nedeľa 10. apríla 2011

Hor sa do DM!





Viem, ze pravdepodobne vacsina z Vas o tom, uz vie ale pre tych co zaspali na vavrinoch:) prave prebieha uplny vypredaj S-he kozmetiky za 50% ceny. Nezufajte, ak nebude v prvej DM do ktorej natrafite, nie je totiz vsade, treba ich prejst viac!
Moje ulovky su na fotke:) a samozrejme v blizkej dobe napisem recenziu:)




A vy, co ste tuto akciu vyuzili, co dobreho ste si kupili?

24 komentárov:

  1. Super, že si povedala, netušila som o tom :) A pozývam ťa do giveaway na mojom blogu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som tam bola v piatok a nic.. :/ ale aspon davali darcek ku kazdemu nakupu ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie laky vyzerajú kráásne!!!mňam:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. u nas je uz skoro vse vyprodane!:(
    sienastyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. juj no je mi luto tie z Vas co uz nic nenasli, alebo su prave v bizkosti Dm-ky, ktora ten vypredaj nema a tesim sa, ze som aspon niekomu dala vediet daco nove:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bianko, dekuji za navstevu a komentar na mem blogu. Vzdy to potesi, kdyz vim, ze ctenare neco zaujme :) Preji hodne uspechu z testovanim S-he kozmetiky a preji krasny, pohodovy tyden, Monika.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mam ten isty puder,laky, a ceruzku na obocie..
    inak,presne ten isty vypredaj v DM ma aj Manhattan! :)
    ten druhy bronzer je dobry?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. absolutv - no ako sa to vezme, v prvom rade ja som sa dobehla lebo som myslela, ze su to licka ale je to proste dvojfarebny puder, akoze ying yang, na lepsie vytienovanie pleti, ta ,,hneda" je dost slaba, ale na druhu stranu ja som bleda, cize ked nanesiem dve vrstvy tak je to akurat, ale urcite ich nebudem miesat dokopy...mali tam original ze bronzer ten som si nekupila lebo na mna bol moc moc tmavy..Este ze stal len 1,40 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vau, toto je skvela sprava! Dakujem, Bianka :) Laky su nadherne, najmä ten koralovy mi je sympaticky. Niekde som vsak videla na striedacku zltu s ruzovou a teraz mi napadlo, ze tak hravo by to posobilo aj v kombinacii s koralovou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. hej vsimla som si, taky tehlovy, to je prilis aj na mna :) ja som tam behala ako besna ked som videla co vsetko maju v zlave :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak ten korálový lak (teda myslím že korálový) chci!!
    Jinak děkuji za krásný komentář! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Když jsem byla naposledy v drogerii tak tam měli lak S-he neuvěřitelně levný...asi něco nakoupím ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Dakujem za Vase krasne komentare, a naozaj odporucam navstivit co najskor:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásné úlovky...máš to ale štěstí, asi se pozorhlédnu třeba taky na něco narazím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ach, korálový lak na nehty zrovna sháním, díky za tip:)
    http://czech-chicks.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. u nas je s-he vyprodana!:( a to sem chtela rtenku fakt uzasne barvy a jak se tak divam na ty laky, taky bych potrebovala!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Děkuji za milou zprávičku u mne na bločku a přeji krásný den :o)
    Soňa

    OdpovedaťOdstrániť
  18. laky sú nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ten pudr mám taky :) je to super balení ze zrcátkem, praktický :) a ty laky jsou krásný %))

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ten lak mám taky, ale moc zeleně na nehtech nevypadá..:(

    OdpovedaťOdstrániť
  21. aah nestihla som tie zlavy ale tie dva laky su perfektne - hlavne spolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. inak,nemate problem s tym ze sa ten puder neda zatvorit? prvy den to drzalo,ale od druheho dna musim mat pudrenku vybratu,pretoze inak to nezatvorim ://

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne