piatok 18. novembra 2011

Essence stay all day




Na tento make-up som chcela urobiť recenziu už veľmi dlho pretože si myslím, že je to ideálny cenovo absolútne prístupný make-up na zimu. Ide o make- up značky Essence Stay All day a jeho cena je +- 3.89. Aplikuje sa klasicky pomocou pumpičky a prvá vec čo Vás možno zaujme je pekná vôňa, nie je to na make-upe nič podstatné, ale každopádne poteší:)
Make-up je ideálny na zimu najmä preto, že má hustú konzistenciu čiže má tendenciu pleť aj hydratovať. Je výborne krycí, čiže ak máte na pleti nejaké nedokonalosti alebo jazvičky/ ktoré majú tendenciu v mraze byť dosť červené/ nemusíte sa báť, že by ich bolo vidieť.
Vydrží na pokožke naozaj dlho bez ošuchovania - tých sľúbených 16 hodín určite.
Akurát jedna vec, na ktorú si dávajte trochu pozor. Make -up má mierne oranžový ton, ale keď ho poriadne rozotretie stratí sa, čiže stačí naozaj dobrá aplikácia a je skvelý.
Naozaj vrelo odporúčam na zimu, je výborný!
A čo Vy?Poznáte ho? Skúšali ste ho? Alebo iný make-up od Essence?

17 komentárov:

  1. Skúšala som tento make up. Ale nakoľko som biela ako stena bol až príliš oranžový. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dřív jsem tenhle makeup používala, ale ten odstín do oranžova mi dost vadil - i ten nejsvětlejší odstín na mě byl pořád moc tmavej. Navíc mi přijde, že se maže a stéká (což v zimě venku asi není až takový problém, ale jakmile jsem přišla dovnitř nebo se nedej Bože trochu zpotila, už tekl..). Přešla jsem na makeupy od Rimmelu (favoritem je Stay Matte - skvělej poměr cena/kvalita, a Match Perfection když se chci trošku rozšoupnout) a jsem mnohem spokojenější.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám ho doma, s tým oranžovým tónom súhlasím, ale keďže ho väčšinou prekrývam pudrom, tak sa dá nejako zamaskovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Levným make-upům už nevěřím, ale musím říct, že tenhle mě lákal, na internetu je hodně chválený. Bohužel jsem ale hodně světlá, takže by na mě byl určitě taky dooranžova.

    http://kosmetickerecenze.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V poslední době jsem čekala, kdo na tento make-up udělá recenzi, protože jsem po něm pokukovala. Je opravdu oranžový? To by bylo dost špatné, to je nejhorší vlastnost, kterou můj make-up může mít :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skvělý, ale i nejsvětlejší odstín je na mě v létě tmavý, takže v zimě opravdu nehrozí...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyhovoval by mi, kdyby nebyl dooranžova :( jsem bílá jak smrt :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. hlasi sa dalsia biela.. :)
    myslim, ze mi tento makeup uz niekto chvalil..ta vydrz bude najma od typu pokozky, mne ked sa zacne mastit tak nevydrzi nic :P no dakujem za typ..mozno objavim dobry odtien a kupim si ho..ta cena je viac ako priazniva!

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Limett - ak si ho poriadne rozotrieš a prekyrješ púdrom nádych sa stratí, ale určite treba ísť skúsiť naživo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nalákala jsi mě :) možná se po něm podívám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja somsi ho zaobstarala nedavno..mam takisto strasne svetlu plet..ale napodiv mi najsvetlejsi odtien sadol..a ze ma oranzovy nadych , mi nejak este aj vyhovuje..je naozaj fajn..takze tiez odporucam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mám ho doma také. Akorát sem si v drogérii vybrala moc tmavý odstín, takže ho musím míchat se světlejším, pak už je to OK.. :) a myslím, že za ty peníze je vcelku kvalitní!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tiez ho pouzivam, podla mna za tu cenu dost dobra kvalita :) a s tym krytim a hydrataciou mas tiez pravdu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Caute baby, hladala som ci sa neda kupit aj cez internet a natrafila som na vas.. TENTO MAKE-UP pouzivam uz par rokov, a je urcite najlepsi, co som doteraz mala!! (ci uz sa jedna o krytie alebo celkovy vzhlad:+ cena, ktora je prekvapivo nizka) zo zaciatku som pouzivala 10-ku(hlavne v zime), no ak mi opalenie z leta vydrzalo tak 30-ku.. zda sa ze je tmavy, ale pokial sa dobre nanesie je nozaj SUPER.. takze ak vahate niektora, tak NEVAHAJTE,mimochodom v kazdej predajni je aj tester;) ..ale myslim, ze za tu cenu sa oplatí vyskusat :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne