štvrtok 31. mája 2012

Water decals

Po tom čo som videla pomerne dávno na blogu cookieswardrobe úžasné pečiatky, ktoré si objednala z nejakej zahraničnej stránky rozhodla som sa na ňu pozrieť aj ja. Možno to síce neviete ale nechty sú moja pomerne veľká slabosť a laky a veci tomu podobné sú jedna z mála vecí, ktoré sa odvážim objednať si z netu. Tam väčšinou nemáte čo pokaziť. Už dávnejšie som videla na mnohých youtube videách ako si baby robili water decals a nevedela som čo to je a hlavne kde to zohnať. U nás klasika nula bodov, nálepky má len Essence a o ich valnej kvalite radšej ani nebudem písať. A keď som na danej stránke www.kkcenterhk.com videla, že oni water decals ponúkajú rozhodla som sa skúsiť. Poštovné bolo zdarma a výber pekný. Vybrala som si tieto 4 sady kvietkov kde na každej je 20 kvetín . Ale druhov paletiek je naozaj strašne veľa aspoň 500. Čo je vlastne water decals? Sú to jednoducho nálepky, ktoré namočíte do vody a následne sa Vám zlúpe ochranná vrstva a potom si ju nalepíte na necht, preriete bezfarebným lakom a ona Vám vydrží na nechte cca 10 dní. Potom len odlakujete hocijakým odlakovačom. 
Aby ste sa nezlakli pripravila som Vám presný postup.
 1, Ja som si vybrala tieto ružovo modré kvietky
 2, Odstrihnete si tú, ktorú chcete aplikovať na necht
 3, Ja som si vybrala tieto dve
 4, Nachystáte si mištičku s vodou, pinzetu a nálepky
 5, Ponoríte nálepku do vody napočítate do 8 a vyberiete
 6, Keď ju vyberiete zlúpne sa Vám ochranná vrstva
 7, Takto
 8, A nálepku už len pritlačíte na prst
 9, Prelakujete bezfarebným lakom
 10, Voila! Krásny necht!
Páči sa Vám to? Ak áno, určite navštívte danú stránku ( www.kkcenterhk.com ) alebo sa poobzrerajte na nete. Je to naozaj pekné letné spestrenie!

13 komentárov:

  1. vypadá to opravdu pěkně :)
    Na tenhle eshop jsem koukala už dřív...jak je to tam s objednáním... do čr taky nebudu platit poštovné? Za jak dlouho balíček dorazí? A co dph a clo?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá cena za nálepky bola strašne nízka čiže dph či čo sa to platí na colnici som neplatila, na Slovensku je to tuším až keď platíš nad určitú sumu a toto bolo cca 5-6 eúr :)
      Balíček dorazil do 8dní čo je vážne super:)

      Odstrániť
  2. ja osobne používam vodolepky zo Slovenska. jeden plát (3,89) obsahuje 11 druhov, dá sa kúpiť aj 5 za zvýhodnenú cenu (17) (nechtyshop.sk)alebo za 0,99 € z gelovenechty.eu, ale tie sú po jednom kuse

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jej tie su pekné (:
    http://catherinestyl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já je měla doma a nešlo mi to vůbec tak pěkně aplikovat jako tobě. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jéj, krásne to je, a to fakt ze poštovné je zdarma? to odkiaľ posielajú? ja sa bojím zo zahraničných stránok objednávať :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vypadají pěkně, akorát by to chtělo pro příště odstranit přebytečný lak na kůžíšce v okolí nehtů, Essence na to prodáva korekční tužku. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veronika - je mi to jasné:) ale bola som tak nadšená z výsledného efektu, že som fotila hneď ako to zaschlo:) Na ulicu by som s takými nechtami nešla:) A uznávam, že treba ich doupraviť aj na fotky, ale vážne som bola moc nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. toto som ešte nikdy nevidela, ale je to vlastne ako detské tetovačky zo žuvačiek nie? :D vyzerá to skvele, a jednoducho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvělé! Další "blbůstka" pro hezčí svět :-))

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ale néé, ten zatečený lak :(. Nemůžu si pomoct nevyjádřit se, ale je to fakt odpudivý...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Domček -keď som to skúšala prvý krát presne toto ma napadlo :)) a, že ako to teraz dômyselne nazvali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Today there is still plenty of activity in all the area mines.
    If you have lower defence you can survive as well, but it won't be as easy. Data mining is mostly a relatively new term that represents the process by that predictive patterns are made from information.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne