utorok 15. novembra 2011

Šampónový špeciál :)


Na veľa blogoch vídavam v poslednej dobe neskutočnú kritiku na výrobky Syoss ale čo som prekvapená, že nikde nevidím recenzie na relatívne nové šampóny značky Wella.  Mne osobne prídu ako na trh nastrčená konkurencia pre Syoss a preto som sa rozhodla dnes urobiť článok na tému vlasová kozmetika. V kúpeľni sa mi opäť nahromadili nejaké šampóny, tak ak sa možno chystáte kúpiť si nejaký nový, možno Vám tento článok poradí. 






1, Ako prvé som si dnes vybrala už spomínané šampóny značky Wella. Nebudem klamať, k ich kúpe ma presvedčila reklama a veľké balenie. Vo viacerých článkoch som spomínala, že mám dlhé vlásky ( takmer po pás) a riadne husté. Aj keď si šampónu nedávam veľa, aby som vlásky nezaťažovala, 200ml balenia mi prídu naozaj nevýhodné. Wella prišla s veľkými 500ml baleniami a ja som si na vyskúšanie vzala šampón a kondicionér na zničené vlásky. Čo ma potešilo ako prvé bola krásne vôňa a dobrá konzistencia, šampón je dobre hustý ( nie tak, že by sa zle nanášal), a výborne pení. Tak isto je na tom kondicionér, má výbornú hustotu, naozaj ľahko sa nanáša, dobre sa vymýva česať po ňom vlásky je úplná slasť. Vlásky sú krásne prevoňané, pekné uhladené a lesklé. Neviem ako Vy, ale ja som bola s Wellou veľmi spokojná a kľudne si ju kúpim aj nabudúce. 






2, Druhý šampón som síce nemala doma, ale dostala som vzorky od kaderníčky na mesačné používanie, čiže predstavu som si vedela urobiť dosť dobrú.  Ide o celosvetovo veľmi známy Goldwell, z rady dual series pre farbené vlásky. Ako vždy, prvé čo ma zaujalo bola krásna príjemná vôňa. Šampón bol redší ako Wella, ale stále nebol taký riedky ako je teraz Syoss ( čo sa sním stalo?).Kondicionér je hustejší od šampónu a odporúčam ho nechať na vláskoch 1,5 – 2 minúty. Krásne sa vymýva a vlásky sú po ňom neskutočné. Na dotyk akoby ani neboli vašeJ Vážne, poznáte to keď idete od kaderníčky a ona Vám dá na vlásky milión sér a potom sú vlásky krásne uhladené? Tak toto robí tento šampón. Ak sa chystáte trošku viac investovať a farbíte si vlásky, určite odporúčam. 





3, Tretí, ktorý som vyskúšala bol omyl tohto roka a to Garnier s avokádom a karité. V prvom rade vôbec netuším prečo mi ho mamina kúpila, keď pozná môj názor na malé šampóny, ale stále si hovorím, že to bude asi tou krásnou vôňou a tá jej učarila keď ho kupovala. Šampón som si zobrala zo sebou, keď som odišla preč na víkend, aby som netrepala veľké balenia a nemala som zo sebou ani kondicionér. Šampón pení tak, až sa neviete dočkať kedy tá pena skončí, vážne cítite sa ako na penovej párty v Taliansku. Vôňa vyprchá hneď po vysušení a to trápenie z rozčesávaním Vám už ani nejdem popisovať. Vážne Vám tento šampón neodporúčam, obzvlášť ak máte dlhé vlasy.
A čo Vy? Používate nejakú špeciálnu vlasovú kozmetiku? Máte nejaké obľúbené šampóny? Alebo naopak nejaké, ktoré by ste si už nikdy nekúpili, pretože boli až také hrozné? Budem rada, ak mi dáte vedieť v komentárochJ

21 komentárov:

  1. Já už si nikdy nekoupím šampon ani masku od Loreal Absolut Repair. Kadeřnice mi ji doporučila na poškozené vlasy. Věřila jsem jí a tak jsem si předražený šampon, masku a termomlíčko( jediné bylo dobré) koupila. Vlasy jsem měla pořád stejné- Vůbec mi nic nezabralo. Při druhé návštěvě kadeřnictví mi kadeřnice řekla, že tahle sada buď zabere na sto procent a nebo vůbec :( Raději bych to už neriskovala.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som skusala tiez tento maly garnier ale ten cerveny s pivnymi kvasnicami a bola to hruuuza, vlasy totalne zachlpene :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám rada Gliss kur- tú čiernu radu. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten šampon od Wella má doma mamka a čas od času když se u našich objevím o víkendu ho zkusím a paráda. Mám stejně jako ty hodně dlouhé vlasy a neskutečně husté a tak jsem ocenila velké balení. O to by ani tak nešlo, ale šampon je úžasný, už samotný šampon (mamka má tuším na barvené vlasy) mi krásně zvláčnil vlasy a byly jemné jako po kondicionéru. Když jsem ho doplnila maskou od Garnier na barvené vlasy, prostě blaho, rozčesává se to jedna báseň a jakmile mi dojde nynější šampon, jdu do toho.

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som mala garnier aj wellu a ani jeden nejak nezabodoval, iba ak tou vonou.. ale kedze mam napriek vlnitosti jemnejsie vlasy, tak tieto vlastnosti-krasna vona mi pri samponoch velmi nestacia, okrem jemnosti mam velky zlozvyk a to vlasy po polovici dna dat do gumicky,lebo rozpustene mi akosi zavadzaju,no a preto ich mam trosku ponicene od "copikovania"... tieto sampony mi svoju "repair" funkciu neukazali a akurat tak mi vlasy skor zmastneli.
    ja mozem velmi odporucit sampony bc - bonacure pre akykolvek typ vlasov, co je profi-vlasova kozmetika, ale staci male mnozstvo a vlasy su neporovnatelne lepsie, taktiez kérastase, co je profi kozmetika v lorealovych kadernictvach.. su to drahsie zalezitosti, ale vlasy su korunou krasy :)))... z beznych znaciek su skvele pantene sampony a v mojom pripade este elseve regenium-pre vlasy starsich zien, napriek tomu ze mam 25rokov :))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelý článok! :) Na wellu som už dlhšie pozerala aj ja, no nemajú rad na suché vlasy a ja ich mám také, že ak nepoužijem dobrý šampón priamo určený na suché vlasy, vyzerajú ako slama :/ Ja som si obľúbila Elseve s včelou materskou kašičkou, mám aj kondicioné aj šampón, obe krásne voňajú a vlasy mám po nich úplne hebké :) Obsahuje však silikóny, čo by mohol byť problém :/ No a z tých drahších kaderníckych šampónov je perfektný Absolut repair od Loreal Proffessional, ten si vlasy "postaví na nohy" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já používám jedině Head & Shoulders, ale Wella šampóny jsou taky skvělé, dřív jsem je používala hodně často.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja chcem skúsiť gliss kur,uvidíme :D
    inak teraz sa cítim čudne lebo ja kondicióner nepoužívam :D
    ja mám tiež husté vlasy ale nie moc dlhé asi do pol chrbta a chcela by som sa spýtať,koľkokrát by som si ich mala do týždňa umývať..väčšinou si ich umývam v nedeľu,v utorok a piatok..
    teraz používam taký šampón,netuším aká je to značka,kúpila som ho v jednote,ale majú ho aj v drogérke,taký fialový myslím že levanduľový..je skvelý,vlasy mi neelekrizujú :D
    inak najlepší šampón čo som zatiaľ mala je Schwarckopf že ako sa to píše,a volal sa 7bylín,taký zelený je.ten je váv,skvele sa po ňom vlasy češú a vôňa zostane dlhoo
    a ešte mám jeden problém,dúfam že mi s ním pomôžeš :D
    tvoria sa mi lupiny-mám na to takú vodičku ale tiež to nie je bohviečo dávať si to 2 krát do dňa..aj účesy je dosť zlé vytvárať,všetko je od nich..asi vieš ako myslím..už som skúšala lekáreň,drogérku,domáce zábaly nič..noo ale teraz to mám pod kontrolou,chvalabohu! :) lenže aj sa mi mastia vlasy..pri korienkoch mastné,zvyšok vlasov suchý a lupiny..nemáš na to nejaký domáci recept,alebo nestretla si sa s tým?? :)
    ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já používám zlatý od Pantene a vyhovuje mi, má vyživovat poničené vlasy a super. Pak šampuk Seanik od Lush, ale vždy musím použít kondicionér po něm, ale taky super.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od Goldwell používam z tej rady masku, a tiež je úźasná... vďaka za recenziu na tu Wellu, veľmi sa mi to nepozdávalo, ale možno nabudúce vyskúšam ten kondicionér :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. :D ako na penovej diskoteke v taliansku.. :D:D

    no ja mam prave ten spominany syoss ktory uz jednoznacne viac nie :P a neviem aky si kupim nabuduce nieco na mastne vlasy..

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dík za článek! Je pro mě velice užitečný. Já nepoužívám nějakou speciální kosmetiku. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pěkný článek. Já nemám s Wellou (měla jsem na objem) a s Garnierem (Zacuchané vlasy) dobré zkušenosti. Za to doporučuji od Baley šampon na stárnoucí vlasy (údajně od profesionálních kadeřníků), vlasy jsou po něm moc hezké a stojí 39,90,- Kč. :) Jinak samozřejmě doporučuji Tigi Bed Head.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja jednoznačne Moroccanoil - je to drahá značka ale moje vlasy si ju zaslúžia:) Úplne nespokojná som naopak doteraz bola s Yves Rocher - bio jačmeň, vlasy som mala zplihlé, mastné pri končekoch, no pohroma:( A sklamal ma aj Gliss kur čierny, asi som čakala od neho neviem aké zázraky ale baby rozštiepené končeky nezachráni žiadny zázračný balzam, treba s nimi preč

    OdpovedaťOdstrániť
  15. co se šamponů týká tak já pořád hledám "toho pravého" :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vzorek toho druhého mám též! Tak to se těším, že ho vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mohla si sem dát fotky svých vlasů! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Pastelka - na lupiny podľa mňa najlepšia vec, ktorá zaberá je šamponová kúra od Vichy Kerium DS, ak by si chcela môžem urobiť o šamponoch proti lupinám dlhý príspevok mám ich celkom dosť naskúšaných:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Mě nejvíc vyhovujou šampóny od Dove - miluju tu klasickou mýdlovou vůni:) a balzámy a bezoplachový kůry Glisskur.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Nejradši mám Elséve a Cien z Lidlu :)) Největší paseku mi na vlasech napáchal samozřejmě Syoss a taky jednou Timotei, fuj.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne