nedeľa 24. júna 2012

Jeej voňali ste novú Baleu?


Môj nadšený nadpis asi hovorí za všetko, ale predsa skúšali ste alebo voňali ste novú limitovanú kolekciu Balea? Že nie? Ak máte radi ovocné vône rýchlo to choďte napraviť,lebo za cenu 0,99 eura zažijete naozaj ovocnú super bombu :) Na výber máte za rovnakú cenu vôňu maliny a kiwi a jedna je naozaj ako druhá.

 Vôňa maliny vonia ako malinové cukríky, je to sladšia vôňa ideálna pre tých, ktorí majú radi takéto letné cukríkové vône. Je naozaj nazjedenie :)

Povedala by som, že vôňa kiwi je viac uveriteľná, vonia naozaj ako kiwi alebo kiwi koláčik. Mne sa neskutone páči, je možno trošku viac osviežujucejšia ako tá malinová.
Čo sa týka kvality, je to tá klasická Balea kvalita, sprcháče sú riedkejšie, veľa nenapenia, ale zase čo očakávať za jedno euro. Pre mňa osobne je tá vôňa dostačujúca na to, aby som si ich kúpila. A pre Vás?

12 komentárov:

  1. ešte je aj žltý melón :) a sú aj telové mlieka :) ja mám ten melón už asi tri mesiace a je neuveriteľný! fakt odporúčam, ......... mne sa zase to kiwi vôbec nezdalo že je kiwi (ale pri telovom mlieku nie pri sprcháči, tak neviem) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já jsem zatím očichala jen kiwi a to tělový krém, ale hádám, že to bude vonět stejně...pro sprcháč si dojdu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je super, keď uvidím kúpim 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak v této cenové kategorii se podle mě dají sehnat daleko lepší sprcháče- třeba Radox nebo Palmolive. Balea sice pěkně voní v lahvičce, ale na těle už vůbec a o nějaké hydrataci se taky nedá mluvit.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, mám kiwi sprcháč i tělové mléko a jsem spokojená :)

    Anna

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tyto sprcháče nemám, ale obecně mi Balea hodně voní:D:)) takže když na ně narazím, tak si asi nějaký koupím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. škoda, že teraz akurát žiaden nepotrebujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já jsem k nim čichala v obchodě a voní fakt skvěle. Nakonec jsem si je ale nekoupila, protože mám sprcháčů momentálně doma docela dost, takže bych je stejně nestíhala spotřebovávat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. zrovna dneska jsem k nim v Dmku čuchala..voní opravdu skvěle !! :)) Asi si nějaký pořídím... věřím,že bude kvalitní jako ostatní a vydrží vonět i po koupeli :))

    petulabook.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Už jen při pohledu na ně mám chuť na bonpary :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jeej, prave som chcela daky ovocny, dakujem za tip!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja mam aj telove mlieko aj sprchovy gel kiwi a naozaj nadherne vonajú ale malinový som nevidela tak si ho urcite kúpim ked ho uvidim :))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne