štvrtok 15. marca 2012

Norska formula? Radšej Vitalos :)




Po prečítaní recenzie na jednom blogu som sa nechala nalákať na kúpu tejto hovadiny. Autorka článku prirovnávala tento balzam k balzamom od La Roche Posay, a ja na to poviem len jedno - sto ľudí sto chutí. Čo sa môjho názoru týka boli to vyhodené štyri eurá do koša. Je to akože intenzívny reparačný balzám na pery, ktorý akože ,,okamžite" hydratuje a zvláčňuje pery. Aha. Nie.. Balzám má priehľadnú konzistenciu a okrem toho, že dobre chutí (ale z toho sa samozrejme nenajete) je na dve veci. Primárne jednu nanič. Po tom, čo som si ho naniesla sa po pár minútach akoby vytratil, vyprchal, zlízal naozaj neviem čo ale nepôsobil tak ako mal. Posunula som ho mamine a tú z neho dokonca štípali pery. Len na porovnanie je pravda, že balzam La Roche stál raz toľko, ale na perách ostal dlho a v zime ich naozaj krásne chránil, čiže tieto dva podľa mňa nie sú absolútne porovnateľné.
Ak hľadáte lacný balzam, ktorý Vám zvláčni pery radšej zbehnite do lekárne pre balzam Vitalos. Stojí asi jedno euro a určite predčí tento ,,zázrak" .

A čo Vy? Aký je Váš názor na Neutrogena balzam na pery?

9 komentárov:

  1. Díky za tip, co nekupovat. Já používám, ale klasickýbalzám v tyčince od Neutrogeny a maximálně mi vyhovuje. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja z vlastných skúseností nekupujem tieto "značkové" mastičky na pery. pretože u mňa vždy lepšie obstála "hrozienková masť" v takom tom malom čierno-bielom balení, ako niečo "značkové". iba čo to veľa stálo a nič to nespravilo. nedávno som síce skúsila Garnier Velvet (taký oranžový)a je celkom fajn, ale favoritom aj tak naďalej ostane obyčajný Astrid alebo taký druhý podobný (placenta, nechtíkový...). a máš pravdu, aj Vitalos, tie som používala kedysi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celkově Neutrogenu nemusím tkž se ani nedivím:) Zkus balzám Lavera repair :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. On Neutrogeny mám teď už 3. výrobek. Upřímně vážně nic moc... Každýmu to sedne asi jinak.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No já od neutrogenu měla jen jeden krém a s tím jsem byla celkem spokojená ! :) Ale na rty mám normálně labelo nebo něco podobného ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ok, nekupim! :) Ale hladam prave novy lepsie balsam, tak snad skusim ten La Roche.
    Inak, konecne som spravila post s fotkami :) sorry, ze som ta nechala tak dlho cakat. Slubujem, ze dalsie budu skor ako o pol roka ;-)

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem Vám za Vaše krásne komentáre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tyhle balzámy vypadaj strašně luxusně, tak jsem si říkala, že musí být určitě strašně dobrý, ale zatím jsem se nikdy nedokopala k tomu, abych si ho koupila a vyzkoušela, protože mi většina balzámů nevyhovuje a nechce se mi vyhazovat peníze. Ty blazámy, co hned zmizej nemam ráda, tak to si to teda ještě rozmyslím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne