piatok 8. apríla 2011

Gosh Amazing



Na ziadost jednej mojej milej citatelky Vam napisem recenziu na spiralu, Gosh Amazing, ktoru ste si mohli zakupit s ISIC kartou v predajniach Fann za 2,9 e.
Prva vec, ktora ma zarazila bolo to, ze viacero kamaratok tuto spiralu popisovalo ako uz po rozbaleni suchu. Teraz viem, ze to nie je tym, ze by bola stara ale je to dane konzistenciou, ktora Vam ma ulahcovat nanasanie spiraly a to aby sa riasy nelepili a neotlacili o viecko oka. Je naozaj akoby suchsia, ale pri malovani Vam to nevadi, riasy maluje normalne, ale je to naozaj netradicny efekt na ktory si musite zvyknut. Myslim, ze uplne naplna popis a to, ze je predlzujuca, objemu prilis neprida, ale dlzke ano. Neocakavajte vsak nijake mega zazraky, ze by ste sa nespoznali v zrkladle:) Ale predlzi:)
Moj nazor na nu je, ze za 2,9 sa urcite oplati kupit. Prekaza mi ten suchy efekt, i ked na neho si treba zvykat, ale na druhu stranu vyhovuje mi to, ze stacilo dat netradicne malo vrstiev na dosiahnutie pozadovaneho efektu. Tiez musim dodat, ze pocas dna neopadavala, ani sa nijako nedrobkala. Za normalnych okolnosti by som za nu dala 6e, a keby tolko stala este raz by som si ju mozno kupila.

20 komentárov:

  1. kupoval som ju tiež, pre mamu, som zvedavý, čo na ňu povie ona :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sama mám řasy docela husté, ale prodloužení by bylo fajn...nejspíš ji v nejbližší době také vyzkouším ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja vazne hladam spiralu, ktora by bola aspon trocha podobna mojej YSL, ale prosim za normalnu cenu! Pomoz, zlato, pomoz! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Patrik - aj ja som priatela zneuzila na to, aby som mohla za jeho ISIC kupit mamine:))

    Morgiss - za taku cenu sa urcite oplati:)

    Marcela - no ja rada pomozem:) len ma to jeden hacik:) to by som musela vyskusat YSL:)))Inak ja z takych v normalnej cenovej kategorii spiral nedam dopustit na Loreal Lash Architect, ci uz strieborna alebo zlata:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Děkuji Ti, jsem ráda, že Tě článek pobavil :)
    Jinak zrovna sháním nějakou řasenku, takže tuhle nejspíš vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dakujem, Bianka, za super recenziu!!! :) Mas krasne mihalnice, v pondelok si ju pojdem kupit a som zvedava na ten "suchy efekt". Inak suhlasim, tiez mam Lash Architect rada. A ozaj, nema niektora z vas skusenost s nejakou od Bourjois? Mam od nich lesky na pery, ocne tiene, som velmi spokojna, ale nepoznam nikoho, kto by "fical" na ich mascarach.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. s rasenkama je to peklo, jeste jsem nenarazila na nejakou, ktera by mi fakt sedla. Tak tuto asi vyzkousim, ta cena je fakt prizniva, diky za tip! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. bourjois som mala jednu riasenku,a nikdy viac! strasne lepila,asi mesiac som sa s nou ucila narabat, nedala sa nicim odlicit,a co bolo najhorsie, po naneseni sa ako keby dostala do oka,a rozlietala sa tam, mala som cierne bielka,a strasne to stipalo ( nestalo sa to raz)
    takze nikdy viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. no ešte,že mám ten ISIC:)!!!toto musím využiť:)vyzerá úúplne krásne a práve zháňam riasenku,takže moc moc ti dakujem za typ:P:))a máš krásne oko:P

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ok, Absolutv, Bourjois sa vyhnem velkym oblukom :) Dakujem!
    Veru, ani ja som nenasla riasenku, ktora by mi fakt sadla a kupila by som si ju aj druhykrat... Mozno raz ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. AKo sa hovorí špirál nie je nikdy dosť :) teda aspon ju mna sa to hovorí dosť často :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. suchá efekt? tak to si vůbec nedokážu představit.. ale zajdu se na to kouknout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Dovolim si prispiet... za najlepsie maskary v strednej cenovej kategorii povazujem MAX FACTOR - 2000 CALORIE, to je klasika a potom Masterpiece aj Masterpiece Max. Vyskusala som toho na kvanta, aj luxusne znacky, ale jedine Max Factor je podla mna absolutne dostojne porovnatelny aj s kategoriou ako YSL, LANCOME a podobne.
    http://viacstylu.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. suhlas, Max factor Masterpiece Max je naj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tolko komentarov som naozaj necakala, dakujem Vam vsetkym !

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne