pondelok 29. augusta 2011

Testujeme telové mliečka



Hovorí sa, že lacná kozmetika býva väčšinou nekvalitná, no ja by som chcela dnes nalomiť aspoň trochu túto fámu a za pomoci môjho mierne rozsiahleho testovania Vám dokázať, že niekedy aj lacná kozmetika dokáže ozajstné zázraky.
V tomto prípade by som ako lacnú kozmetiku definovala tú, ktorú zoženiete či už v bežných drogériách alebo na internete ( a keď sa posnažíte za naozaj skvelé ceny) a nie sú to žiadne cenové výstrelky. Dnes budem testovať: Nivea Firming Lotion, Nivea Smooth Milk, Planet Spa Japanese Sake, Nevo Pure Lotion, Neutrogena, Versace – revitalizing body lotion.






1, Spevňujúce telové mlieko Nivea Firming Lotion – neviem ako Vy, ale pre mňa sú výrobky Nivea nesmierne stálice na trhu, ktoré málokedy niečo pokazia. Pre mnohých je Nivea lacná kozmetika, no jej ceny podľa mňa v poslednej dobe mierne stúpli. O to viac bolo pre mňa miernym sklamaním toto telové mliečko, ktoré ma okrem príjemnej nevtieravej vône ničím nepotešilo. Počnúc riedkou konzistenciou, ktorá preteká cez prsty končiac dlhým schnutím a priemernou hydratáciou. O spevňujúcom účinku Vám bohužiaľ nepoviem, lebo nemám pocit, že je na mne čo spevňovať  ale vzhľadom na pomerne vyššiu cenu by som si ho už určite nekúpila. 







2, Nivea krémové telové mlieko Smooth Milk – toto už áno. Veľmi príjemná konzistencia, ani nie riedka ani nie príliš hustá, skvelo sa nanáša. Opäť  veľmi príjemná Niveovská vôňa, a veľmi dobrá hydratácia. Ak sa Vám nechce skúšať všakovaké výstrelky, týmto nič nepokazíte. 







3, Nevo dead sea spa – toto mliečko síce samostatne nie je až také lacné ale pri nákupe viacerých výrobkov ho buď dostanete ako darček, či za super cenu. Je obohatené o minerály z mŕtveho mora a vitamín E. Napriek tomu, že sa dá zohnať viacero voňavých prevedení, ja som už veľa rokov verná Pure. Krásna čistá vôňa len znásobuje veľmi príjemné účinky. Je pomerne husté ale veľmi rýchlo vsiaka a naozaj skvelo hydratuje. 







4, Avon Planet Spa  Japanese Sake – už pomerne veľká klasika od Avonu, ktorú viete v určitom čase zohnať pomerne lacno. Nevýhodou je menšie balenie, no garantujem Vám, že hneď po tom, čo toto telové mliečko ovoniate prestanete sa hnevať. Obsahuje aj rozjasňujúce čiastočky, ktoré pleti dodajú krásny jas. Konzistencia je celkom fajn, i keď mohla by byť aj hustejšia, ale v lete Vám to až tak neprekáža. Neodporučila by som ho pre citlivejšie pokožky – kvôli výraznej parfumácii a už spomínaným trblietkam.  






5, Neutrogena regenerujúce mlieko – Neutrogena sa aj napriek vyššej sume ujala za posledný rok na trhu veľmi dobre. Odporučila by som ju skôr na suchú až veľmi suchú pokožku, kvôli  väčšej hustote, ktorá by niekomu nemusela vyhovovať. Môj názor však je, že ak máte seriózny problém z pokožkou kúpte si skôr Excipial. Ale ako ochranca premrznutej pokožky v zimných mesiacoch Vám naozaj pomôže. 





6, A posledným skúšaným exemplárom je telové mliečko Versace – ktoré naozaj na internete zoženiete super lacno. Je úplne dokonalé teraz na leto, lebo ho môžete bez obáv použiť namiesto voňavky a dosiahnete zázračnú dvojku. Budete úžasne hydratované a navyše krásne voňavé.

 Dúfam, že som Vám týmto zdĺhavým testovaním pomohla, a že si aj Vy nájdete telové mliečko, ktoré Vám bude vyhovovať. Budem veľmi rada ak mi do komentárov napíšete Vaše naj telové mliečka.


21 komentárov:

  1. Tuhle Firming Lotion od Nivey jsem nezkoušela, ale musím říct, že z 90% mám s Niveu skvělé zkušenosti. Na pleť v podstatě nic jiného, než krémy a tonika od Nivey, nepoužívám. Co se tělových mlék týče, tak Happy Time (jak jinak než Nivea:)) je moje stálice, ta nádherná vůně mě vždycky dostane:) Vzhledem k tomu, že nemám suchou ani citlivou kůži, jsem ale vcelku nenáročný zákazník:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Daniela - ja nehovorím vyslovene, že je zlé, akurát ma sklamalo - Nivea má aj lepšie výrobky ako toto. A súhlasím Happy Time - úžasná vôňa!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určitě některá levnější kosmetika je super! Sama zkouším kupovat co nejlevnější a je docela solidně kvalitní! Ono ne vždy co je drahé je skvělé! :)
    P.S. Moc moc super článeček! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neutrogenu vážně miluji! mám od nich pár věcí a jsem s nimi velmi spokojená

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja nedám dopustiť na niveu, u mňa je to stálica :) Mám rada všetky jej prevedenia :) Vidím že si do testov nepridala nič od značky Balea, tú mám veľmi rada a som maximálne spokojná s telovým mliekom s melónovou vôňou :) A avon je super, samozrejme :)

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejčastěji používám Niveu a Dove, nezklamou, voní a hydratují tak, jak mají...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Versace ma zaujalo :) Tú prvú niveu akurát doma mám, no tá redšia konzistencia mi naopak teraz v lete celkom vyhovuje...ale má pravdu v tej hydratácii, nič moc no čo už :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. :) aj ja som testovala telové mliečka tiež, môžete mrknúť tu

    http://tinacosmeticblog.blogspot.com/2011/08/test-telove-mlieka.html

    moje naj je neutrogena a nivea a mám aj to z avonu len v novšom obale, to tiež krásne vonia a je trblietavé :)
    Tina

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pěkná recenze. Já se pořád něčím mažu. Avon mám ozkoušený a je super. Neutrogenu mám ráda moc na zimu. Nicméně zatím jsem zásobená, takže neplánuji delší dobu nic kupovat. :) Určitě napíšu nějaký článek na blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Firming Lotion od Nivea mám a mám s ním rovnaké skúsenosti, aj keď ozaj pekne vonia ..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. škoda, že to spevňovacie mliečko od Nivea nefunguje :/ chcela som ho skúsiť ...

    no a škoda, že si nerobila nejakú recenziu Dove, lebo od nich používam už rozličné druhy mliek a stále som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. já mám to první nivea méko, dostala jsem ho jako součást nějakého kosmetického balíčku jako dárek. Voní krásně, ale to je asi tak jediné, jinak to opravdu žádný zázrak není. Konkrétně se zpevňovacími mléky a krémy mám nejlepší zkušenosti z Avonu

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ďakujem Vám za super tipy, veľa z nich určite vyskúšam a dám vedieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja používam telový krém z Oriflamu Swedish spa a veľmi dobré skúsenosti mám aj s avonovým Planet spa - s bobuľami goji :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja používam Garnier - intenzívne hydratačné telové a vonia mi po hruškách:) ešte od Pupy nejaké čokoládové a Dove Beauty Body myslím...na cesty Yves Rocher s Bio ovsom to malé balenie, mne sa hrozne páči tá jeho vôňa a trochu mi masíruje myseľ ten názov "Bio":D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mám od Nivea tělové mléko Happy Time s citrusovými květy a bambusem a jsem nadšená, stálo něco přes 120,- a patlám se s ním každou chvíli, úžasně voní a pokožka je hebká - bohužel nezkoušela jsem žádné jiné tělové mléko, proto nemůžu posoudit, ale toto mléko je u mě top :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Já miluju tuhle Neutrogenu, pro mě je prostě nejlepší.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Nivea tělová mléka jsou super! Taky sem jich už pár měla a vždy sem byla spokojená :) perfektně hydratovaly a k tomu krásně voněly.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. super recenzia :) používala som aj ten z avonu aj excipial tie boli super..a presne tak nivea je klasika :), ale tieš sa mi zdaju byť dobre tii AB s pumpičkou, su troška redšie, ale tieš take na leto..no ako ktorý.... inak super blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. táto neutrogena je úžasná :) je to môj miláčik na telo a od notina sa dá za ozaj dobrý peniaz :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne