piatok 16. decembra 2011

Vianočné darčeky 2


Vzhľadom na to, že môj prvý článok o Vianočných tipoch sa Vám páčil, rozhodla som sa urobiť ešte jeden, tento krát však na tému kozmetika. Ja sama už mám síce darčeky dlhšiu dobu nakúpené, ale to mi nebráni v tom, aby som sa stále obšmietala po oddeleniach s kozmetikou a vymýšľala nápady pre Vás alebo mojich známychJ Dnes ma napadlo, rozdeliť tipy na sekcie, podľa členov rodiny. A začneme tradične tým najdôležitejším J





1, Tip na darček pre maminu – moja mamina je osobne veľmi veľký kozmetický obľúbenec a kozmetika je pre ňu vždy vynikajúcim darčekom. Ak ešte pre svoju maminu nemáte darček a máte vo Vašom meste Yves Rocher, určite by som zbehla tam. Majú tam krásne urobené vianočné balíčky za prijateľné ceny. Ak sa Vám náhodou nijaký z nich nebude páčiť ( mne v nich napr. nevyhovovali tuhé mydlá, ktoré u nás doma nemajú využitie), môžete si nejaký vytvoriť sama a oni Vám ho krásne zabalia. Ja osobne by som odporučila voňavé telové mliečko, k tomu sprchový gél, šumivú tabletku do kúpeľa a napr. teraz v zime veľmi aktuálny nejaký ošetrujúci balzam na ruky.  Kozmetika Yves Rocher je kvalitná, krásne vonia a krásne zabalená určite poteší. Stačí sa len trafiť do správnej vône. 

2, Tip na darček pre ocina – môjho ocina môžem označiť sa občasného športovca, ktorý sa rád udržuje v kondícii. Niekedy sa však stane, že svoje telo preťaží, alebo si proste len potrebuje po namáhavom dni v robote oddýchnuť a na tento účel som mu ja kúpila Vianočnú sadu Radox, určená pre športovcov a na upokojenie tela po námahe. Myslím, že je to príjemný darček, ktorý spája príjemné s užitočným. Každopádne si myslím, že Radox robí kopec krásnych pánskych balíčkov za opäť skvelé ceny. Určite sa niekde na ne zbehnite pozrieť. 




 3, Darček pre sestru – keby som ja mala sestru viem čo by som jej určite kúpila tento rok. Na internete som totiž našla za geniálne ceny prípravky na vlasy Matrix, Tigi a Loreal z radov profesionálnej starostlivosti o vlásky, ktoré potešia každú ženu. Kúpila by som jej masku a nejaký ochranný sprej pri fúkaní či žehlení. No uznajte, nepotešilo by Vás to?





4, Nemôžem Vám prezradiť, čo som kúpila priateľovi, ale môžem Vám prezradiť, čo by som mu kúpila keby som pre neho nemala to čo mám. Určite by mu kúpila parfum Chanel Allure Homme Sport. Naozaj prekrásna vôňa, silná ale mierne do citrusova, vhodná pre každú vekovú kategóriu. Ak nepoznáte, určite odporúčam vyskúšať.


5, A nakoniec tip pre kamarátku – myslím, že keby som robila nejaký takýto balíček, kritéria by boli aby to nebolo až tak drahé, ale zároveň aby to malo šmrnc, bolo to využiteľné a potešilo to. Toto všetko podľa mňa spĺňa kozmetika Essence. Kúpila by som nejaký krásny lak na nechty, prípade pečiatkovaciu sadu, podkladovú bázu pod očné tiene ( tým nič nepokazíte), krémik na ruky z novej voňavej kolekcie a zakončila by som to nejakým pekným leskom. Môže byť? Potešilo by Vás to?

Tak toľko k mojim vianočným tipom a v komentároch čakám tie Vaše, spolu s názormi na tie moje. 

10 komentárov:

  1. tu bazu pod tiene mam, je perfektna :) a suhlasim, darcekom od essence nikto nic nepokazi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi dobré tipy a presvedčila si ma pre zmenu darčeka pre mamku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam pre kamaratky podkladovu bazu od Elfu a vonave kremiky na ruky od Essence takze trafila si :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já už jsem nakoupila dárky ped dvěma měsíci :D. Pěkný článek :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Yves rocher je moje nejoblíbenejší značka, at mám od nich jakýkoliv výrobek nemůžu si ho vynachválit (jen teda nepatří mezi ty nejlevnější no)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty laky od Essence jsou skvělý, takžo to je doopravdy dobrý tip :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dobré typy. Já už mám skoro nakoupeno. UF :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne