pondelok 12. marca 2012

Alverde recenzia

Pamätáte si na môj meganákup kozmetiky Alverde? Tak s odstupom času som stihla všetko poriadne vyskúšať a teraz Vám ju konečne môžem poriadne zrecenzovať. V Dm-kách som si všimla, že kopec z tých produktov je stále v ponuke a dokonca som videla ešte kopec ďalších za skvelé ceny, tak dúfam, že ak náhodou natrafíte na niektorý z tých, čo budem dnes recenzovať pomôžem Vám s výberom.





1, Rúž 125 Coral Beige – už dlho som túžila po nejakom nude rúži, ktorý bude super keď si budem robiť napr. smokey eyes do hneda a budem chcieť len jemne doladiť pery. Keď som našla tento veľmi sa mi zapáčil, farba sa mi zdala taká akú som si predstavovala a konzistencia mi prišla tiež fajn. Ale..Po vyskúšaní som z neho strašne sklamaná. Rúž strašne vysúša pery, zalieza do suchých miest a farba mi príde tak akoby nude s nádychom do oranžova. Je pravda, že ja som ho kúpila za mega smiešnu cenu, čiže si z toho až tak hlavu nelámem, ale už by som si po tejto skúsenosti Alverde rúž nekúpila. 





2, Liquid Rouge and Lips – úžasná vecička ale mňa skôr ako použitie na pery ( tam mi to príde strašne nevýrazné a slabo držiace) nadchýnajú tie tekuté líčka. Tento nápad sa mi zapáčil už pri gélovej lícenke pri Vampires love kolekcie od Essence, ale nechcelo sa mi za ďalší pokus omyl vyhadzovať peniaze.  Takže ide o to, že sú to vlastne tekuté líčka, ktoré vyzerajú ako lak na nechty, majú také balenie aj štetec. Nanesiete buď tak, že si trochu štetcom nanesiete na líčko a jemne vklepete, alebo si trochu dáte na prst a vklepete na líčko. Stačí naniesť úplne minimum. Farba je naružovelá a naozaj strašne krásne prirodzená. Za mňa určite áno, aj nabudúce J





3, Shimmer gel – rozjasňovač. Opäť skvelá vecička. Závidela som ju našim českým susedkám, keď  mali nejakú Essence zimnú limitku a tam sa nachádzal rozjasňovač. Ale šťastie sa usmialo aj na mňa a našla som ho v DM. Má naozaj krásny prirodzený lesk ale pozor! Hneď ako ho nanesiete treba sním pracovať rýchlo, pretože hrozne rýchlo zasychá. Inak stačí málinko a pôsobí naozaj krásne a prirodzene.

A čo Vy? Aké sú Vaše skúsenosti s kozmetikou Alverde? Ozaj aby sme neostali dnes len u Alverde, mám na Vás jednu otázku – čo Vy a kozmetika Mary Kay? Kamarátka začala spolupracovať s touto kozmetikou a volá nás na ich prednášky o správnom líčení. Z počutia mi to príde ako predražený Avon a Oriflame ale nechcem byť zbytočne predpojatá, no nechce sa mi ani stráviť poobede a počúvať to, aké je to úžasné ak to náhodou nie je. Máte s ňou nejaké skúsenosti? Ja som počula, že majú veľmi dobré odličovacie produkty, ktoré sú šetrné voči pleti a aj napriek vyššej cene ževraj ich stačí veľmi málo.
Budem rada, ak máte nejaké skúsenosti keď sa mi snimi podelíte v komentároch. Ak poznáte aj nejaké výrobky, ktoré stoja za vyskúšanie dajte mi prosím vedieť nech viem, načo sa mám keď tak pýtať. Ďakujem a krásny dník.

16 komentárov:

  1. S Mary Kay skúsenosti nemám, nikdy ma nejak nelákala... ten rozjasňovač sa mi páči, u nás v DM majú tiež v takom výpredajovom stojane tieto Alverde veci, ale keď si cenu skontrolujem na tom termináli, tak mi to vyhodí plnú cenu... takže som zatiaľ nič nekúpila :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kesa - aj ja som mala také nedobré skúsenosti s preceňovaním v DM, dobre že to kontroluješ aby si veci zbytočne nepreplatila :) Tak keď nájdeš v druhej DM za dobrú cenu určite odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zkušenosti s Mary Kay trochu mám, hlavně moje mamka jednu dobu nic jiného nepoužívala. Určitě stojí za vyzkoušení sada Saténové ruce( maska, peeling, krém). Odličovač nejspíš myslíš ten dvousložkový- naprosto totožný efekt dělá odličovač o Yves Rocher, jen je asi 5krát levnější. Oční stíny jsou fajn, řasenka je průměr, co se týče krémů, mamka si chválila sadu Timewise a opalovací mlíka. Mě dost odrazují ty ceny, jinak bych řekla, že MK je určitě kvalitnější než Ori nebo Avon.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taktiez som si uz par veci kupila z toho vypredajoveho stojanu (ocne tiene, linky, laky na nechty, ceruzky, atdatd). Ruze su bohuzial vecne obchytkavane :( Tu tekutu farbu na licka mam aj ja, na pery som to niekedy davala, ked som chcela zvyraznit prirodzenu cervenkastu farbu. A bohuzial, co si pisala o tych ruzoch, to plati vo vseobecnosti pre vsetky matne ruze, ze velmi vysusia pery :( tak pod nich davam balzam a je to v poho.
    Co sa tyka Mary Kay, mamina kamoska furt tie vyrobky tak chvali, ze mi to pride priam podozrive :D Ja som skepticka. Mala som vzorku jedneho mejkapu, meno si nepamatam, ale bolo dost na nic.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to si našla v DMku?? u nás som to minule obchytávala a bolo to za 4 eurá. povedala som si že mi to až tak netreba:D

    mne mary kay vyhovuje:) mám tonikum, krém čistiaci gél, masku a čo to aj z dekoratívky:) podľa mňa je to výborná značka:) a na tých prednáškach je inak super, ýže výrobok si môžeš vyskúšať prv ako si ho kúpiš. robia sa stretnutia v bytoch trebars, že príde zopár kamošiek a tá pani, kt to predáva. odporučí nám jednotlivé veci a môžeme si ich hneď vyskúšať. človek hneď vidí výsledok:) za skúšku nič nedáš

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som raz bola na nalíčení zadarmo u pani, čo robí to Mary-Kate a aj som mala na sebe peeling, masky atď a nakoniec ma pekne nalíčila, ten peeling sa mi zdal bohovský, ale bohužial tá cena je dosť vysoká napriek tomu, že to má naozaj vydržať dlho...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som rozmyslala nad MK uz davnejsie, ale precitala som si nejake info na ich stranke. Mozu rozdavat svojim "dealerkam" darceky vdaka tomu, ze ceny su podobne ako v obchodoch clinique a pod., ale v obchodoch je v tej cene zahrnuta este prat predavacky, prenajom a pod...takze sa mi zda ako ty hovoris predrazeny Avon a pod.. Ale ak chces skusit masku, maju akciu, o ktorej som pisala na mojom FB: https://www.facebook.com/pages/My-sweet-strawberries/232707286806501. Ale povedala by som, ze za skusku nic nedas a aspon sama uvidis, co je to zac..a potom nam poreferujes. (od tejto kozmetiky ma drzia najm niektore obrazky nalicenych dam, ale v poslednej dobe som uz videla aj pekne slecny nalicene MK-lady:) )

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. lička vyskúšam ked odporúčaš teda diky diky

    OdpovedaťOdstrániť
  9. U Alverde som si našla celkom veľa dobrých vecí, najmä ta kozmetika..šampóny, masky, telové maslá... Tu ma určite zaujal ten tekutý rúž/farba na líčka :-)
    Mary Kay je veľmi predražená..a výrobky neodpovedajú cene, v žiadnom prípade.

    Šperk Petra Toth Jewellery (giveaway)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. chceeeem vse! :-*
    http://handbagforladies.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Alverde vypadá dobře, nad tím rozjasňovačem pouvažuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Co se týče nákupu, až na rtěnku jsi nakoupila moc dobře, po té tekuté tvářence a shimmer gelu bych sáhla taky!

    A co se MK týče - jednou jsem koupila jejich sypký pudr v kalíšku se stříbrným víčkem, byl supr!
    Ale zrovna před chvílí jsem na nějakém blogu četla, že jsou zažalováni za klamavé informace - tvrdili, že netestují na zvířatech - a testují.
    To mi příjde jako hnus. Navíc, když o tom lžou.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Teda v Brně, když se podívám do výprodejových stojanů Alverde, tak tam mají obvykle věci o 10,- Kč max. o 20,- levnější, což mi přijde dost málo na výprodej.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem Vám za Vaše tipy:) Nakoniec som na to Mary-Kay stretko nešla a ani toho neľutujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. teda recenzia super rozmýšľam, že ak sa mi podarí niekde nájsť za zníženú cenu tá tekutá lícenka a aj rozjasňovač snáď objavím

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Keďže som do kozmetiky pleťovej, telovej, dekoratívnej úplný blázon vyskúšala som toho naozaj veľa od Dioru, Estee Lauderu po Chanel, Elizabeth Arden, Helenu Rusinstein, Shiseido atď atď...Na radu jednej mojej kamarátky som začala používať prírodnú kozmetiku. Keďže tu na Slovensku nie je veľmi pestrý výber a ja som chcela mať všetko prírodné hneď nakúpila som si dekoratívku ALVERDE. A som veľmi milo prekvapená aká je to dobrá kozmetika za takú nízku cenu. Výborný je Colour & Care Make-up a tiež minerálny púder a aj špirála Small size star. Vždy som si myslela, že čím je produkt drahší, tým je lepší, no opak je pravdou.
    A čo sa týka kozmetiky Mary Kay cena nezodpovedá kvalite.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne