nedeľa 27. mája 2012

Obľúbené výrobky máj :)

Čo by to bol za mesiac, keby sa blogu neobjavil príspevok májový obľúbenci? Aby som neporušila moje pravidlá dnes sa opäť dozviete aká je moja obľúbená májová kozmetika. Ako vždy nájdu sa v nej novinky, ako aj starý dobrý obľúbenci, ktorých by bola škoda nespomenúť. Teším sa z príjemného počasia, ktoré mi dovolí časté prechádzky a vyhrievanie sa na slniečku. Pomaly si začíname so snúbencom vyberať nejakú letnú dovolenku, čo vo mne navodzuje ešte väčšiu radosť z prichádzajúceho leta. A čo Vy? Plánujete aj Vy už dovolenku? Ak áno kam?
Aby som nezachádzala od témy vraciam sa späť k májovým top výrobkom :





1,  Ebelin sponky na vlasy – asi nie som jediná dlhovlasá baba, ktorej vo veľkom teple lezú dlhé vlasy naozaj na nervy. Dlho som si zvykla kupovávať sponky u babky na východe, kde boli vždy neskutočne lacné, ale keďže už k babke nechodievam tak pravidelne musela som sa poobhliadnuť k inému riešeniu. Nebol to až taký problém, nakoľko som ich našla pomerne rýchlo v DM-ke. Výber je tam naozaj veľký – sponky majú rôzne veľkosti -4,5,6,8..cm, hnedé, čierne, hrubé, vlnkovaté, rovné, zahnuté, nezahnuté za rovnakú cenu. Ak používate a strácate sponky tak často ako ja, určite sa oplatí zbehnúť sa pozrieť.

 2, Garnier deodorant mineral invisible – po tom čo som mala naozaj veľmi nepríjemnú skúsenosť s DM guličkou som sa musela veľmi rýchlo poobhliadnuť po nejakej inej, novej, lepšej. S Garniermi som mala vždy veľmi dobré skúsenosti, akurát človek musí mať na pamäti, že ich musí po spotrebovaní jedného balenia vystriedať, lebo ich účinok sa zmenšuje (pokožka si na nich zvykne). To však mne nevadí, aj tak rada experimentujem. Predtým som používala tie z tmavozelenej série a tentoraz som skúsila túto zelenú. Som spokojná, nedráždi pokožku, neštípe ani keď ju nanesiete rovno po holení, nevytvára nijaké drobky akurát tak ako všetky samozrejme, že na čiernom zanechá fľak aj keď tvrdí opak..Ale popravde ja už ani nedúfam, že by to nejaká dokázala..


 3, Essence eyebrow style set – čo sa týka líčenia skúšam teraz rôzne novinky a idem popravde z extrému do extrému. Sú dni kedy mám oči ako kanárik (čo čoskoro aj uvidíte) a sú dni kedy preferujem absolútne nude líčenie. A práve vtedy mám rada keď si zvýrazním obočie aby bolo práve akoby obočie základom celého líčenie. Essence eyebrow set mi veľmi vyhovuje čo sa farby týka a aj podľa mňa príjemného štetcu, ktorý uľahčí nanášanie a formovanie. Mne osobne sú tie šablony na nič, ale viem si predstaviť, že niekomu vedia pomôcť. Každopádne super vec na letné nude líčenie.




4, H&M lesk/balzam v tvare diamantu – stále ho mám neskutočne rada a najmä teraz v tomto období. Je úžasne lesklý (dlho vydrží), hydratuje a má skvelé balenie. Zvykla som si už aj na nanášanie a čoskoro si plánujem kúpiť nejaký ďalší. Naozaj na perách vyzerá úplne krásne. Vhodný aj k smokey eyes líčeniu, kedy nepotrebujete mať výrazné pery.





5, Paleta tieňov neznámej značky – pri poslednej návšteve Trnavy som si v obchodnom dome (netuším ako sa volá a či má vôbec meno ale je to taká kamenná komunistická stavba na námestí – možno Jednota?) kúpila tieto úžasné tiene resp. paletku tieňov. Obsahuje 12 neuveriteľne silno pigmentovaných tieňov, ktoré neskutočne dlho vydržia a úžasne sa nanášajú aj kombinujú. Na prsty som naniesla pár z nich aby ste si vedeli urobiť predstavu aké sú nádherné. Vážne nemám slov! Ak bývate niekto pri Trnave, určite Vám odporúčam zastaviť sa pre nich! Ja sama som si kúpila ďalšie 3 podobné paletky do zásoby.

A čo Vy? Aké sú Vaše obľúbené výrobky? Páčia sa Vám moje?




8 komentárov:

  1. obchodny dom vola kazdy jednota a obchod kde si kupila paletku volame koliesko

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc se mi líbí ty tvé stíny ! :) A taky si asi koupim tu sadu eyebrow od Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. malinký upozornění :) mám tam dvakrát bod 3)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie tiene vypadajú super, asi sa stavím v Jednote ( hej volá sa to jednota :D a silno dúfame v rekonštrukciu :D ) po ne , mám tam už vyhliadnute paletky od Ruby Rose ale rada vyskúšam ďaľšie nové veci , vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. LaPetiteIchigo - majú tam úžasné paletky Ruby Rose, tie si tiež kupujem, ja sa strašne teším, keď nájdem miesta ako je táto Jednota, úžasné tiene, laky, za neuveriteľné ceny!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Funny! je na léto ideální vůně, taky ji mám ráda:-)
    Sakryš, nalákala si mě na paletku od Essence, stále přemýšlím od koho si něco na obočí koupit, tohle by mohl být dobrý začátek:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Levandule od Lutence - podľa mňa aj začiatok aj koniec:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne