sobota 7. apríla 2012

Linky a štetce


Gélové linky mám pocit, že zažívajú nevídaný boom. Neviem čím to je, ale ak aj Vy patríte medzi ich fanúšikov, možno Vám pomôže dnešný článok o štetcoch k nim. Iste ste si už všimli, že keď si kúpite gélovú linku potrebujete k nej štetec. Ja osobne som si všimla, že na výber sú v bežne dostupných drogériách dva. Možno je ich aj viac - ale o tom aspoň ja neviem. Ak viete Vy, určite mi dajte vedieť do komentárov :) 



Prvý je štetec s ploskými, do šikma zastrihnutými štetinkami. Napríklad tento je Essence za cenu okolo 1,6 e. Ja som si ho kúpila ako prvý a zvykla som si na neho viac, čiže častejšie používam tento. Je výborný na nanášanie hrubej linky a vtedy ak si linku nanášate na tiene.


Ak však potrebujete štetec na precíznu aplikáciu, ktorý vyčaruje krásnu super tenkú (aj klasickú tenkú) linku - Váš víťaz je tento. Tento je Alverde a cena bola jedno euro. Bol síce v akcii ale všimla som si, že je zase v bežnom sortimente a cena je okolo 1,8 e. 

A čo Vy? Ktorý je Váš víťaz?

10 komentárov:

  1. Já mám též oba a s tím od Alverde se mi pracuje lépe - jedna proto, že je takový úzký jako třeba u linek tekutých, a taky proto, že je tak hezky zkosený. Ten od essence používám spíš na linku stíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež mám obidva, ten od essence som kúpila pred pár dňami, tak ho ešte nemám odskúšaný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mam tiez obidva ale ten od alverde moc nepouzivam lebo sa mi "roztrapkal" po case :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tyjo, ten druhej schánim už dlouho a zatim jsem ho viděla jen u ELFu a u essence ho u nás nemaj :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám hlavně velký problém s kreslením hezké linky... :) Ale lépe mi to jde od ruky tím od Alverde, na ten od Essence si pořád nějak nemůžu zvyknout...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. já mám tenhle Essence a pak Dermacol, úzkej, ale není zahnutej jako Alverde. Ale mnohem radši mám Dermacol, líp se mi s ním pracuje :). Včera mi kamarádka darovala další barvu linek, takže si chci ještě jeden štětec přikoupit, na každou jeden. Možná zkusím ten Alverde :). Jinak štetec na klinky dělá ještě Maybelline resp. jsou to linky a k nim štětec :).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty zkosené mi nevyhovují vůbec, prostě to s nimi neumím. Ten od Alverde mám taky, dokonce několik exemplářů, ale přesto k oblíbeným nepatří - nejradši mám tyto tenké, ale bez toho zahnutí.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vienettka - ja som bez toho zahnutia v drogérkach bohužial nenašla :(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bianca, do ktorej DM chodíš? V Bratislave? Ja keď idem, tak nikdy nenájdem zaujímavé veci ako štetce a pod.. O_o. ...

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne