piatok 24. júna 2011

Výskum špirál:)

Rozhodla som sa sem tam urobiť nejaké väčšie porovnanie kozmetických produktov, stým, že možno Vám to uľahčí v budúcnosti výber. Dnes začnem špirálami a nabudúce bude na želanie - lesky:)
Môžeme začať:

1, Extreme Lashes - túto špirálu som dostala od kamarátky, ktorá chvíľu nežila na Slovensku, že to bol strašný hit.. Ak ju niekde uvidíte tak sa rýchlo otočte lebo by to bola najzbytočnejšia kúpa pod slnkom. Nemám pri nej fotku rias, lebo by ste aj tak nič nevideli. Farba dokonca ani na riasy nechytá. Toto bol len taký varovný začiatok - čiže -  mínus milión bodov :)



2, Maybelline Volum Express - pozor aby ste si všimli, že je modrá!! Lebo ostatné sú úplne iné. Musím povedať, že náhodná kúpa, už som nevedela, čo vymyslieť a neskutočne dobrá. Nanáša sa skvele, buďte s ňou trpezlivé prvý týždeň, vo svojej kráse sa ukáže až na druhý, keď vnútorná hmota trošku zhustne. Skvelá kefka, otláča sa minimálne, nedrolí sa, očká nedráždi a neskutočne dlho vydrží - vážne aj tri mesiace!!!! Ja nanášam väčšinou 3-4 vrstvy. Cena +- 7eur.



3, Gosh - lenght and built - o tejto špirále som robila samostatný článok tu: http://biancaprincipessa.blogspot.com/2011/04/gosh-amazing.html , teraz ju môžem s odstupom času porovnať a dodať informácie, ktoré som vtedy nemohla. V krátkosti zopakujem, že je predlžujúca - a predlži naozaj, nezvyčajný je suchý efekt, na ktorý si musíte zvyknúť. Čo mi prekáža je, že dosť rýchlo vyschla. Nepomohlo dokonca ani zrieďovanie hustosti očnými kvapkami. Ak ste fanatička:) do dlhých rias určite áno, ale ja by som si ju už viackrát nekúpila. Vydržala naozaj krátko asi mesiac a týždeň :( Cena +- 8,5 .


4, Max Factor 2000 Calorie - myslím, že klasika medzi špirálami. Myslím si, že túto špirálu skúšala už väčšina z nás a máloktorá jej môže niečo vytknúť. Mihalnice aj nadvihne, aj zhustí aj predlži. Výdrž tejto špirály je aspoň u mňa taká optimálna +- 2 mesiace, čo je celkom dobré. Očká nedráždi, nelúpe sa a tiež sa príliš pri aplikácii neotláča. Cena je vyššia +- 10 eur.


Môj osobný víťaz z daných testovaných špirál je určite spomínaná Maybelline - tmavomodrá:) Jednak pomer cena a kvalita, potom určite dostupnosť a nenašla som na nej vlastne nič zlé.
Čo poviete Vy? Aké riasenky používate Vy?

35 komentárov:

  1. ja by som ani jednu z týchto riaseniek nemohla používať, vyhovujú mi najviac silikónové kefky ktoré mi krásne vytočia aj najfarbia mihalnice + spravia aj objem :) teraz som vyskúšala špirálu Very Me od Oriflame a som spokojná :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veruška- vážne? Super,moc moc ďakujem za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nie je zač, tá špirála stojí okolo 2,50 € a naozaj si pochvaľujem :) je z kolekcie Dare to be

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vážne sa teším, lebo akurát mám katalog doma:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tú Max Factor 2000 Calorie som mala a môžem len potvrdiť Tvoje slová- je naozaj dobrá :)
    momentálne používam 2 -
    Estée Lauder- Sumptuous
    Lancôme - Hypnôse
    - sú síce trošku drahšie, ale dostala som ich ako darček a môžem iba chváliť, sú naozaj perfektné...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som jednu kupila v Sephore a je tiez super. Stala sice 20 dolarov ale stoji za to. Asi spravim review :)

    Nene, svadba este nebola, az v septembri. Idem o styri tyzdne do Londyne pre saty, uz sa tesim ako mala.

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dolcezuzka- Lancome hypnose som mala aj ja, bola dobra, len mi vadilo, ze som si k nej musela zakupit aj ten lancome odlicovac a vyslo to uz naozaj vela.. Cize na par rokov raz stacilo:)Ale ako darcek by som brala opat kludne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Maybelline Volum Express je fakt vážne dobrá naozaj vydrží dlho ...dlho som ju používala ale už potrebujem novú

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som raz mala jednú dokonalú špirálu, od Maybelline myslím.. Nie som si celkom istá..bola čierno-biela, najprv sa dala biela na zhustenie a potom čierna na predlženie. Musím povedať, to bola Pani špirála! :D .. fakt úžasná, a vydržala mi POL ROKA! :)

    Teraz používam asi 2 roky vkuse Miss Sporty, sú to veľmi dobré špirály, ja používam zelenú a ružovú, s ostatnými nemám dobré skúsenosti. Veľmi dobre predlžia, zhustia riasy, vydržia nejaké 2 mesiace a stoja +- 3 €, úplne lacné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Chcela by som pridať že maybelline the falsies volum exppress je tak isto veľmi dobrá a drží mi už 3 mesiac.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja stale striedam a bavi ma skusat nove a nove :-D Ale mala som vela dobrych spiral...takze je urcite z coho vyberat.. Z drogeriovych zboznujem loreal million lashes..rimmel sexy curves..max factor ma kruci dobre!
    .. a z tych drahsich lancome hypnose je vazne paradna!Ale srdcovka bola od dior diorshow..este mi po nej aj zacali viac rast riasy, no zazrak :D len tie ceny ... :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Od toho Max Factoru se mi zdá asi nejlepší.. všechny ostatní vždycky slepý řasy a dělají nepěkný vzhled.. jinak podle mě jsou také dobré od Avonu.)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mne najviac vyhovuje bourjours effect liner, drží mi už 6. mesiac, spraví dobré mihálnice a stojí cca 10€

    OdpovedaťOdstrániť
  14. no ja nedam dopusit na Covergirl lash blast waterpoof - pred tym som tiez ficala na maybalinke, ale toto sa neda porovnat...robi mihalnice do nebies (u nas sa neda kupit, viem - ale ebay to isti...tam vyjde tak cca 7-8 Euro).

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tý jo super recenze:)
    a ta první řasenka zrovna vypadá tak dobře:D
    http://mumsaidicould.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Aj ja mam rada taketo clanky, nejake dobre typi:) Co sa tyka spiral, mne vyhovuje ta nova zlta z Maybelline :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. súhlasím s Verušlou, robím Oriflame a viacere si pochvaľujú špirálu Very Me. Vyskúšaj a daj vedieť aj tvoj názor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. a preco si si musela kupovat k lancomovej spirale aj odlicovac, ja som ju mala a v pohode som ju odlicila aj s biodermou. maybellinku som myslim mala,ale nejak ma neocarila, a maxfactorky s lorealkami su vo vseobecnosti patria k tym lepsim.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Simuša - určite vyskúšam, už som objednala:) A napíšem:)

    evie - pretože som mala vodeodolnú a s klasickými odličovačmi mi išla dole nehorázne ťažko, priam nešla a strašne mi to dodráždilo očká. Predavačka mi poradila, že do vodeodolnej ide nejaká špeciálna zložka, ktorá po tom čo sa riasy namočia, má ešte viac zhustiť objem a tá robí potom problém pri odlíčení. Preto som k tomu zaobstarala aj odličovač, ktorý je uspôsobený tej zložke resp. jej odstráneniu::)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Děkuju :) A já používám řasenku maxfactor false lash efect - waterproof :) a nemůžu si ji vynachválit, ty 300, možná i víc za to stojí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. tak určitě vyzkouším nějakou tu maybellinku, protože na ně čtu obecně samou chválu, jinak 2000 calories je i moje stálice,akorát se mi zdá,že docela rychle vysychá :(

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Podle mě ti ani jedna řasenka neudělal pěkné řasy - spíš naopak.
    Vypadají slepeně a nepřirozeně, nehezky.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. máš krásné oči :) a díky za průzkum;ú)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Myslím, že to záleží aj od kvality rias a zručnosti, no vidím, že ty to máš všetko, takže už len kvalitná maskara a vyzeráš .... mňam. Máš nádherné oči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Žádný zázrak , nemůžu se zbavit dojmu že řasy jsou hodně slepen možná je to o aplikaci : )Jinak super recenze a díky za ně ♥

    http://theresastarling.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  26. maybelline volume je naozaj dobra pouziva ju moja mama no ja som zavisla na na maybelline cat eyes a colossal volume vodeodolna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ďakujem Vám za Vaše komentáre a super nápady:) Som vždy rada, keď mi niekto poradí niečo overené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Skvelá špirála je aj Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara :) Ale chystám sa vyskúšať od maybelline colosal volume, je drahšia ale veľa žien si ju fakt pochvaľuje a aj na kamarátke som mala možnosť vidieť efekt :) Nikedy však určite vyskúšam aj tmavomodrú maybelline, ďakujem pekne za typ :)))

    www.laurita-beauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ďakujem za toľko rád a komentárov, teší ma, že Vás takýto článok zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Poslední dobou jsem nejvíc spokojená s řasenkou Maybelline :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. big milk fruit miluju!! nejvíc ze všech třech big milků :)!
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Na Max Factor 2000 Calorie nedám dopustit :) Je nejlepší společně s Maybelline FALSIES....

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Nejvíc se mi teda líbí ta od Max Factor, připadá mi, že ty předešlé trochu slepují řasy..
    Co se týče mě, tak můžu doporučit řasenku z Avonu s názvem Super shock.. Užasně prodloužila řasy a zároveň zahustila.
    Teď ale používám Great Lash od Maybellin a ta je ještě lepší. Ne nadarmo měla v jednom výzkumu druhé místo v oblíbenosti a to stojí něco málo přes stovku:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne