nedeľa 25. marca 2012

Môj momentálny wishlist

Neviem  ako Vy, ale ja si často svoje voľné chvíle vyplňam písaním zoznamov vecí, ktoré mi chýbajú alebo, ktoré by som chcela. Tie čo by som chcela sú buď také, že som ich už raz mala a páčili sa mi, takže by som ich chcela znovu alebo sú to také, na ktoré som videla reklamu, či ich mal niekto známy a zapáčili sa mi. Nemusia to byť nevyhnutne drahé veci, môžu to byť napr. veci, ktorých mám doma veľa a ďalšia kúpa by bola momentálne hlúposť- napr. make-up. Tak dnešný príspevok, bude teda taký môj skromný kozmetický wishlist. Ak niektoré z daných výrobkov poznáte, či máte budem rada ak sa somnou o skúsenosti podelíte v komentároch :




1, Loreal farba Sublime Mousse – Keďže som si celkom v poslednej dobe obľúbila domáce farbenie začala som viac aj okukávať farby. Ako si možno mnohé z Vás pamätajú, doma som zatiaľ vyskúšala len Syoss s ktorým som však bola neskutočne spokojná. Farba sa nanášala ľahko, na dlhé vlasy mi stačilo jedno to veľké balenie a farba je dokonalá. Má úžasny lesk, skvelú výdrž a krásne ozdravela vlasy. No predsa len pri takom výbere v drogériách už by som predsa len rada vyskúšala dačo nové. Ešte dávno keď v TV chodili reklamu na túto farbu s Evangeline Lilly sa mi veľmi zapáčila. Je to penová farba, čiže kvôli nanášaniu nemusím nikoho otravovať.  Celkom sa mi teda pozdáva a mám tušáka, že pri najbližšom nákupe to bude ona, po ktorej siahnem.




2, Max Factor Make-up Smooth Effect – toto je presne ten prípad o ktorom som písala hore v úvode. Keďže mám momentálne doma rozpoužívané 4make-upy, kupovať piaty by bola hlúposť ale ako náhle domíňam ten zo silným krytím chcem si kúpiť tento. Max Factor je skvelá kozmetika a som s ňou väčšinou skoro vždy spokojná. Naposledy som si kúpila a aj recenzovala make-up Experience, ktorý je veľmi jemný, krásne zocelí pleť ale na mňa mal celkom slabé krytie. Preto som si teraz vybrala tento Smooth Effect. Balenie majú skoro rovnaké ako má Experience ale tento má dané pásiky v ružovom, alebo možno skôr fialovom. Mal by obsahovať hydratačné zložky, čo je super, pretože prichádza leto a zoceľovať pleť. A teraz prečo ho tak chcem – mal by byť jemný ale zároveň by mal mať skvelé krytie. Je vhodný aj pre citlivú a aknoznu pleť a neupcháva pory. Čiže si ho predstavujem ako ten Experience ale z lepším krytím. Juj, veľmi sa na neho teším. 



3, Loreal Professionnel série expert absolut repair cellular – alebo v skratke Loreal maska na poškodené končeky. Blíži sa leto, dovolenka a viem čo tieto okolnosti vždy narobia s mojimi vlasmi. Neplechu. Preto si plánujem kúpiť nejakú kvalitnejšiu masku na vlasy aby som sa o nich mohla poriadne starať počas celého horúceho obdobia. Loreal masky sa teraz dajú zohnať na internete za ceny o euro drahšie Garnierom v drogériách, a kvalita by mala byť omnoho vyššia.
Takže toľko k môjmu wishlistu, dúfam, že sa Vám páčil a že mi necháte nejaké komentáre s výrobkami, ktoré by ste chceli Vy, alebo s Vašimi skúsenosťami stými čo chcem ja.
Teším sa J

17 komentárov:

  1. Tu barvu jsem zkoušela, ale mám raději Perfect Mousse od Schwarkopf. Mám dojem, že vlasy jsou po ní hezčí a i barvy se mi víc líbí, ty L´oreál jsou takové myší, zdaleka se mi po ní vlasy neleskly tak jako po té Perfect Mousse. Ale výdrž mají obě špatnou, rychle se výmývá bohužel :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Markvitka - to vážne? No vidíš, tak teraz meníš môj wishlist :) Ďakujem za komentár:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kdyby nebylo té aplikace, tak bych už dávno pěnové barvy nepoužívala, protože mám vlasy asi do půli zad a to nejsem schopná s klasickou barvou sama zvládnout :D Takže zůstávám u té od Schwarkopf, i když lepší celkově jsou určitě barvy klasické :)

      Odstrániť
  3. přidávám se, Loreál nic moc :( Jednu dobu jsem pěnové barvy dost používala (hnědé odstíny), většinou chytly tmavé a pak se ukrutnou rychlostí vymily, často do ošklivých odstínů, takže jsem musela barvit za pár týdnů (!!!) znova. Tohle platí o téhle Loreálce, na blogu mám sice dobrou recenci (http://kavarenskapovalecka.blogspot.com/2011/12/loreal-sublime-mousse-hvezda-mezi.html) ve srovnání s ostatními pěnovými barvami je na tom dobře, ale po pár umytích se stejně vymila...vracím se teď ke klasickým barvám a nakonec zjišťuju, že Pallete alespoň barví kvalitně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já se moc nebarvím, ale docela vím, že Loeral dělaá blbé barvy :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám ten make-up a mám koupené už druhé balení! Mám docela problémy z akné a právě proto jsem si tenhle make-up koupila. Krytí je dobré a make-up vypadá přirozeně i ve více vrstvách. Myslím, že rčitě stojí za to ho aspoň vyzkoušet ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. smooth effect som si chcela kúpiť, ale pri skúške mi na ruke doslova zmizol... a keďže moja pleť teraz nie je bohviečo pre hlúpe hormóny, musela som ho pre jeho slabé krytie oželieť. ale katze chystá recenziu, tak možno ešte vyvráti môj názor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Penove farby su vseobecne na hovno ( pardon za vyraz ). Uz roky si farbim vlasy so samponmi a farbami Palette a su to tie naj :) Lacne, vlasy sa po nich krasne lesknu, vyzeraju zdravo.. Peny su sice prezentovane ako prakticke a bla bla, ale pravdou je, ze ku korienkom sa dostanu ovela tazsie nez normalna farba a farba sa zmyva z vlasov expresne rychlo, nema to ziadny lesk.. a este k tomu su ovela drahsie. Ja vravim jasne NIE! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja si asi kúpim tú masku :D ešte som masku neskúšala,vlasy si už mesiac nefenujem,nežehlím,nekulmujem a nelakujem :D vlastne si ich len umývam a češem
    aa ešte by som sa chcela spýtať..neviem či máš skúsenosť s nejakým zafarbovacím šamponom..chcela by som si zafarbiť vlasy (ale nie farbou) len nejakým amponom na pár umytí..ale počula som aj o hene vraj aj tá je dobrá..nevieš mi poradiť?farba neprichádza do úvahy,vlasy mám už veľmi dlhé a bojím sa aby sa mi nezničili,a mám ešte čas..nevieš o nejakom šampóne ale tužidle farbiacom?v hnedej farbe
    ďakujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár, a čo sa týka tvojej otázky. Podľa mňa je hena super vec, videla som a počula som o kopec príkladoch kedy krásne ozdravela vlasy. Čiže pokiaľ by si chcela mať krajšiu farbu a nechceš ísť do tých chemických určite skús henu :)

      Odstrániť
  9. Ja ten L'Oreal pouzivam prave pro ty "mysi" barvy resp. prirozenejsi odstiny. Libi se mi, ze jedno baleni vystaci na moje dlouhe a huste vlasy. Bohuzel maji ostatni komentatorky pravdu, ze se hodne vymyva. Mam i tem MF make-up a byl super v zime, kdy jsem mela neuveritlne precitlivelou plet a vsechno me palilo, kryti skele a i vydrzel, ale jakmile je tepleji, hodne se pod nim mastim a necham si ho zas na chladnejsi pocasi.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tu barvu používám, zrovna teď o víkendu jsem si s ní barvila vlasy. Skvělým faktem je to, že k tomu opravdu nikoho nepotřebuji, nanáší se to úžasně jednoduše a je to hned hotové. Navíc mi připadá, že vlasy vypadají mnohem přirozeněji. A co mě naprosto uchvátilo bylo to, že na moje vlasy délky cca po zadek s neuvěřitelnou hustotou (kadeřnice si vždycky hrozně stěžuje :D) jsem ani nevypotřebovala celý obsah pumpičky a měla jsem barvu pěkně po celé délce. Určitě tedy mohu za sebe doporučit!

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja mam tu penovu farbu rada, neviem, ci som niekde inde este narazila na studeny hnedy odtien, asi nie, vsade idu bud do zlatava alebo do cervena a ja mam skor taky studeny podton.
    a nezda sa mi, ze by sa rychlo vymyvala, tie dva mesiace mi vydrzi urcite, potom sa aj tak musim nafarbit, lebo mam odrastene

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ďakujem Vám všetkým za Vaše skúsenosti a komentáre, veľmi mi pomáhate pri mojom rozhodovaní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ahoj teraz majú aj tento make vo fann v akcii do konca marca :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dianna - Ďakujem za tip, hneď zajtra pôjdem omrknúť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ahoj,čo sa týka farby na vlásky je fajn, používam čiernu, pekne vonia, dobre sa nanáša ale tmavé otiene sa aj rýchlo zmýjú, preto farbím každé 3 týždne...asi o 40% lepšia farba ako táto je wellaton penová;)a čo sa týka tohto make upu ja sa naň tiež chystám preže má všade výborné recenzie a momentálne aj vo fann-kách výbornú cenu;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne