štvrtok 24. februára 2011

Testovala som:)





Vela z Vas urcite pouziva cistice gely na tvar a ma uz svoje oblubene. Po niektorych v drogerii mozno nesiahnete lebo Vam pride cena nizka, alebo nepoznate znacku ci sa Vam proste nepozdava. Ja som pre Vas otestovala tri cistiace gely, ktore by som si asi ja sama od seba len tak nekupila resp. by ma nenapadlo sa po nich ani pozriet. Vsetky maju cenu do 6eur v klasickych baleniach a su urcene pre normalnu a mastnu pokozku.

1, Himalaya Face Wash - tento cistiaci gel malokto pozna ale vo svete je velmi znamy a oblubeny najma preto, ze je to gel, ktory neobsahuje mydlo cize nepresusuje pokozku. Obsahuje liecive bylinky, ktore okrem toho, ze plet cistia aj dezinfikuju a dodavaju jej vitaminy. Zabranuje vzniku ciernych bodiek a vdaka hlavnej zlozke, ktorou je kurkuma neozaj dezinfikuje.
Co sa tyka mojho nazoru - povedala by som, ze je urceny viac na normalnu ako zmiesanu pretoze nemam pocit ze by nejako extra odmastoval plet. Urcite nevysusuje plet je po nom cista prijemna, ale este raz opakujem nijak extra neodmastuje. Vyhoda je bylinne zlozenie a soap- free.

2, AB balance s tea tree - u tohto cistiaceho gelu je cena najnizsia a podla mna splna jedine jeden ucinok a to, ze je to teda cistiaci gel, pravdepodobne plet vycisti ale niekedy cena naozaj hovori o kvalite vyrobku. Urcite neodmastuje, nezanechava ani nijaky specialny pocit a ma velmi riedku konzistenciu.. Tento by som urcite uz nekupovala!

3, Manhattan Clearface wash gel - tento gel je z radu Manhattan pre problematickejsiu plet, mastnu a ma cely rad vyrobkov. Musim povedat, ze co ma prekvapilo prve, bola krasna akoby jablckova vona. Vyrobok ma prijemnu hustejsiu konzistenciu a vyborne sa nanasa. Po umyti mate hladku plet, citite tu vycistenost a urcite aj odmastenost. Nemala som u neho velke ocakavania ale bola som velmi prekvapena a spokojna.

A co vy? Ake gely pouzivate?

10 komentárov:

  1. ja používam čistiaci gél od Avonu /taký zelený :D nechce sa mi ísť pozrieť ako sa volá :) / a som s ním spokojná, taký klasický

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já používám nějakou bio německou značku a hlavně gel s houbičkou od L'Orealu, který si nemůžu vynachválit.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Simuša - tak sa pozriem v katalogu:))

    Suzanne - ten s hubickou:) som videla, vyzeral zaujimavo tak ked pises ze je dobry asi vyskusam:)

    Dakujem!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hm... Ja si normalne len odlicim oci a potom pouzivam moj Mary Kay Timewise 3-in-1 Cleanser. Ale priznam sa, dost to zanedbavam. Asi budem musiet zacat si pokozku poriadne cistit lebo to casom olutujem!!

    Inak:) ano tie mufiny s cili boli super aj ked tie s arasidovym maslom a jablkom boli este lepsie. Kludne ti poslem recept, dnes som uz Katke posielala.

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. podla mna absolutne najlepsi je Dermacol Perfect Cleanser, dokolane cisti, nevysusuje a dokonca odlicuje! skratka netreba vobec pouzit odlicovat, staci si v sprche namocit tvar, umyt tymto gelom a tvaricka je cista. potom uz len nakremovat a je to:) a stoji len okolo 3 €

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja nepoužívam čistiaci gél, ale peeling, neviem či je to to isté :) už dlhšie som verná Clean & Clear s lemongrass, pleť po nannesení je matnejšia a mala som aj od Garnieru, ale tomuto sa určite nevyrovná ;)

    mysunnybubble.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Používám přípravek od značky "Balea". Má podtitul Young a jmenuje se Waschgel Soft + Care.
    Když jej použiji, moje pleť se jakoby zcvrkává a je po aplikování suchá, možná až moc.
    Připadá mi takový bez vůně.
    Příště bych nejspíš volila jiný... =)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. od gárnier : ) .. jinak ty krátásky jsou super : ) a myslím že tobě budou slušet taky : ) díky za kompliment ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vypadá to moc dobře :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pouzivam ted od lushe masku magnaminty avyzere opravdu vsechnu necistotu

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne