nedeľa 6. februára 2011

Co ma zaujalo v Oriflame 3





Mozno ste si uz vsimli, ze som obcasnym nakupcom ci uz Oriflamu alebo Avonu a dnes sa mi dostal do ruk novy katalog 3 a napadlo ma podelit sa s Vami s vecami, ktore mam idem si objednat alebo ktore vyzeraju zaujimavo:)

1,Zacnem asi trochu Valentinsky:) Urcite by som odporucila pre tie, ktore este nemaju vymysleny darcek vonavku Architect, je to teraz celkom novinka a vonia uuuuzasne! Osobne mam velmi rada niektore panske vone z Oriflame a hned ako som ovonala ja a moj priatel tuto sme si ju okamzite zamilovali:) Vona krasne muzsky:) a vydrzi velmi dlho! cena 16,9e

2, Pre tie ktorym sa pacil clanok o nahrievacich kliestikoch na riasy http://biancaprincipessa.blogspot.com/2010/08/krasne-riasy-z-oriflamu.html
mam dobru spravu! Teraz su v zlave za bezkonkurencnych 4,9 :)

3, Mne osobne sa velmi paci aj nova pena do kupela s vonou marcipanu mnaam:) 750ml za 4,5

4, Milovnikov zazracneho Oriflame vajicka urcite potesi opatovne zaradenie do ponuky a navyse v akcii jeho vanilkove prevedenie za 1,9e

Tak to je nejakych par veci, ktore sa mi pacia:) A co vy? Objednavate si z oriflame?

24 komentárov:

  1. Z Orifleme jsem si kdysi objednávala, teď už ne. Ani neznám nikoho kdo dělá Orifleme. Ta pěna koupele mě zaujala, vypadá hezky a musí krásně vonět. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. od oriflame mám moc ráda krémy na ruce.. zpevňujou zároveň nehty, které jsou pak zdravé a pevné :)) a rozhodně je lepší než avon..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak new vôňa si ma až tak nezískala(mám tam obľúbenejšie, napr. FREE, ECLAT, EMBRANCE) no vajíčko je fakt super, hlavne na zádery, či zničené ruky a nechty-odporúčam :) a si i zaregistrovaná?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dasdusha - to je skoda ze nepoznas nikoho, a nechcela by si to robit sama?

    michelle - ano kremiky maju aj podla mna super, len tie mi neprisli teraz az v takej srdcervucej zlave preto som ich nespominala ale uplne suhlasim su skvele:))

    lucas - Eclat mam aj ja velmi rada :) A nie nie som ja len sem tam nakupim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý článek :) Já od oriflame asi ani nic nemám, ale asi by se doma něco našlo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. taky občas objednávám jak z Oriflame, tak Avonu a "zázračný kelímek" vřele doporučuju...bez něj by mé rty zimu nepřežily ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. oriflame moc nemusim,ale hojivy zazracik alis vajicko milujem :) mam aj vanilkove aj klasicke a je to vseliek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tu pěnu jsem si objednala přes kamarádku, uvidím jí až příští pondělí tak mi to asi předá až v to pondělí. Ale v katalogu na vzorečku voněla strašně moc pěkně :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Oriflame mám moc ráda, vyhovujou mi jak makeupy, tak řasenky :)) Ty nahřívací kleštičky na řasy jsem dostala pod stromeček a musim říct, že jsou vážně skvělí :) A to oriflame vajíčko mám též, vážně zázrak <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja mam od oriflame hlavne dekorativni kosmetiku, ale vse se mi libi!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Dakujem Vam za krasne komentare velmi ma tesia a dakujem Vam aj za super tipy!:))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ten zázračný kelímek od Oriflame je skvělý :) Super článek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jo a nevieš či maju v Oriflame niečo na zosvetlenie blond vlasov...niaky šampón alebo spray

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Oriflame je fajn :) jejich řasenky nemají konkurenci! a zázračný kelímek je opravdu zázračný :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Nepreferujem veľmi veci z Orifleme , ale je pravda , že niektoré sú fakt dobré . Už asi 2 roky používam hojivý zázrak a som s týmto výrobkom absolútne spokojná . Oriflame si vždy pozriem už len kôli tomu alebo či náhodou nemajú niejakú vôňu hojivého zázraku v limitovanej edícii. Táto vecička v mojej taške nikdy nechýba !

    Ďakujem za návštevu na mojom blogu <3

    http://touch-your-style.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Zazracne kalisky od Oriflame miluju, to je dobre, ze zase budou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Zázračné vajíčko je produkt, kterým Oriflame zazářilo. Nic lepšího neznám... Když mám suché rty - použiju vajco, když mám odřeninu - použiju vajco, když mám cokoli - použiju vajco.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Dakujem za krasne komentare!!!!

    Alica - viem, ze mali ale nebol to vyrobok co je v katalogu cely rok predpodkladam, ze ak bude obnovia ho opat niekedy pred letom. Inak viem, ze taky vyrobok ma aj Avon tak sa potom pred letom skus mrknut aj tam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ano souhlasim oriflame nemám ráda ale tady zařázil--a byla bych moc moc ráda kdyby ses koukla na muj nový blog www.likeadivaweb.blogspot.com když se ti bude líbit okomentuj nebo mě mužeš i sledovat DĚKUJUUU mooooc bude to promě hodn znamenat

    OdpovedaťOdstrániť
  20. objednavala jsem si drive z oriflame, ale ted uz mc ne..ale zazracny kelimek byl fajn

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Z Oriflame si objednávam pravidelne, som viacmenej spokojná, s niečím viac a s niečim menej, mám rada niektoré ich krémy a pleťové mlieka, rovnako aj radu swedish spa napríklad:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Love the colour polish. Xxx
    www.this-grace.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne