utorok 25. januára 2011

Red jeans




Uprimne neviem povedat, ci by som si tento parfum kupila aj sama, ale ked som ho dostala potesil ma jednak preto ze vyzeral naozaj zvlastne a jednak preto, ze sama by som si ho nekupila a asi ani neovonala a takto som mala moznost vyskusat nieco nove:)
Neviem ci poznate tento parfum Versace Red Jeans ale niekde som sa docitala ze patri medzi prve parfumy z dielne Versace a bol vytvoreny v roku 1994. Co sa samotnej vone tyka je taka ovocna, i ked pozor nie je jemna, povedala by som skor silna ako slaba. Prevazuje urcite fialka orgovan a jazmin. Vytvaraju spolu velmi zaujimavu vonu, ktora sa mne paci.
Prekvapujuca je aj cena, pri hladani na nete som nasla 100ml aj za 17 eur, co je naozaj vynikajuca cena.
Moj konecny dojem je pozitivny paci sa mi, i ked teraz este neviem povedat, ci by som si ju kupila aj ked sa mi minie, ale to cas ukaze:)

A co vy? Poznate tuto vonu? Mate radi kvetinove vone?

16 komentárov:

  1. Tuto (uz pomaly vintage) vonu nepovazujem za velmi vydarenu a rozhodne nekupovat naslepo, lebo je to dost vyrazna kvetinovo ovocna pecka.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moja obľúbená vôňa!!!
    Mama ju používa už vyše 10 rokov a akýmsi spôsobom som to zdedila aj ja. :)
    A tatko zas používa Versace Blue Jeans, najkrajšia pánska vôňa všetkých čias. :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lučiak- bud vyjde alebo nevyjde:)

    Timbo - videla som ze je aj panska tak ked hovoris ze krasne vonia poobzeram sa aj po tej, dakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jej vzhľad vyzerá skvele;)asi keby som ju videla v obchode tak by ma zaujala,no kedže mám zo silnými vôňami nie moc dobré skúsenosti asi by som zvažovala;)mna osobne uuplne dostala Rose Princess od Ferre alebo Cool Water od Davidoff;)taký závan leta;):)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. moc pekný design, víc posoudit emůžu, protože vůni neznám. Ale minimálně se bude krásně vyjímat někde na poličce ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tohle vypada moc krsne, a ten design je fakt povedeny.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som ju mala uz davnesjie , pacila sa mi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš pravdu, španělština je moc hezká. A ta písnička, poslední týden si ji zpívám pořád do kola.
    Květinové vůně jsou nádherné. Škoda, že nevím, jak přesně voní tento parfém.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krasny flakonek :) a tyhle vůně mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nevoňala som ju, ale páči sa mi design

    OdpovedaťOdstrániť
  11. no ale ta tvoje je fake ne?:D Versus Red Jeans?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Joll Burr - musim povedat ze najprv si ma dostala, lebo som si to vazne nevsimla, ale patrala som na googli a je to to iste niektore flakony su pod Versace Red jeans a ine su Versus ale je to to iste cize ziadny fake:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Raz som ju vyskušala v parfumerke- na ruku, (papieriky su blbosť) a potom som ešte asi hodinku nakupovala a zvyknem potom privoniavať k ruke ako sa vôňa rozvíja a aká je jej výdrž. Táto ma ani neohúrila, ale ani nesklamala. Ináč preferujem vône orientálnejšie pred kvetinkovými- "dievčenskými".

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dakujem za vsetky Vase krasne komentare:) Inak ste ma prekvapili ako vela z Vas ju pozna:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne