štvrtok 2. februára 2012

Balea Oáza pokoja ::)




Pri sobotňajších potulkách Dm-kou som zablúdila do regálov zo sprchovými gélmi a veľmi ma na pohľad zaujal tento s názvom Oase der Ruhe/ Oáza pokoja. Pôsobil na mňa takým Spa dojmom a nedalo mi neovoňať. Jeho vôňa je veľmi ťažko opísateľná, ja v nej cítim fialky:) alebo každopádne nejaké ťažšie kvetiny a možno nejaké orientálne oleje. Aj napriek tomu, že vonia pomerne ťažko sa mi vôňa páči a pôsobí na mňa na večer tak upokojujúco- relaxujúco. Samozrejme som neodolala a som rada. Kvalita nie je nijaká svetoborná, čo by sme očakávali za ,99 centov za 300ml, peny sa moc nedočkáte, ale vonia naozaj pekne.
Neviem ako Vy, ale mne to momentálne stačí :)
A čo Vy? Kupujete si Balea sprchové gély? Máte ich radi?

13 komentárov:

  1. Nekupuju, měla jsem je snad jednou nebo dvakrát... U mě momentálně vede meruňková Nivea. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky je mám ráda, za tu cenu jsou parádní. Raději si vybírám z limitovaných edicí- teď třeba s vůní citrónových pusinek. Nebo peeling s vůní indického čaje je taky úžasný.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sprchový gél od Balea som ešte nemala, poslednú dobu mám veľmi rada gély od Dove, ale asi pred dvoma dňami som si kúpila telové mlieko od Balea a vonia krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám ráda od Baley tělová mléka a iděálně z limitovaných edic. A sprchové gely mám nejraději s olejem od Nivei. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám momentálne jeden Balea, čo som dostala na Vianoce a som s ním veľmi spokojná. Tiež sa nevyznačuje nejakou extra penou, ale má úžasnú vôňu a krémovú konzistenciu. S tymito výrobkami som zvykla byť spokojná 8)
    Tvoj sprcháč má veľmi pekný obal 8D
    http://violetwitch-eve.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som kvoli svojej extremnej suchej pokozke zacala experiment a nepouzivam ziadne gely ani peny do kupela. Pokozke to viditelne pomohlo, ale niekedy mi je luto, ze si nemozem kupit niektore sprchace, pretoze vonaju uzasne. Hlavne vselijake limited edition

    http://saschanitra.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Do Oázy klidu jsem se zamilovala na první čichnutí. Sice ta vůně dlouho na kůži nevydrží, ale za 30 korun mě to nijak netrápí. Pak zbožňuju tělové mléko s mandlovým olejem. Slaďoučké, ale oproti sprcháči vydrží na kůži pořád a pořád :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sprcháče Balea jsem jeden čas kupovala, přijdou mi fajn vzhledem k ceně a myslím si, že na nich není co zkazit.

    Niméně asi před rokem jsem objevila sprcháče Dove a už jsem se rozmlsala, jsou výborné (ale docela drahé), takže se už k těm levnějším nevracím.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sezka - a skúšala si sprchové gély z The Body Shop? Pretože oni neobsahujú žiadne mydlo a sú určené pre citlivú pokožku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Balea sprchové gely nemusím, ale voní krásně. Jen ta pitomá konzistence... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. u balei sa nájdu všakovaké dobré veci, ale sprchový gél som ešte nemala..zatiaľ som verná dove :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne