nedeľa 15. apríla 2012

Aprílový obľúbenci


Dnes si opäť urobíme na blogu zhrnutie mojich obľúbených výrobkov na mesiac apríl. Myslím, že väčšinu z nich poznáte, ale ja zastávam názor, že o dobrých veciach sa oplatí písať aj častejšie aby ste ich náhodou neprehliadli. Všetko je to kozmetika, ktorú zoženiete v bežných drogériách a je absolútne cenovo dostupná. A teraz ma napadlo, že je tam korektor z Oriflame – ale ten tiež zoženiete ľahkoJ Myslím, že Oriflame ladies je na každom rohu desať. Tak môžeme začať :


 1, Môj prvý obľúbený výrobok na tento mesiac je už vyššie spomínaný korektor z Oriflamu. Už som o ňom robila raz samostatný príspevok ale je taký dobrý, že Vám o ňom musím napísať zas. Skladá sa z troch farieb – jedna do žlta (určená najmä na kruhy pod očami – zakrýva ich vážne skvele), jedna  béžova (na vyrážky, kryje skvele), a zelená  (antibakteriálna, nanesiete na vyrážku a na ňu potom ten béžový). Odporúčam nanášať štetcom na korektor, farby sa nanášajú skvele, krásne kryjú. Jediná nevýhoda je, že sa podľa mňa celkom rýchlo míňa. Ale to zase určite závisí aj od počtu vyrážok J



2, Maybelline Affinitone – keďže sa blíži leto, moje hutné make-upy išli do úzadia a kúpila som si opäť môj obľúbený Affinitone. Používam ho už štvrtý rok a je to jeden z najlepších make-upov aké som kedy mala. Absolútne prirodzená farba  (žiadna orandžáda), krásne krytie, nevytvára akoby maskový vzhľad. Je neskutočne ľahký, čiže skvelý na leto, lebo zbytočne nezaťažuje pokožku. Na tvári ešte ako bonus vytvorí akýsi púdrový efekt.  Za tú cenu, je to naozaj skvelý make-up, ktorý je odtieňovo skvelý napr. pre bledulky ako som ja.

 3, Gosh Gloss éclat a Labello fruity shine – moji dva tohto mesačný obľúbenci. Nejako som si tento mesiac zvykla na ružové farby na perách. Lesk Gosh je naozaj úžasný. Okrem toho, že má v sebe zrkadielko a svetielko na precíznejšiu aplikáciu, pery krásne zafarbí a vydrží neskutočne dlho. Niekomu však môže prekážať, pretože mierne lepí. A Labello ma vždy poteší skvelou vôňou a úžasne mäkkou lesklou konzistenciou. Je také lesklé a príjemne sfarbené, že ho môžete použiť namiesto rúžu či lesku.


 4, Alverde Liquid cherry – odkedy som si kúpila tieto tekuté líčka iné ani nepoužívam! Úžasné! Jednoduchá aplikácia a neskutočne prirodzený vzhľad. Pleť pôsobí zdravo, sviežo, naozaj nádherne. Nechápem prečo takéto tekuté líčka nevyrába viac výrobcov – neviete ešte o nejakej značke? Budem vďačná za typi v komentároch J


 5, Essence Moonlight eyeshadow – síce tento Essence tieň nepoužívam ako tieň robí mi skvelú službu. Začala som totiž takéto mierne trblietavé, takmer bezfarebné tiene používať ako rozjasňovače. Predtým, než si nanesiem líčka si na lícne kosti štetcom nanesiem takýto tieň a pleť vyzerá naozaj krajšie, rozjasnenejšie. Určite to vyskúšajte, stojí to naozaj za to!

 6, Essence Multi Dimension Laky – pastelové farby hor sa na nechty! Konečne som odložila bordové, tmavomodré, šedé a iné tmavé laky a vítam jar krásnymi Essence pastelovými. Moja obľúbená trojka sú práve tieto tri. Skvelo sa s nimi lakuje a vydržia po nanesení top coatu týždeň ! Čo viac si môžete priať?



7, ,Manhattan extreme last lipliner – ešte dávno som si v DM kúpila túto ceruzku a dlho som nevedela pre ňu nájsť využitie. Ale! Minule som ju len tak z dlhej chvíle vyskúšala tak, že som si ňou vyplnila celé pery namiesto rúža (lebo má skvostnú farbu) a potom na ňu naniesla len balzam a vyzeralo to úžasne! Žiadne rozpíjanie rúža po bokoch alebo prelievanie farby! Krásny sýty a plný efekt, ktorého výraznosť červenej si určujete Vy tým, koľko vrstiev ceruzky nanesiete. Môže buď pôsobiť matne bez použitia balzamu či lesku. Naozaj skvelý nápad!
A čo Vy? Aké sú Vaše kozmetické vychytávky na apríl? 

19 komentárov:

  1. Affinitone používám taky už celkem dlouho a nemůžu si ho vynachválit.. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. áá, po těhle Essence lacích se budu muset podívat, mají úžasné barvy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Affinitone podle mě moc dobré krycí schopnosti nemá, ale jinak je fajn ;).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Affinitone mám taky :) Kryje tak akorát :) Krásně sjednotí plet, i moje modráky mi zakryje. Někde na blogu jsem četla, že by se dal přirovnat k BB krému-nesouhlasím.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten lesk mám tiež, ale vadí mi, že občas vyteká.. tebe sa to nestáva?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Affinitone mám taky ráda, vždycky chci zkusit něco nového, ale k němu se zase vracím... :)
    A tekutá tvářenka od alverde vypadá dobře, asi se půjdu podívat někdy, jestli ji nemají i u nás... Jestli tohle nevyrábí ještě někdo, to nevím... Ale určitě to dělají spíš parfumeriové značky...

    http://propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta tekutá tvářenka vypadá super! asi ji budu nutně potřebovat :D)) můžu se zeptat kde jsi sehnala tu tužku Manhattan? U nás už se snad nikde neprodává :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Drogériové značky moc tekuté líčka nemajú, ale skvelé má Benefit, Jemma Kidd, Tarte (úplne naj) alebo aj Guerlain. Essence malo v jednej kolekcii takú vampíriu stain, ale to bolo také .. no..ako pre vampíra :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie laky majú nádhernú farbu, určite sa na ne pôjdem pozrieť :)
    Pozývam ťa na giveaway na mojom blogu, nathaliemode.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já osobně mám make-up a zase tolik mi nevyhovuje, ale jinak souhlasím ;).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já jsem na ten make-up slyšela dost negativní ohlasy tak nevím :/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. korektor od oriflame zboznujem :) a ta ceruzka na pery vyzera byt super len skoda ze manhattan kozmetiku uz skoro vobec nevidno v drogeriach :(

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja som ti tú Manhattan ceruzku kúpila v Eurovei, ale všimla som si, že minule ich mali v meste na obchodnej (cca.pred 3týždňami) za euro :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ten korektor i na to, že je z Oriflame vypadá zajímavě. :) Affinitone jsem jeden čas taky používala a s jejich Affi pudrem vypadala pleť pak vážně krásně (matně a vrámci možností na tu cenu i skvěle přirozeně). Laky Essence jsou moje stálice a klasika která mě snad nikdy neomrzí. Ten levandulový se mi moc líbí. :)

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Buttercupie - Affi púder som ešte neskúšala, ale chystám sa na neho. Myslím, že spolu v kombinácií to bude mať ešte lepší efekt:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Až na tie hrúbkové chyby , super článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Lesk Gosh mám doma aj ja a úplne ho zbožňujem!!! 8P a aj to labelo mám 8D a som Oriflame lady 8D a ten korektor ma vážne zaujal, takže rozmýšľam o kúpe 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. essence multidimensional sú dobré laky. mám doma hnedý a aj ten fialkový. lae nedávno som bola dosť sklamaná pretože som dala na ne gel look top-coat a zastriakala sprayom na rýchle schnutie a urobilo mi to bubliny.:-(
    mám aj foto na svojom blogu.
    teraz mám ten druhá top-coat-rýchlo schnúci ale ten nemá takú výdrž

    nadkinsvet.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Keď som si prvý krát kúpila Affinitone a otvorila ho zľakla som sa toho aký je tekutý.Ale po nanesení som bola milo prekvapená.Tento make-up mám vždy doma a s radosťou ho používam.Moja pleť je strašne svetlá a mám problém si kúpiť vhodný make-up ale tento je úžasný.Fakt si ho neviem vynachváliť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne