sobota 21. apríla 2012

Kozmetické novinky


V poslednej dobe som zaregistrovala na kozmetickom trhu veľa noviniek, ktoré sa mi zapáčili a preto som sa rozhodla urobiť dnes o nich príspevok. Dúfam, že sa mi ich podarí čo v najbližšom čase zohnať aby som ich mohla aj ja sama vyskúšať. Chcela som sa Vás ešte opýtať, aké sú Vaše skúsenosti s kozmetikou Ryor. Všimla som si na veľa blogoch, hlavne českých, že si ju neviete vynachváliť a chcela by som vyskúšať nejaké produkty. Máte nejaké typi? Obľúbené výrobky? Ak áno dajte mi prosím vedieť v komentároch.
A poďme k dnešným novinkám:






1, Lasting Finish 1000 Kisses – kozmetika Rimmel ma v poslednej dobe veľmi prekvapuje. Počnúc dosť často obmieňanými kolekciami, cez skvelú škálu naozaj dobrých výrobkov. Lesk vo ,,fixke“ som chcela vyskúšať hneď keď sním prišiel MaxFactor ale jeho pomerne vysoká cena a nie príliš dobré recenzie ma odradili. Ja sama nie som veľkým nadšencom MaxFactor leskov (ich vysoká cena určite nehovorí o ich kvalite). Teraz s takýmto leskom prišiel Rimmel a jeho cena je nižšia o viac ako polovicu. Okrem toho, že plní funkciu lesku má v sebe aj balzam, aby pery neboli vysušené. Na perách má vydržať až  hodín, voči čomu som síce trochu skeptická, ale hneď keď ho nájdem, určite ho vyskúšam.




 2, Loreál Multi – Vitamis Fresh – šampóny Loreál sú podľa mňa klasika, ktorá nikdy nesklame. Majú príjemnú vôňu, dobrú cenu a zvyčajne urobia s vláskami to čo sa na obale sľubuje. Pokiaľ ich rozumne obmieňate vlásky si na nich nezvyknú a reagujú na funkcie šampónu pekne. Loreal prišiel na leto s novinkou vitamínovým osviežujúcim šampónom. Je ideálny na leto, keď si napr.na dovolenke umývate vlasy každý deň, alebo keď sa Vám v teple mastia viac vlasy. Obsahuje extrakt z citrusov a ten by mal zaručiť, že Vaše vlasy ako aj pokožka budú dlhšie svieže. Mňa nadchla osviežujúca vôňa limetiek, ktorá bude v lete určite veľmi príjemná.


3, Sally Hansen nailgrowth miracle – ako som už prednedávnom spomínala laky Sally Hansen dokážu s mojimi nechtami urobiť zázraky. Preto ma veľmi potešilo keď som nedávno zistila, že Sally Hansen prišla s novinkou a to zo sérom na krehké nechty a zároveň aj nechtovú kožičku. Cena ostala nezmenená, tak ako u všetkých lakov. Stačí naniesť jednu kvapku na necht, rozotrieť na necht a nechtové lôžko a čakať kým sa vstrebe. Už len počkať kedy sa dostaví k nám do drogérií. 





4, V drogérii som včera zahliadla aj novú riasenku od Maybelline. Ich riasenky sú veľmi obľúbené aj u mňa a preto hneď ako miniem nejakú z tých čo mám doma určite si hneď kúpim aj túto – Illegal length . Riasenka má nový špeciálny kartáčik, ktorý má špeciálne zahnutie a štetinky, ktoré majú zaručiť že sa farba nanesie rovnomerne všade. Skúšali ste ju? Je dobrá? Zaujala Vás?


Tak toľko k zaujímavostiam, ktoré som v poslednej dobe zahliadla v kozmetickom svete. Našli ste aj Vy niečo čo Vás zaujalo? Skúšali ste niektorý z týchto výrobkov? Ozaj, aký je Váš názor na Essence Fruity kolekciu, ktorá je teraz v DM-kách? Mňa osobne sklamala, laky ako aj tiene mi prišli málo výrazné a líčka síce nádherne voňali ale po pol hodine sa mi vyparili z ruky. Takže ja som si tentoraz nič nekúpila. A čo Vy? Teším sa na Vaše názory.




18 komentárov:

  1. Šampón Loreál som si nedávno kúpila a hneď aj vyskúšala, môžem iba odporučiť, naozaj čo píše na obale splnil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Ryoru mám ráda matující krém s mořskými řasami. Je ideální pod make-up, protože krásně vyhladí pokožku a rychle se vstřebá. Skutečně trochu redukuje maz pleti, ale ne nějak výrazně. Má jemnou, příjemnou vůni.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. z Fruity kolekce bych si chtěla pořídit dva laky, ale myslím.. že už to bude dávno rozebrané:(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já mohu od Ryoru doporučit ten samý krém co Lady nade mnou :)je vážně úžasný.
    Jinak co se novinek týká: Na ten fix už jsem koukala taky, ale nevím jestli mezi nimi bude i takový co nebude vypadat na puse tmavě (měla jsem fixy od NYC a i ten nejsvětlejší byl prostě hrozně tmavý).
    Elséve jsou dobré šampony, ale sekla jsem se silikony, takže ho v dohledné době nejspíš nevyzkouším:)
    Sérum mě moc nezaujalo,já radši olejíčky :))
    Řasenku jsem si už v obchodě prohlížela, ale ten kartáček se mi zdal nějaký divný, takový ,,ulepený". Ale třeba zdání klame a řasenka bude super:)
    A ke kolekci Fruity, z té jsem si koupila jen lak na nehty a ten nebyl nic moc, trochu mě zklamal :( Také jsem toužila po to červeném balzámku na rty, ale byl všude beznadějně vyprodán :( ... Jsem celkem zvědavá na nadcházející kolekci Rebels :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lesk na pusu a řasenka mě zaujaly nejvíce. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten šampón asi vyskúšam, pretože sa mi dosť rýchlo mastia vlasy :/ Fruity ma nijak extra nezaujalo... A prosím ťa kde sa dá na Slovensku kúpiť kozmetika RYOR? ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc se mi líbí lesk ve fixu, taky bych ho ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. kesa - ja som videla Ryor v drogérii Teta a 101 drogérie. Tam majú celkom slušný výber, ale kompletný výber majú v ich internetovom obchode takže ako ti vyhovuje a čo máš bližšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten Rimmel lesk by som aj ja chcela vyskúšať. :) A z Fruity mám iba ten voňavý nadlak, vonia pekne tak jahodovo, ale vôňa nevydrží ani celý deň..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tu "fixku" na rty bych si chtěla koupit:)A pokud se nepletu má NYC taky takovou "fixku" za 70 kč...fakt mě láká, ale slyšela jsem, že tyhle fixky zvýrazňujou šupinky na rtech...a prý hodně....ale balzám by to mohl vyřešit:)
    A ten šampón vypadá krásně. Mě totiž vždycky zaujme šampón s hezkym výraznym obalem:D! Takže u mě vedou ty barevný:)
    some-thing-and-no-thing.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tu fixku mam http://krinolina-prettywoman.blogspot.com/2012/04/lasting-finish-1000-kisses.html a teda nist moc

      Odstrániť
  11. Ahoj,
    dnes jsem narazila poprvé na tvůj blog, a musím říci, že je opravdu skvělý :) Už jsem pročetla několik článků a vážně bomba :)
    Jinak nic z těchto výrobků jsem zatím nevyzkoušela, ale koukala jsem na novou kolekci od Essence, ale jen koukla na vzorek krémového čehosi a vrátila zpět :)
    Jinak k Ryoru - musím říci, že je to jedna z těch nejlepších kosmetických firem, protože jejich výrobky jsou kvalitní a přesto levné. Nejraději mám dvoufázový odličovač, na nějž jsem psala i recenzi (http://www.lore-madalena.blogspot.com/2012/03/ryor-dvoufazova-odlicovaci-emulze-pro.html) To je opravdu snad to nejlepší, co jsem od nich vyzkoušla. Mám také denní krém, ale ten je ze starší kolekce a už se neprodává (ale byl také super.) Teď se chystám ještě na gel proti celulitidě - takže určitě také udělám recenzi... Ale rozhodně mohu Ryor jen a jen doporučit!
    Pěkný den :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tu fixu Rimmel mám, ale ještě jsem ji ani nevyzkoušela:-)) Zatím občas použiji fix od NYC (ale už ho má skoro každá značka) - dobře drží, akorát je potřeba ho velmi pečlivě nanést na celé rty, nedá se jen tak "rozmáznout" kam je potřeba.

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ďakujem Vám za krásne komentáre, ani neviete ako veľmi ma tešia:)A určite nejaké výrobky Ryor v dohľadnej dobe vyskúšam, tak sa môžete tešiť na recenzie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ahoj, robila som recenziu na tie licka, mozes pozriet tu http://roxynkasstyle.blogspot.com/2012/04/essence-fruity-blush-sorbet.html

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Roxynka -Ďakujem za link recenziu som si prečítala, a som rada, že si snimi taká spokojná:) Ďakujem za echo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Já jsem kosmetiku Ryor nikdy nepoužívala, ale koupila jsem si od nich dvoufázový odličovač a je parádní, sice mě trochu vyděsilo to, jak mám hrozně lesklou pleť ihned po odlíčení (ale po chvilce se vstřebá, asi nic moc pro mastnou pleť). Nedávno jsem si koupila krém s břečťanem proti celuditine a kruci já těm krémům nidky nevěřila, ale společně s masážním kartáčem od Oriflame je to znát a to ho používám teprve týden :) Takže za mě Ryor palec nahoru :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne