utorok 29. mája 2012

Oriflame 08


Čo z kozmetiky si najradšej kupujete Vy? U mňa v poslednej dobe vyhráva jednoznačne dekoratívna kozmetika. Rôzne farebné tiene, ceruzky, lesky. Aj keď mám doma týchto výrobkov doma neskutočne veľa vždy keď vidím nejaké v akcii alebo za super cenu dokúpim si. Alebo keď sa ku mne dostane v dobre chvíli nejaký katalóg, tiež málokedy odolám. Dnes som sa rozhodla urobiť opäť výber toho najlepšieho (aspoň podľa mňa) z Oriflame katalógu 08. Aby ste sa nedivili prečo stále Oriflame, dôvod je viac ako jednoduchý – nepoznám žiadnu Avon lady. Keby mi dal niekto v okolí do rúk Avon, veľmi rada by som vybrala výrobky aj odtiaľ ale keďže nikto taký nie je nedá sa. Počula som však, že existuje online katalóg, tak sa možno popozerám tam, a keď to pôjde skúsim urobiť aj taký článok. Nový Oriflame katalóg je robený v Amazon štýle, čo sa mi celkom páči. Mám pocit, že minulý rok o tejto dobe to bolo Safari, čo bola tiež celkom vydarená kolekcia. A čo Vy? Páči sa Vám? 




 1, Aj keď to nepatrí do kozmetiky, celkom sa mi páči náramok z tejto sady a slnečné okuliare. Ceny mi prídu síce celkom drahé, ale zo zľavou, ktorú ponúka moja Oriflame teta sa to bude dať J Inak objednávate si z oriflame aj iné veci ako kozmetiku?


2, Konečne by som si chcela kúpiť nejaký tekutý korektor. Raz som sa síce už popálila a to zrovna v Oriflame (objednala som si tekutý korektor a bol úplne oranžový, čiže išiel rovno smer kôš), ale tento som mala možnosť vidieť a má skvelú farbu. Ide o Giordani Gold Mineral Therapy Concealer, ktorý okrem toho, že by mal pekne kryť, by mal pleť aj rozjasňovať. No som zvedavá. 




 3, V zľavovej dvojstránke ma zaujali dve ceruzky –očný tieň v ceruzke blue lagoon, v krásnych farbách. Jedna je tyrkysová zo zlatými odleskami a druhá je krásna zlatá. Viem si ich predstaviť v rôznych kombináciách a myslím si, že či už si ich objednáte odtiaľto alebo ich zoženiete hocikde inde na leto takúto farebnú kombináciu určite využijete.
 4, Čo ma naozaj veľmi zaujalo je nový antibakteriálny gél na ruky. Mám pocit, že Oriflame bol prvý kto na slovenský trh došiel s antibakteriálnymi gélmi a odvtedy sa s nimi akoby vrece roztrhlo. Ja napriek veľkému výberu ostávam stále verná tomu klasickému z Oriflamu a keď som si teraz všimla, že prišli s novou vôňou nemám nad čím rozmýšľať. Je to gél na ruky s antibakteriálnym čajovníkom a mandarínkou. Mňam, už si predstavujem tú vôňu. Ozaj Vy používate antibakteriálne gély? Ak áno aké?


Tento krát sa nadmieru vydaril aj malý zľavový katalóg. Nachádza sa tam niekoľko mojich už odskúšaných obľúbencov:
A, Krém na ruky s vôňou jahôd a smotany – naozaj úžasná vôňa, akoby ste si na ruky natierali jahodový koláčik. Tí, čo nemajú radi super sladké vône si moc nezgustnú ale tí ostatní áno!



B, Očný gél Essentials s výťažkami zo sirôtky – o tomto géle som aj ja sama na blogu písala niekoľkokrát. Začala som ho používať asi v 18, akoby predchodcu očného krému, ktorý je skvelý na unavené oči, kruhy pod očami a celkovo na očné osvieženie. Nanášala som ho každý večer trošičku pod očné okolie a pod obočie. Za mňa je to jeden z top výrobkov od Oriflame.
Tak to je asi všetko čo ma zaujalo v najnovšom Oriflame katalógu. Dúfam, že som niekomu z Vás priniesla inšpiráciu a ak nie tak aspoň príjemné čítanie J


11 komentárov:

  1. Lesky a trblietavé oleje na telo :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já taky nejvíce ujíždím na dekorativní kosmetice a antibakteriální gely používám z Marks&Spancer a život bez nich bych si už nedokázala představit, ale tenhle z Oriflame vypadá, že bude mít lepší vůni. :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Michelle - ani som si nikdy nevšimla že v M&S majú antibakteriálne gély :) A sú voňavé?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty tužky vypadají moc dobře. Já z oriflame moc neobjednávám, ale ten náramek je skvělý. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veronika - tak keby si chcela tak máš aspoň inšpiráciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. sem tam si aj ja rada objednávam s oriflame.. (: a tak isto ako aj ty občas by som si aj rada objednala niečo z avonu ale zatiať neviem o nikom na blízku kto by s avonom pracoval a mohol mi poskytnúť ich katalog :-/

    u mňa na blogu je giveaway tak ta pozývam.. ide o rôzne vzorky kozmetiky ,určite sa zastav (:

    http://catherinestyl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dá sa objednať zo stránky www.avon-online.sk
      myslím, že poskytujú 10% zľavu :)

      Odstrániť
  7. Mám tu zlatou tužku Blue Lagon a musím říct, že teda nic moc :X Je krásná ale šíleně se slívá do vrásek. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak tentokrát ti můžu podat hlášení téměř o všech výrobcích, které jsi uvedla, protože je mám doma :)

    1) korektor GG - je fajn, na moje kruhy pod očima sice nstačí, ale rozhodně se díky balení dobře nanáší i roztírá a určitě oční okolí rozjasní, s krytím jak jsem psala je to horší, ale záleží na tom, jak moc velké máš kruhy pod očima :)

    2) tužky jsou skvělé, měkké, dobře barevné a obsahují trochu třpytek (ne moc), modrá vyrží dlouho, ta hnědá vydrží o něco méně, jak jsi psala, kombinace je skvělá (používám ji hnědou na celé horní víčko a modrou podél spodních řas)

    3) krém strawberry & cream je podle mého gusta, dostatečně hydratuje a úžasně voní :

    4) antibakteriální gel krásně voní a zasychá velmi rychle, neměla jsem pocit ulepených rukou :)

    Kdybys chtěla, mám na blogu celkem dost recenzí na Oriflame výrobky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. skoro všetky výrobky mám doma :) sama s oriflamom pracujem :)
    korektor GG je vynikajúci, hlavne, čo sa rozjasnenia týka, čo sa týka krytia, to už menej :) (rada GG všeobecne je kvalitnejšia a sú v nej výborné výrobky)
    ceruzku na oči mám v modrej farbe, tento rok som si kúpila už druhú, na očkách drží dobre a vyčarí krásne letné líčenie
    antibakteriálny gél je ešte lepší ako jeho prechodca - krásne vonia, nelepí, zanecháva pocit čistučkých rúk ako po umytí
    okuliare som objednávala pre svoju krstnú - a keď prišli, mala som chuť hneď si ich nechať, výborne sedia aj na mojej maličkej tvári :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. já zas nemám nikoho v okolí s oriflamem :)
    Ale myslím, že na dekorativní kosmetiku je Avon lepší, co se týče výběru :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne