piatok 29. júla 2011

Essence Multi Dimension

Dnes to bude o laku Essence, z radu Multi Dimension číslo 72 found my love:) Poznáte ho? Je to veľmi príjemná fialová farba, na ktorú keď dáte jednu vrstvu bezfarebného laku s trblietkami stane sa z neho priam cukríkový lak:) Ja som ako bezfarebný použila Ruby Rose, číslo 74. Trvanie laku bolo skvostné- 6 dní, a odlakovanie bolo síce trochu dlhšie, ale bezproblémové:)







Páči sa Vám? 

20 komentárov:

  1. Veľmi pekná farba, aj bez toho Ruby Rose by bola pekná, ale aj tak je :)
    A ešte som ti nepochválila výzor blogu, nádherný ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Baška - Ďakujem:) Ja, že či si niekto všimne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten je moc hezkej! a moc se mi líbí,jak jsi to tu změnila, fakt hezké!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. laky essence mám ráda, na tak nízkou cenu jsou poměrně kvalitní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no moc sa mi nepáči ...také farby na mne vyzerajú dosť divne ...ale tebe určite idú keď si si ho dala
    zhodou okolností som si ale včera lakovala nechty ružovou a vôbec sa mi na mne nepáči ...ale už som si dala tú prácu si spraviť nechty tak som to už tak nechala ....
    http://alicaletko.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je ozaj a ty máš nový dizajn...krásny aj ja som si dnes spravila...aj ked neviem či ten predtým bol asi lepší

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa páči,ale bez trblietok :D ja radšej len také samé,napríklad aj bez takých koralových odtieňov alebo čo to je.Vieš keď sa pozrieš na lak a on sa ako keby tak leskne.Ale farba je parádna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vypada moc pekne :) k tem nausnicim: jsou to jenom obycejne perlicky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. farba je naozaj zaujímavá, a s trblietkami to vypadá super ;-))

    http://simply-cherry.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten nový dizajn blogu je naozaj super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. krásna zmena blogu, musím pochváliť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Chválim nový dizajn blogu, zmenil sa k lepšiemu

    OdpovedaťOdstrániť
  13. pěkně pěkně jsi vykoumala ten design! :)
    ten lak vypadá krásně, mám ty od essence ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Bianca, chcela by som sa spytat ci by si nenapisala nejake recenzie o kozmetike Catrice, ci je dobra a co sa oplati kupit, co nie...a tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Inak aj by som chcela dačo o Catrice:))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tenhle fialový mám taky! :) Je parádní, celkově tahle řada Multi Dimension je povedená! patří mezi mé nejoblíbenější laky!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne