sobota 15. októbra 2011

Pleťová kozmetika mix



Pri dnešnom poobednom upratovaní kúpeľňovej poličky som si všimla, že som si opäť nahromadila celkom dosť kozmetiky, preto som sa rozhodla, že téma dneskajška bude práve pleťová kozmetika.
Opäť si posvietim na zopár výrobkov a ak Vám práve dačo z odličovačov došlo, dúfam, že poradím aspoň taktoJ





1, Bioderma Sébium ( zelená) – Bioderma je mám pocit, že na blogoch spomínaná tak často ako nové limitované kolekcie z H&M, ale prekvapilo sú s ňou takmer všetci spokojní. Väčšina z Vás používa červenú, ako klasický odličovač, no ja si kupujem už dlhšiu dobu zelenú, ktorá je určená na zmiešanú pleť. Keďže moja pleť nie je dokonalá a sem tam sa mi prihodí aj mastnejšia T- Zóna, zelená je pre mňa ideálnym riešením. Zvyknem si kupovať väčšie 500 ml balenie, ktorý mi zvyčajne vydrží okolo 4 mesiacov, čo je podľa mňa celkom fajn.






2, Vichy Purete Thermal – o tomto odličovači mám pocit, že píšem už aspoň tretíkrát, ale stále je to to najlepšie čo trh s očnými odličovačmi ponúka. Naozaj nemá konkurenciu. Oči neštípe, dokonale a šetrne odlíči. Vážne to najlepšie na očká čo sa dá zohnať!



3, La Roche Posay Effaclar – čo sa účinkov týka táto pleťová voda je podobná tej z Biodermi akurát mne osobne príde menej kvalitná. Jej úlohou je tiež sťahovanie pórov a zabraňovanie ich usádzaniu, akurát ja mám pocit, že na chvíľu pleť vyhladí a odmastí ale potom neskôr akoby bola 3x taká mastná. Ja osobne by som si už túto vodu nekúpila. A čo Vy? Máte s ňou skúsenosti?




4, Lancaster dvojfázový očný odličovač – nie nie a ešte raz nie. Tento odličovač bol klasický dvojfázový na uľahčenie oličovania očí a moja rada pre Vás znie – ak ho niekde uvidíte a bude Vás lákať kúpiť si ho tak NIE! Neskutočne štípe oči ešte aj po tom, čo si ich opláchnete, strašne zle odličuje, mne z neho dokonca povypadávalo aj dosť veľa mihalníc. Takže naozaj nie! 



5, Loreal Triple Action – toto nie je tak úplne ani pleťová voda ako skôr pleťový gél.  Z tejto sady som mala aj odličovacie mliečko, ktoré mi vôbec nevyhovovalo, ale táto voda sa celkom dá. Nie je to nič špeciálne, žiaden zázrak podľa mňa nečakajte ale na bežné pravidelné odlíčenie je to ak nemáte problematickú pleť ok. Ja osobne by som si ho však už opäť druhýkrát nekúpila, ružový Garnier mi vyhovoval omnoho viac. 



6, Clinique take the day off – viem, že o tomto odličovači som písala prednedávnom ale nedalo mi ho neporovnať s ostatnými, keď som ich mala tak pokope. Čo sa týka odličovania ide naozaj o najpohodlnejšie a najjednoduchšie odlíčenie – žiadne vatové tampóny len Vaše prsty a vodaJ očká naozaj neštípe, pleť krásne odlíči. Akurát ako som už minule písala, podľa mňa nie je vhodný pre mastnú a zmiešanú pleť, pretože je veľmi mastný. Ak však takú pleť nemáte, určite by som ho vyskúšala.

A čo Vy? Akú používate pleťovú kozmetiku? Bolia nejaká čo Vám vyslovene nerobila dobre? Alebo nejaká, ktorú ste vyskúšali a už ste sa jej nevzdali? Teším sa na komentáre!

11 komentárov:

  1. To je super článek. Já jeden čas používala Biodermu a asi zase začnu :))). Pak si mě nalákala na ten Clinique!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akurat vcera som si kupila ten loreal.. :P kolko stoji ta zelena bioderma?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zelenú mám tiež je super tiež kupujem veľké balenie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja používam komplet pleťovku La roche posay... uvažujem, žeby som zamiešala tú micelárku od Biodermy, len si nie som istá, či je vhodné takto miešať značky... čo Ty nato?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Robinka - táto veľká okolo 18 eúr :)

    Dendula - myslis ako zmiesala dokopy ci pouzivala raz jednu a raz druhu? Ak to druhe tak kludne ja casto mixujem rozne znacky a nemyslim si, ze je to na skodu:) Nikdy mi to nic zle neurobilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mám veľmi rada tvoje recenzie :) opäť super článok ...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Your Blog-Header is awesome !
    This Post is very interesting

    Maybe u can take a look:
    http://crackbitchh.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. z Tvojho výberu som už mala Vichy a Biodermu (ale tú ružovú), no a presne na ňu nedám dopustiť :) je skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Otázka - Ak mám sochú pleť ale pol roka dozadu sa mi začala tvoriť T-zona plus sa mi začali zväčšovať póry a do teaz som stále používala ružovú biodermu, mám presedlať na zelenú? Akurat dnes alebo zajtra ju idem kupiť, keby si bola taká mila a poradila mi.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne