streda 13. júla 2011

Essence Soft touch and mousse

Po dlhých rokoch čo som stále ostávala pri jednom make-upu som sa už raz tak nahnevala keď bol v dvoch drogériách vypredaný, že som sa rozhodla siahnuť po niečom novom. Skúšala som tam asi hodinu!!!a po hodine vyberania sa mi kupodivu najviac zapáčil tento Essence Make-up - soft touch mousse, odtieň 01 matt sand. Už dlhšiu dobu som chcela vyskúšať penový make-up a keďže tento sa mi pozdával farbou, zložením a cenou (3,5 e) kúpila som si ho. Čo ma prekvapilo ako prvé je to, ako málo stačí naniesť a ako skvelo prekryje. Penové zloženie je veľmi jemné a nadýchané a môže Vám dávať pocit, že slabo prekrýva ale opak je pravdou, prekrýva naozaj úžasne. Musíte si však na to zvyknúť, lebo je to predsa len trochu iné ako normálny tekutý make-up. Ďalej chválim to ako dlho cez deň vydržal, nemala som pocit, že by sa sám zotieral alebo mizol, práveže naozaj výborna trvácnosť. Mojej citlivej pleti neuškodil, pory neupchával takže spokojnosť veľká.
Ale! Má aj svoje nevýhody - pokiaľ ste zarytým nanášačom make-upu prstami ako ja a máte dlhé nechty je to mierne otravné lebo make-up sa Vám dostáva pod nechty, ťažko sa naberá je to vážne otravné. A druhá vec je tá, že kým tekutý make-up mi vydržal +- 3,5 mesiaca tento také dva mesiace.
Či sú to veľké nevýhody neviem, rozhodnite sami, ale čo sa týka funkčnosti, krytia a výdrže je výborný.
A čo Vy? Skúšali ste Essence make-up?




23 komentárov:

  1. Podobný make up som mala ale od inej značky po čase som ho vyhodila aj napriek tomu že bol na mastnejšiu pleť aby ju trochu zmatnil...ale bolo to až príliš ...robili sa mi z neho šupinky a vysušovali mi pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Alica - jeejha a nespomenieš si od akej značky?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Make-up jsem v životě neměla na sobě, takže nemůžu říct, jestli znám nějakou lepší značku :D. Ale tento vypadá velmi dobře a podle popisu je i lepší, než ten předešlý. Co se týče trvanlivosti, tak se rozhodni sama, jestli je lepší mít ho 2 měsíce, než 3,5 podle ceny.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kryje aj akné?lebo dlho zháňam nejaký mejkap ktorý by prekryl akné..korektor sa rýchlo zmaže :D tak len na tie miesta keď niekde idem tak natrieť to miesto

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pastelka - mne ostali po akné mierne jazvyčky a tie prekryje uzasne, ale osobne si myslím, že ak máš nejaké silnejšie akné tak to podľa mňa neprekryje :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. neskušala som zatiaľ žiaden pennovy, ja takto pripravky v nadobke naberam nechtoch smerom od seba, vtedy sa mi pod necht nic nedostane..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nezkoušela jsem také žádný pěnový. Použivám ze sephory pudrový make-up a jsem s ním spokojená. Myslím, že kryje dobře, ale nemohu to naplno posoudit, protože abych překryla pihy, tak bych každého make-upu musela na sebe naplácat tunu. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mamka měla jednou pěnový make-up a doteď na něj pěje ody. Asi znovu zkusíme tenhle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento tyzden som prvykrat vyskusala Essence make up - Stay all day 16h, odtien soft nude.
    Bola som prekvapena, za tu cenu (3,89) sa to oplati, skvele kryje, ma fakt dlhu vydrz, mozno aj dlhsiu ako moj predosli makeup,ktory stal ovela viac ako tento.
    Len jedna vec je na nom zvlastna, neviem ci si to namyslam, ale zda sa mi, ze makeup sa po dlhsom case vytrati z toho miesta medzi nosom a ustami :D to sa mi este nikdy nestalo, ale mozno to bude aj letom.
    Inak je super, asi ho budem kupovat aj dalej.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ach, * predosly*, teraz som vstala a neskontrolovala text po sebe :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tento som neskusala, ale priatelov sestra ho tiez vychvaluje az do nebies :) ja som si minule kupila Catrice makeup, a som bola tiez prijemne prekvapena cenou a jeho kvalitou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. moc lidi si ho vychvaluje-pravda, ale taky jsem ho jeste nezkousela, mozna v budoucnu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. na tento make-up som už čítala veľa dobrých recenzií ohľadne ceny, kvality v porovnaní s drahšími. Naposledy som mala penový z Avonu a fakt je ten, že som neznášala tie kúsky za nechtami:) ale všetko sa dá nejako vyriešiť, našla som takú špeciálnu "špachtličku" na takýto typ make upu. Dosť ma navnadil tento post, asi si ho zajtra kúpim. Lenže je leto a ja som zatiaľ straašne bledá, tak neviem teraz, aký odtieň kúpim, 1 sa mi zdá príliš svetlý zase. No a este jednu chybu by som mu našla, že ak sa v lete náhodou spáliš a začneš šúpať, tak to hrozne tie šupinky zvýrazňuje, pretože mne sa zdal vysušujúci, keďže má v sebe aj taký akoby púdrový efekt. *B

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Od essence som este makeup neskusala...vzdy si poviem ze do makeupu treba inevestovat a u lacnejsich znaciek si kupujem skor lesky, laky atd... no ale si uz druha ktora od tejto znacku makeup chvali a mne asi zvedavost neda a skusim :-)
    Myslim, ze u teba som videla ze si pouzivala makeup face and body od mac? Uz na neho dlhsiu pozeram, napises niekedy recenziu? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ja predtým ako som výskušala tento makeup som používala od Maybelline dream matte mousse a bola s ním naozaj veľmi spokojná, no ako prišlo leto bolo treba zakúpiť si nejaký tmavší odtieň a chcela som vyskúšať práve tento :) som s ním veľmi spokojná, za tú cenu sa to naozaj oplatí, akurát sa mi rýchlo minie, ale to myslím že všetky penové makeupy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja som ho už mala, rovnako ako ty som bola spokojná :))

    www.laurita-beauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. tenhle make-up používám a nemohu si ho vynachválit..je určitě nejlepší z těch, co jsem zatím vyzkoušela

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Já na pěnové make-upy nedám dopustit. Tady ten akorát jednu dobu přestali prodávat, tak jsem přešla k L´orealu Mat´morphose. Je sice výrazně dražší, ale vyhovuje mi ještě víc. Přijde mi takový lehčí, né tak maskovitý a lépe se mi roztírá.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Rádo se stalo! A tento make-up si koupila i kámoška a byla z něho celá pryč! Někdy ho taky zkusím! ;]

    OdpovedaťOdstrániť
  20. prave dnes som si ho kupila. tak som zvedava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Já jsem ho zkoušela, sice už dávno, ale pamatuji si, že jednu dobu jsem si nekoupila jiný make-up než tenhle..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Já už skoro rok používám Essence Stay All Day v odstínu 01 a nedám na něj dopustit. Mám relativně bezproblémovou pleť a se sem tam nějaku červenou skrvnkou si skvěle poradí. Za tu cenu rozhodně a must! x

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Já mám vždycky strach vyzkoušet nový make up.
    Takže zůstávám u AFFINITONE, ten nezklame nikdy, hydratuje, sjednocuje... Takže radši neriskuju a zůstávám u něj. Ale láká mě vyzkoušet i tento!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne