utorok 26. apríla 2011

Bioderma




Ospravedlnujem sa za malu absenciu:) Ale bola som na prazndiny odcestovana, tak dufam, ze Vam to vynahradim dalsim tipom:)

Pre mnohych z Vas, to isto nebude ziadna novinka lebo Bioderma je pomerne velka znacka. Vo svete je absolutnym hitom Bioderma, micelarna voda Sensibio H2o, ale vzhladom na to, ze moja plet na sebe este nesie pozostatky a obcasne nedokonalosti ja som sa rozhodla kupit a poriadne otestovat Biodermu Sebium na zmiesanu plet. Najprv som si kupila mensie balenie 250ml za 12,17e. Tato voda ma ostatne ako vsetky Bioderma vody vyhodu ze nepotrebujete mlieko, gel, atd, na tvar na ocistenie, precistenie staci voda. Kedze je tato na zmiesanu plet oci sa snou odlicovat nemozu.
Ja ju pouzivam vecer a rano. Rano len pretriem cistiacim tamponom, vycistim mastnostu z noci. A vecer, najprv jednym tamponom poriadne odlicim tvar, a druhym este preistotu docistim. Voda naozaj tvar nevysusuje, zanechava ju krasne hebku, tvar vydrzi hydratovana a nemastna cely den.
Odporucam najma na leto, ked pokozku ma vacsiu tendenciu potit sa viac ako inokedy. Toto balenie mi vydrzalo skoro tri mesiaci, cize ked si to rozpocitate nie je to az tak vela.


A co Vy?Ake mate skusenosti s Biodermou?

29 komentárov:

  1. od Biodermy som mala zatiaľ len spomínanú Sensibio H2O - bola som maximálne spokojná, užívala som ju dlhšiu dobu, teraz som prešla na značku La roche posay...tiež si pochvaľujem, oplatí sa investovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pockat cize sa tym mozem aj odlicovat? odpis mi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja sa s touto vodou pravidelne odlicujem a nezaznamenala som ziadne tazkosti ( v ociach nepali ) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám s Biodermou veľmi dobré skúsenosti už len preto,že mi ju dokonca poradila kožná a naozaj funguje:)ja používam tiež teraz túto len je červená:))...dokonca aj krémy na akné sú super:)takže ja len dobré skúsenosti:P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Klaudi - je mozne, ze niekoho v ockach nepali, ale podla ich navodu a informacii sa na oci odporuca len cervena :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som si raz porovnavala tieto dve, kedze pouzivam len tu cervenu, a mama si nedavno kupila aj tuto modro-zelenu. Moc som jueste neskusala, ale tiez som vycitala, ze na oci moc vhodna nie je, ale na zmieanu kozu, ci problematicku je idealna. Tu cervenu pouzivam vyhradne na odlicovanie a som spokojna.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tuto som pouzivala,je skvela,len na nu budem musiet znova nasetrit :D ale u nas v lekarni bola taka akcia minule,ze dve velke balenia len za 20e,teraz lutujem,ze som to nekupila .. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Biodermu používám už léta a je opravdu vynikající :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Bioderma je vynikající firma, používám od ní odličovací vodu a nemůžu si jí vynachválit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mala som už aj túto, ale potom sa moja pleť stala viac citlivou (nie v dôsledku tejto vody) a prešla som na červenú... obe sú skvelé, ľahučké, nič lepkavé a najmä nevysúšajú moju už aj tak suchučkú pleť... rozhodne odporúčam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Som rada, ze aj Vy ste snou spokojne:) Podla mna je tiez uzasna!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Původně jsem používala tuhle zelenou, ale po čase jsem měla pocit, že mě vysušuje (a taky ta klasická líp odličuje) a tak jsem změnila sensibio H2o

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Nuze, ja som si snou odlicovala aj oci bezproblemov :-)
    Tiez mam sa mi este na pleti objavi akne..ale ejhadivu! Ajtak mi viac vyhovuje Sensibio H2O..

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Bioderma micelární vodu jsem měla tu růžovou na citlivou pleť a byla fajn, ale asi taky zkusím tuhle, určitě bude mojí pleti víc vyhovovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Taky používám je skvělá! Od Biodermi mám několik produktů je to velmi dobrá značka;) Ps: máš moc hezký blog!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Biodermu kupuje moje máma do práce, dělají dobré věci

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Já mám krém na akné Bioderma a výborně účinkuje. Nedovedu si představit, jak bych bez něj vypadala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Dakujem za uzasne komentare, uplne s Vami suhlasim aj s tou cervenou, no su to jednoducho bozske vyrobky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. bohužel to mít na sobě nebudu:) jen tak to sestavuju:)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Zkušenosti s Biodermou? Jen ty nejlepší! Od té doby, co jsem ji objevila, používám na obličej jen dva přípravky, místo kdoví kolika předtím a je to mnohem lepší.. Přesně jako ty oceňuju, že nepotřebuju žádný odličovač, gel, atd. atd., stačí jen tahle geniální voda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. už jsem četla všude možně,jak je tahle voda super, musím taky vyzkoušet...

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ahoj, chtěla sem se zeptat, jestli máš zkušenosti s nějakou dražší kosmetikou- Dior, Chanel? Děkuji za odpověď :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Klaudii - ahoj som rada, ze sa pytas:)Odskusane mam nejake vyrovky z Lancomu, pomerne vela Estee Lauder a Dior, ak by ta to potesilo mozem o nich napisat recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. dlho uz chcem vyskusat-asi do toho konecne pojdem

    OdpovedaťOdstrániť
  25. nemám ještě zkušenosti s Biodermou, používám Vichy, ale po tvém článku, se to asi změní, díky za tip!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. uz dlho rozmyslam o kupe tejto biodermy, ale stale som sa nejako neodhodlala... :) ale kedze mam fakt otrasne mastnu plet, asi si ju pojdem co najrychlesie zaobstarat! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne