nedeľa 25. decembra 2011

Po Vianociach s novým Labellom




Jeden z mnohých kozmetických darčekov, ktorý som tento rok na Vianoce dostala bolo Labello Pure and Natural Olive and Lemon. Nie som si úplne istá, ale mám pocit, že to bola novinka tejto jari / leta. Každopádne, je to ďalšie Labello, ktoré má mierny lesk a nie je tak tvrdé ako je väčšina ľudí u Labell zvyknutý. Je priemne mäkké, ľahko sa nanáša a vďaka tomu, že obsahuje olivový olej krásne pery hydratuje. Dnes som si ho dala doobeda pred prechádzkou a môžem Vám povedať, že som veľmi spokojná. Pery sú vláčne a hydratované. Mráz na nich nenechal žiadnu stopu.
Ak máte radi Labella a hľadáte nejaké, ktoré bude mierne lesklé a nebude farbiť pery, určite skúste toto :)

11 komentárov:

  1. presne toto labello používam cca od septembra, momentálne už jeho druhé balenie a som nadmieru spokojný... naozaj je hydratačné, má fajn vôňu a aj ten mierny lesk je taký "neleskový", takže mi neprekáža... jeden z top3 bežne dostupných výrobkov, minimálne pre mňa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to labello som mala a vonia naozaj nádherne, navyše skutočne dosť hydratuje pery :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja labellá príliš nemusím, lepšie mi vyhovujú Balea balzamy, ale olivový olej mám rada a keď tak hydratuje pery, prečo nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mám a je super, no už sa míňa:( musím kúpiť nové

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mám a přijde mi hrozný, vůbec mi nevyhovuje :(

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já měla Labello Milk&Honey. Tohle jsem nezkoušela, ale momentálně mám balzám z H&M, který má 16g, takže vydrží dlouho a skvěle taky hydratuje. Ukaž, co jsi dostala. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tohle Labello momentálně mám, ale je to takový průměr. Znám lepší balzámy, navíc mi moc nechutná. :) Mnohem radši mám Milk&Honey.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ďakujem za Vaše komentáre a tipy:), ktoré určite čoskoro vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mne sa toto labello páči ta jeho vôna,ale teraz mam pearly shine tiez krasne vonia a má aj peknu perletovu farbu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Táto značka mi celkom vyhovuje. Mám teraz ale hromadu iných balzamov, takže si ešte počkám, kým si tento kúpim.. ale už teraz sa neviem dočkať. olivy sú úžasné na všetko!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne