budou pevnejsi, a pak az nakou primou vyzivu

    OdpovedaťOdstrániť
  18. jéé, to nevím zase já, že ho má i Avon, já používala ten od essence a byl super :) stejně jako říkáš ty, mastný po nanesení a byl ve spreji jako lak na vlasy třeba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ten od essence v spreji mi velmi nesedel, sprej od s-he je lepsi, lak vyschne skor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. videla som to uz vaickrat, ale pride mi to drahe...to radsej pockam kym usche same:D

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Véronique - podla mna nie, teda ak som to pochopila dobre :)

    A Vsetkym Vam dakujem za krasne komentare velmi veeelmi ma tesi ze sa Vam clanok pacil, a ze ste mi tu daco pekne napisali:) Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Už jsem to jednou měla, ale né od Avonu. A můžu říct, že je to super věc! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Tak tento výrobok je presne pre mňa! Strašne trpím, keď musím 20 a viac min čakať kým lak zaschne.. a potom si myslím, že už už je zaschnutý a obtriem sa niekde a zistím, že ešte nebol.. aaach, takže ďakujem za review.. určite si toto čoskoro zaobstarám.)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. minule som si kupila ten od s-he a zatial som ho pouzila raz, no nie je to zasa uplna vyhra ale docela mi to ulahcilo pracu s nechtami, takze som spokojna.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne