piatok 15. júla 2011

Samoopaľováky :)




Opäť jeden z porovnávajúcich príspevkov:) Napadlo ma, že možno teraz je naň práve čas aby ste si ak Vás nejaký zaujme mohli ešte dačo uloviť.
Ako ste si už z mojich príspevkov mohli všimnúť som prirodzený bielokožec s pomerne citlivou pleťou, čiže samoopaľovacie prípravky sú pre mňa príjemné produkty, ktoré mi pomáhajú vyzerať trochu zdravšie počas leta, keď sú všetci naookolo krásny hnedý. Doterajšie roky som bola verná opaľovákom od Johnsonu a Garnieru ale nakoľko ich prestali vyrábať musela som sa poobzerať po iných alternatívach:)

1, Prvý je od Dermacolu s výťažkom z makadamiových orieškov - tento samoopaľovák som si prvýkrát kúpila minulý rok a odvtedy si ho prakticky dokupujem, lebo je to podľa mňa ten NAJ NAJ NAJ aký kedy bol je a bude:) Okrem toho, že jemne sfarbuje pokožku do zlatista úžasne pokožku hydratuje. Naozaj je po ňom vláčnejšia a dokonca ihneď po aplikácii dokonca aj vonia. Tie z Vás, čo používajú samoopaľováky vedia, že väčšinou zapáchajú podľa mňa ako polievka:( tomu sa nevyhnete ani tu, ale podľa mňa je to len naozaj veľmi jemné. Cena +- 2,5 .

2, Sun dance - tonovací krém/gél - tento samoopaľovák z DM som si kúpila keď som bola na chate a nemala som pri sebe ten od Dermacolu a bol pre mňa celkom sklamaním. Farba mi v počiatočných dňoch prišla skôr dožlta, čo nie je dačo čo by niekto chcel. Pri aplikácii mi príde pomerne lepivý a ďalšiou nevýhodou je to, že pomerne dlho schne :( Cena +- 2,7 .

3, Avon Skin so Soft - nie nie a nie! V prvom rade nie! pre citlivú pokožku pretože ak náhodou máte na pokožke drobné ranky štípe a pokožka sa potom začervená. Druhé nie, upcháva pory na pokožke a môžu sa vám z neho na dekolte urobiť malé vyrážky. Tretie nie - po nastriekaní lepí ako Pattex super fix:)) Nie nie..Cena sa líši od akcie 2,5 - 6 eur. 

4, Sun Dance striekací intenzívny - ďalšia verzia z DM a musím Vám napísať, že omnoho lepšia ako tá prvá. Striekacia aplikácia je veľmi výhodná, nemusite sa až tak brblať s natieraním. Nelepí, nevysušuje. Sfarbuje ceľkom rýchlo už po dvoch dňoch ste viditeľne hnedšie. Zápach tam samozrejme je, ale nie je až taký markantný. Vydrží celkom dlho a veľmi rýchlo schne. Cena +- 3eurá. 





A čo vy? Používate samoopaľováky? Ak áno, ktoré? 

13 komentárov:

  1. Ja som akurat zacala pouzivat ten sprej od Garnier, zatial len 2x tak uvidime. Vraj da prirodzenu farbu, tiez uvidime :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja používala od SunDance samoopalovací sprej, taky celkem zklamání. I když barva byla rovnoměrná, nebyla to ani oranžová ale žlutá:/:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to večný hlavolam tie samoopalovaky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som mala ten od Dermacolu, ale teraz nepoužívam žiaden, keďže mne to vždy dá jedine tak žltý nádych, čiže radšej prirodzene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. děkuju za komentář;) ..já samoopalováky nepoužívám, raději si vylezu na sluníčko a opálím se:))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem slyšela na samoopalováky jen špatné věci, at byl jakýkoliv.
    Naštěstí mě stačí chvilka na slunku a jsem opálená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já samoopalováky nepoužívám, měla jsem to od Johnsonu, ale nic moc. Zkusila jsem i to od Dermacolu a to je fajn. Stejně ale nejradši vylezu na sluníčko. :) Jinak ale pěkný přínosný post.
    Děkuji za pěkné komentáře na mém blogu a pokud budeš chtít, tak můžeš "sledovat". ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak vidím, že vítězem je Dermacol.....já používám Xen tan ajsem moc spokojená...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já jsem se samoopalovákama skončila. Vůbec mě celý ten mazací rituál nebaví :D. Radši budu bílá :D.
    Jinak u mě probíhá soutěž o kosmetiku.
    http://kejtyna.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nikdy jsem jim nepřišla ne chuť. Flekatím :-(

    http://shaki-days.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne