utorok 17. júla 2012

Bojujete s celulitídou?

 Leto je čas, kedy sa podľa mňa ženská populácia rozdelí na dve polovica. Jedna polovica sa teší, že odhodí rifle a vymení ich za sukne a šatičky a druhá časť sa tohto obdobia hrozí či už kvôli kilám navyše a rôznym nedokonalostiam. Ja osobne našťastie patrím k tej prvej časti, a kilá ako aj nedokonalosti sa mi vyhýbajú, avšak keďže nie som doma jediná žena, som pomerne obklopená rozhovormi na túto tému.
Som celkom šťastná, že viem, že so strašiakom zvaným celulitída sa dá bojovať. Nehovorím, že ľahko ale bola som svedkom viacerých krásnych zmiznutí, čiže viem, že keď sa človek snaží a obetuje tomu čas zbaví sa jej. Viem, že každodenné 15 minútové masáže nie sú to, čo sa Vám chce robiť každý deň, a preto ma napadlo ma napísať Vám o dvoch pomerne rýchlich a jednoduchých zlepšovákoch, ktoré ak s týmto neduhom bojujete môžu pomôcť.


1, Dermacol Enja - proticelulitídny peeling do kúpeľa - úplne úžasná vec na boji proti celulitíde je tento peeling. A nie len proti nej.Jedno balenie tohto peelingu je na jedno použitie, ale môžete ho využiť dvoma spôsobmi. Budˇako klasický peeling, otvoríte sáčok a postupne si z neho budete peeling sypať na ruku a nanášať na telo pričom ho budete do tela masírovať. Peeling je veľmi príjemný, stačí ho málo a krásne telo premasíruje. Následne ak máte vaňu si ju môžete napustiť a ľahnuť si do nej aspoň na 10 minút pričom peeling lepšie prejde do pokožky a Vy si môžete veľmi príjemne vo vani oddýchnuť. Naozaj veľmi príjemná záležitosť či už celulitídu máte alebo nie. Kúpiť sa dá okrem bežných obchodov aj na internete napr. na stránke www.promenada.sk 

Kozmetiku poskytol do recenzie internetový obchod Promenáda, kde môžete okrem iného nakúpiť aj originálne parfémy.



2. Druhá vec je Nivea 10 denné anticelulitídne sérum - ja osobne ako som Vám písala, vyššie celulitídu nemám, takže jeho efekt nemôžem potvrdiť ale píšem o ňom preto, aby ste vedeli, že niečo takéto existuje a že má naozaj veľmi príjemnú konzistenciu. Gél je určený na bruško, nohy a boky a máte ho nanášať 10 dní po sebe. Jeho konzistencia je gélová s príjemnou čistou vôňou. Takmer hneď po nanesení na pleti zaschne a úžasne pleť vyhladí. 

Dúfam, že Vám moja recenzia prišla aspoň trošilinku užitočná ak náhodou bojujete s týmto neduhom. Okrem proticelulitídnych peelingov nájdete na stránke promenady aj rôzne iné peelingy, ktoré môžu byť užitočné pri odstraňovaní celulitídy (môžu lepšie voňať). Ako s celulitídou bojujete Vy? Máte ju? Má ju niekto vo Vašom okolí?


8 komentárov:

  1. Můj osvědčený tip na celulitidu je ledová sprcha :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Celulitida?? Bude to asi znít blbě, ale nevím jestli ji mám : DD To jsem fakt nikdy nezkoumala a ani nebudu... Mám na sobě dost nedostatků a nejsem blázen abych si hledala další : DD Jako řekla bych že nějakou musím mít, protože žiju zdravě jen tak napůl. Jenže nikdy mě na to nikdo neupozornil, že bych ji měla a že bych se tím měla začít zabývat. Tak proč bych to řešila?? : )) V tomto směru jsem šťastný člověk, že starosti s celulitidou jdou mimo mě : )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej to je krásna odpoveď! Som rada, a to naozaj úprimne, že sa na tomto svete nájdu baby, ktoré nepotrebujú na sebe 24hodín hladať nedostatky! Janush - úprimne BRAVO!

      Odstrániť
    2. Děkuju : ) Já se prostě snažím být sama se sebou spokojená, i když nejsem nic extra : DD Ale jsem názorný příklad toho co se říká - pokud se člověk líbí sám sobě, tak pak se líbí i svému okolí : ) Snažím se své nedostatky přehlížet... Stejně s nimi nic nenadělám, prostě je mám a budu mít : D I s nimi jsem si před nějakou dobou dokázala získat srdce toho nejlepšího kluka, takže proč je řešit?? : )

      Odstrániť
  3. Nievu jsem zkoušela, efekt žáádnýýý, jaké převkápko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Interesting products :) I'm following you now :)

    http://anna-and-klaudia.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dnešné leto som ju objavila... dnes si idem kúpiť ten druhý výrobok!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne