štvrtok 14. júna 2012

Maybelline volume express

Aká ja najlepšia špirála akú som za poslednú dobu mala? Jednoznačne Maybelline Volume Express! Vo všeobecnosti mám rada takmer všetky Maybelline špirály neviem síce ich mená, ale majú rovnaké balenie ako táto ale super boli aj ružová a žltá. Ale táto, to už je iná káva :) Robí úplne neskutočné riasy. Viem, že nie som jediná kto je ňou absolútne očarený samé chvály som čítala na neskutočne veľa blogoch a úprimne a absolútne nadšene sa pripájam aj ja. Dôvodov je niekoľko:


1, Neskutočne mi vyhovuje ich štetec -je plastový a má veľmi veľký kartáčik, ktorý krásne riasy nielen nadvihne ale aj úžasne predlži. 


 
 2, Super sa nanáša aj na spodné riasy!
 

Čiže za mňa jednoznačne áno! Zoženiete ju v všetkých drogériách za cenu +- 7 eúr. Má akurát jednu nevýhodu prvé dva týždne je podľa mňa najhoršia je veľmi riedka a ťažko sa nanáša. Vyriešite to jednoduchým trikom 3x do týždňa na 15 sekúnd vyberte kartáčik a po dvoch týždňoch budete mať akurátnu hustotu na to, aby ste docielili krásne riasy! Na záver len dodám, že má aj super výdrž, ja ju používam, už dva mesiace a nejaví žiadne známky starnutia či míňania.

A čo Vy? Skúšali ste ju? Boli ste spokojné? A ak nie aká je Vaša obľúbená špirála?




18 komentárov:

  1. Milá Bianco,
    tvůj blog sleduji už delší dobu, tak se nezlob za výtku.. ;) Nemyslím to nijak špatně :) Ale přijde mi, že tato řasenka ti šíleně slepila řasy a vypadá to hrozně nepřirozeně..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to nemuzes myslet s tim pozitivnim zaverem vážně, ne? Vždyt ty řasy jsou strašné... :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. taky jí mám moc ráda, už jinou nechci, ale je pravda, že mě tolik neslepuje teda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím říct, že když si někdo odfotí oko z takové blízkosti, je skoro nemožné aby řasenka vypadala neslepeně. Viděla jsem už spoustu recenzí, ve kterých byly řasenky velice chváleny, ale na obrázku vypadaly řasy hoooodně slepeně. Přece jenom z normální dálky to nemůže vypadat tak hrozně. Zkuste si sami někdy dát řasenku a následně to oko takhle zblízka vyfotit a budete se divit jak slepeně to bude vypadat : ) Sice musím říct že tady na fotce ty spodní řasy jsou slepené víc než by měly, ale to neznamená že je to tak hrozné i při normálním pohledu. Jinak já jsem si schovala plastový kartáček od jedné řasenky, pořádně umyla a teď ho používám na rozčesání řas pokud se mi udělá příliš velký nános, nebo se mi řasy slepí. Myslím že je to fajn možnost jak něco s řasama udělat když to člověk přežene : )

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem Janush za komentár :) a naozaj odporúčam pokúsiť sa urobiť fotky z blízka tak aby som tam poriadne zachytila riasy. Ak sa Vám to podarí bez toho aby vyzerali zlepene pošlite mi ich na mail a dostanete odo mňa reklamu na blogu zdarma :D Toto bola asi už milionta fotka, ktorú som robila aby to vyzeralo čo najnormálnejšie, ale je to pomerne ťažké vzhľadom na to, s akým fotoaparátom fotím.
    No mrzí ma, že sa moja snaha minula účinkom...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://www.lore-madalena.blogspot.cz/2012/05/rasenky-jejich-kratke-ohodnoceni.html

      :)

      Odstrániť
  6. Já tvou snahu oceňuji : ) Rozhodla jsi o tom že si tu řasenku koupím : ) Už mi došla řasenka od Lorealu Lash Architect, která byla vzhledem k ceně nemožná. Teda alespoň pro mě. Čekala jsem od ní asi moc... Ještě že jsem ji dostala jako dárek k nákupu : D A teď si chci koupit nějakou od Maybelline a nemohla jsem se rozhodnout jakou barvu... Na tuhle červenou čtu chválu, ale někde i kritiku... Ale tenhle článek je poslední který čtu a přesvědčil mě, že červená by pro mě mohla být dobrá volba : ) Mám ráda plastové kartáčky a řekla bych že moje řasy jsou dost podobné těm tvojim - taky vcelku krátké a ne moc husté. Takže až půjdu o drogerie, beru tuhle červenou řasenku : )

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nezlob se ale musím souhlasit s ostatními, na základě Tvé recenze bych si ji nekoupila.
    Janush: Já nevím ale pokud to s tou řasenkou umím, takhle slepené řasy nemám zblízka nikdy, a přesto mi dodá řasenka objem, bez slepení.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. One by one mám ráda, ale víc mi vyhovuje žlutá collosal volume. Myslím si spíš, že jsi to přehnala s vrstvami, opravdu stačí jen dvě a řasy jsou krásně rozčesané.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak jestli se ti takové řasy líbí, tak prosim. Mě jsi teda nenalákala.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Chce to trochu praxe a dobrý (čistý) kartáček na řasy, kterým se po nanesení barvy rozčešou :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hm? :) http://markvitkysvet.blogspot.cz/2012/03/20-let-vyroci-max-factor-2000-calorie.html

    OdpovedaťOdstrániť
  12. PS: Rada by som ťa pozvala do mojej letnej súťaže, v ktorej môžeš vyhrať kozmetický balíček, bižutériu a knihu. Bližšie info nájdeš u mňa na blogu:
    http://brunetteparisandchocolate.blogspot.sk/2012/06/summer-competition-2012.html

    S pozdravom Brunette

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja tuto mama aa sice nemam tolko skusenosti s riasenkami, ale mozem s tebou len suhlasit :) aj ked ma ide roztrhnut, ked je u nas v drogerke za 10€..

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Přijďte se mrknout! Nový blog - W SPOT

    http://wwwwspot.blogspot.com/

    Budu se těšit!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. škoda že to nemáš vyfocené z větší dálky)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. 1. spirala je asi najhorsia zo vsetkych od maybelline a to ich testujem roky..
    2. tato sialene hrudkuje oproti ostatnym a k tomu sa zacina trusit po mesiaci a nieco ( nie brutalne ale mna to vytaca hoci len minimalne )..
    3. fotografia zachycuje nielen pravdivo co na ociach robi po cca par tahoch ( co sa mi pri napr. collosal volume nestalo v takej miere , jedine ze som to neustriehla a mliagala to na to oko ) ,tak ci tak, takto podla mna nemaju vyzerat namalovane mihalnice, hoci vacsina dievcat si mysli ze je to ok a radsej sa asi aj na ulici z priatelmi bavia z vacsej dialky =)
    4. vyhovorky ohladom fotky a odfotenia vzdialenosti oka mi vycarili usmev.. dievcata, proste je to zle na tych ockach a foto je odofotena skvelo =)

    PS: nikto nech to neberie ,osobne pisem svoj nazor zial nie pozitivny...

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja ju mám tiež...celkovo ju hodnotím tak 7/10 ...:) vcelku ju používam rada, no ale mám pocit, že sa otláča:D a trošku sa mi zle pracuje s kefkou:)

    http://petush-book.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne