piatok 11. novembra 2011

Astor Mattitude

Veľmi rada skúšam všetko nové, a dnes mám pre Vás recenziu make-upu Astor Mattitude a zároveň aj jeho podkladovej bázy. :) Mattitude je make-up síce určený na staršiu pleť, pretože má schopnosť pekne prekrývať nejasnosť a zároveň sa nevpíjať do vrások. Skvelý je však hlavne v tom, že je určený na mastnú pleť a teda ju nezaťažuje. Make-up má naozaj skvelú konzistenciu, krásne sa nanáša akurát má dosť slabé krycie schopnosti, číze ak máte jazvičky alebo iné nedokonalosti nie je to pre Vás to pravé orechové. Make- up má priemernú trvácnosť, povedala by som, že okolo piatej poobede už mu treba trochu dopomôcť.
Čo však musím vynachváliť je podkladová báza, ktorá je naozaj skvelá. Má skvelú konzistenciu, ktorý hneď pleť odmastí a krásne vyhladí a vďaka nej make-up vydrží omnoho dlhšie.
Ak máte mastnejšiu pleť a cez 25 rokov ja by som si ho kľudne kúpila:)



A čo Vy? Poznáte ho? Používate bázy pod make-up?

10 komentárov:

  1. Make up nepužívam pokiaľ nutne nemusím ani podkladovú bázu ...väčšinou si dávam len púder a farbu na líčka ale toto vyzerá naozaj dobre tiež mám totiž mastnejšiu pleť

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten mám moc ráda ;) byl to asi první makeup, který jsem začala používat, ikdyž je určen primárně na starší pleť a dodnes si ho kupuji do zásoby, protože opravdu pěkně zmatní a pěkně se nanáší. Sedí mi od něj i odstíny.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som už raz dávno mala vzorku z neho a veľmi sa mi pozdával aj som uvažovala že si ho kúpim napriek tomu, že ja rozhodne staršiu pleť nemám. Vždy však radšej uprednostním nejaký iný, keď vidím, že sú na trhu aj lacnejšie a rovnako dobré :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky jsem měla vzorek a přišel mi příjemný. Jednou ho vyzkouším, ale pro mě je stejně no.1 dream satin liquid, ten vyhlazuje stejně jako báze.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hľadám vhodnu podkladovú bázu... uvidíme teda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hmm, on je na starsiu plet?? ja som zila v tom, ze je na zmatnenie, pouzivala som ho(este ked bol v inom baleni) aj ked som mala asi 17, tak neviem :) Ale popravde, nebola som z neho nadsena..
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som ho používala (mám 16) a bola som s ním spokojná, ešte ho mám trochu, akurát mám suchšiu pleť , takže by som potrebovala trochu mastnejší, ale inak bol super, ani púder som nepotrebovala :) chcela by som sa spýtať či nevieš o nejakej podkladovej báze na začervenania (mám líca také červenšie), viem akurát o jednej asi loreal, ale je pre mňa veľa dať 17 eur za bázu ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Inak my sme ho mali doma a raz som sa nudila a vazne tam je napisane, ze na starsiu plet uplne som bola sokovana:))tak som ho dala mamine a ta je snim strasne spokojna:)
    Naco si zatazovat plet ked nemusim:)
    Super clanok!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dianna - možno by bolo skôr lepšie keby si sa nesnažila líčka len prekryť ale skúsiť niečo konrétne na to začervenanie, viem že má teraz Oriflame nejakú novinku na začervenalú pleť a potom má niečo aj La Roche Possay. Viem, že sú to všetko finančne náročnejšie veci, ale či by nestálo za to porozmýšlať nad tým tak.
    A keď nie, potom by som skôr ako do bázy išla do make-upu so silnejšou krycou schopnosťou. Jeden taký má Essence, tento týždeň o ňom budem robiť recenziu:)
    Dúfam, že som aspoň pomohla ak by si sa ešte dačo chcela opýtať budem rada:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento make up som si kúpila včera, ako pozitívum hodnotím vônu, hebkú pleť na dotyk, makeup je takmer neviditeľný ale zakryje čo by mal zakryť. Na nejaké väčšie pupienky a fľiačiky je potrebné pod make up naniesť ešte korektor. Po nanesení je pleť matná ale make up vydrží tak max 5-6 hodín, (ale to závisí od typu plelti, ja mám dosť mastnú pleť) Bez zľavy je dosť drahý, ale pokiaľ ho kúpite lacno je to jedna z najlepších alternatív makeupov. ja mám konkr. najsvetlejší odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne