štvrtok 9. júna 2011

Biancin typ na pekné očká:)






Či už ide o skúškové, klasické skúšky, ráno po pretancovanej noci, dlhé sedenie za počítačom alebo proste len nemôžete zaspať:) Väčšina z nás vie, že na druhý deň sa to zvykne na nás odraziť. Ja sa kruhom pod očami a celkovému výzoru unavených očiek už pár rokov úspešne vyhýbam za pomoci dvoch vecí. Jedna je chladivá maska na očká - ja mám svoju z The Body Shop, ale viem, že ich majú všade Avon, Oriflame, Tesco, DM všade všade:) Akurát ak by som Vám mohla poradiť, tá moje je väčšia - zakrýva aj spánky a väčšie okolie očí, aj trochu čela. Je skvelá aj na bolesti hlavy alebo večerné ochladenie počas horúcich letných nocí:) Každopádne dáte masku na hodinku do chladničky, vyberiete a nasadíte si. Je to neskutočne uvoľňujúci pocit, niekedy mám pocit, že osvieži oči aj myseľ:) A necháte pôsobiť kým vydržíte aj min. 15minút:) A druhá vec, ktorú nanesiem potom je obyčajný očný gél z Oriflame s vitamínom E. Má aj chladivý aj jemne regeneračný účinok vďaka vitamínu E, je to lacná záležitosť +- 2eurá. Tak to je moja pomocná dvojka pre pekné očká:)
Ozaj keby bolo ešte ráno vidieť nejaký pozostatok dokryjem ho Absolute eye concelearom :) O ktorom som písala tu.

A čo Vy? Máte nejaké tajné rady?? Sem s nimi :)

27 komentárov:

  1. jé, ta maska je perfektní, to si musím pořídit,ale v DM jsem ji neviděla.....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow to je super, dakujem za tip!!! Ja som teraz po statniciach a na ockach mi to este bohuzial vidno tie prebdene noci...Kolko stoji priblizne ta chladiaca maska v The body shope? Vdaka :)
    A samozrejme- budem sa opakovat- vynikajuca stranka Bianca ;-) Maťka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maťka- Jééj ďakujem wow wow wow:)až si mi vyrazila dych strašne si ma potešila:) No v The Body Shop bola celkom draha - ale zase je najväčšia stále okolo 9eur, ale to bolo pred viac ako rokom čiže mohla ísť aj kľudne dole:)A navyše je tam teraz tá zľava - že donesieš nejaký obal od dačoho - napr. sprchového gélu a máš 15 alebo 25% zľavu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem svého času sháněla nějakou slušnou masku na oči (na spaní). Zaboha se nedá sehnat! Každý mi nabízel tu gelovou, ať jsem byla v drogerii, optice, lékárně... Prostě všude. Našla jsem na internetu jedinou a ta stála skoro 300, to je na mě moc. Má někdo nějaké tipy?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ..niečo podobné..maminka mi priniesla také chladivé sáčky čo sa dávajú na poranenia :D takze to vyuzivam ked vidim ze mam opuchunute...takze ten isty princip :) Alebo vypijem dva pohare vlaznej vody.. co pomaha ! aaa tiez som to volakedy riesila tym, ze som si dala dve velke lyzice do mrazaku a prikladala.. a tusim tiez cajove studene sacky fungovali...najme po zelenom si videla lepsi ucinok.. a..no da sa vymyslat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dříve jsme doma něco podobného měli a přemýšlím, že bych si něco podobného opět pořídila. Jinak na krudy používám roll-on oční od baley z DM a pak rozjasňovač z YR. Ale pomáhají i vychlazné čajové sáčky a další věci, jak již psala Čajová. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no, ja som počula o čajových sáčkoch studených, ale mne to nejako extra nepomohlo :) používam tiež tú "škrabošku" :), len ja mám takú s otvormi na oči...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Videla som to, ale ešte som to neskúsila :) Ďakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ďakujem za tip! Myslím, že vyskúšam, lebo by mi trebalo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tú masku si idem zajtra kúpiť!! súrne niečo takéto potrebujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. To bych potřebovala abych zkrotila ty svoje kruhy pod očima ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj, podobnú masku mám doma, krém tiež a myslím že naozaj vedia spraviť zázraky :)
    Ešte som sa chcela s tebou poradiť mimo tejto témy, či by si mi nevedela poradiť aké prípravky použiť na moje jemné vlasy, ktoré keď si vyžehlím a poriadne zalakujem aj tak dlho nevydržia rovné :( Sestra mi poradila skúsiť vosk na vlasy, preto sa pýtam aj teba čo si o tom myslíš, bola by som rada, ak by si mi vedela poradiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Veruška:
    Veľmi rada by som ti poradila, sú hlavne tri faktory, ktoré to môžu ovplyvňovať:
    1, kvalita prípravkov, ktoré používaš
    2, kvalita žehličky a stupeň na ktorom si ich žehlíš
    3, a nakoniec samotná kvalita vláskov

    - ja by som ti poradila určite prípravky Got2 Be, podľa mňa sú z drogériových prípravkov najlepšie, a pozajtra idem práve o jednom písať, tak keď budeš mať čas určite sa tu zastav:) Treba nimi poriadne prestriekať celé vlásky, nie len že čik čik:) a stačí, ale prameň po prameni
    - neviem akú používaš žehličku, ja som verná veciam od Remingtonu a nemôžem si ich vynachváliť, pravda je taká, že veľa ľudí sa snaží chrániť svoje vlásky tým, že si dáva žehličku na nízke stupne, ale aj kedˇsa pozrieš v kaderníctve na aké stupňe to dávajú oni sú to vždy tie najvyššie, vlásky predsa ochráni ten prípravok čiže žehličku si dávaj na najvyšší výkon!
    - a tretia vec je kvalita vláskov, to bohužial neviem aké máš ale napríklad ja som ich mala pred časom dosť zlé a kaderníčka mi poradila jemný tonovací šampon viac menej v mojej farbe len pre zlepšenie štruktúry vláskov a lesk, a naozaj to pomohlo. Ak sa ti nechce ísť ku kaderníčke a už by si bola zúfalá, pozrela by som si v drogérii nejaký tonovací šampon s vyživujúcimi látkami v tvojej farby zase netreba zmenu, ak ju ty sama nechces a on krásne zcelí a rozjasní vlásky:)

    Tak, dúfam, že som aspoň trochu pomohla ak máš ďalšie otázky napíš mi prosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj,
    prosím, nemáš nějaký typ na DOMÁCÍ masku na unavené oči?
    Mám zkoušky, nemůžu pořádně spát a ráno mě štípou oči - nějaká rada? Díky
    Pavlína

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Woow! Zaujala mě ta maska na oči. ;)

    (probíhá u mě giveaway)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ďakujem veľmi pekne za rady, používam žehličku od Ety, mám ju doma približne pol roka a myslím že je kvalitná, akurát si vlasy žehlím na 180° C, čo je možno chyba keďže najvyšší stupeň je 220°,takže vyskúšam ten najvyšší stupeň :) čo sa týka prípravkov pri žehlení, používam prípravok Got2b Guardian Angel a snažím sa ho naozaj poctivo nastriekať na vlasy.
    vlasy ako som už vravela mám dosť jemné, od prírody kučeravé a stredne husté, ak myslíš šampón na vlasy taký, ktorý nanesieš ako farbu, tak ten som si dala približne pred mesiacom a čo sa týka normálnych šampónov tak momentálne používam Dixi obyčajný žihľavový, pretože skoro zo všetkých mám hneď lupiny :/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ta maska vypadá dobře :-) už si ji musím konečně koupit...

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Pavli - podľa mňa výborná vec z domácich rád starej matere:)) je rumančekový obklad. Ak ťa očká štípu veľmi uvar si liter rumančekového čaju - potrebuješ dve vrecká, čajík si nechaj vyluhovať a vrecká po 6min. vyber silno ich postláčaj nech tam nemáš veľa vody a samotné vrecká si prilož na očká na +- 15minút. Ak to nie je také akútne a chceš len na napr. kľudne aj každodenné zrevitalizovanie, stačí do rumančekového čajíku namočiť vatové tampóny a tie následne priložiť na očká :)
    A čajík potom môžeš vypiť aby si doplnila dennú potrebu tekutín :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. super tip..určitě zkusím a těším se na další recenze:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Nevíš kolik by tak asi mohla ta maska stát?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Mielle - Moja bola celkom drahá ale aj preto, že jednak podľa mňa značka a jednak je dosť veľká, moja stále +- 8,9 eur. Ale viem, že ich mali v Oriflame, Avone tam bola cena do 5eur, tak isto v DM :) Treba popozerať ale je to naozaj šikovná vec:)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. takú masku si musím bezpodmienečne kúpiť!

    OdpovedaťOdstrániť
  23. wow tak to budu muset vyzkoušet, já s těma svejma pytlema :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne