streda 4. júla 2012

Signal white now



Dneska trošku netypický článok, ale opäť tip na nákup. V posledných rokoch sa akoby trh roztrhol s bieliacimi pastami a ani mňa samozrejme skúšanie neobišlo. Vyskúšala som takmer všetky drogériové bieliace pasty a s kľudným srdcom Vám môžem napísať, že v lacnej kategorii víťazí jednoznačne Signal white now. Efekt vidíte už po troch použitiach čo je síce super, ale skončí do týždňa ako ju prestanete používať. Ako dočasná zábavka a bieliaci efekt je to za cenu do dvoch eúr fajn. Nie som však nijaký dentálny fajnšmeker ani znalec, čiže je možné, že tie pasty majú viac negatív ako pozitív, moja recenzia je z hľadiska toho, či bieliaci efekt funguje a pri tejto paste funguje.
Ak by ste však chceli trochu zainvestovať (rozumej +- 7eur) v lekárni kúpite špeciálny bieliaci Lacalut, ktorý je naozaj úžasný. Má však menšie balenie a je drahší, ale naozaj stojí za to.

A čo Vy? Aké pasty používate Vy? Skúšate bieliace?

11 komentárov:

  1. Měla jsem bělící pudr, bělící pastu, pásky crest a nic mi z toho nefungovalo.
    Jediné co mohu doporučit je White pearl.

    Jarmark Marnosti

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto som ešte nemala, ale zo skúsenosti viem, že každému sedí niečo iné. Mne kamarátka poradila jednú Colgate pastu, ktorá jej úžasne vybielila zuby, no mne nepomohla ani trochu. Možno budem mať s touto viac šťastia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Akurtá ju mám, no som zvedavá či funguj :) načínam a som plná očakvani :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pred 2 rokmi som pouzivala Whitestrips od Blend-a-medu a bieliacu pastu od Swissdentu. Obe mi velmi pomohli a odvtedy pocuvam len ody na moje biele zuby. Momentalne vsak pouzivam uz len pastu Signal White Now, ktora mi pomaha udrziavat si zubky krasne biele i napriek mojim oblubenym kavickam a cokoladkam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tipy ani som nevedela, že Blend a med má bieliace pásky :) dajú sa kúpiť aj na Slovensku?

      Odstrániť
  5. prvýkrát počujem, že bielacia pasta naozaj biely :) za vyskúšanie teda asi stojí... až mi dôjde tá súčasná, skúsim :)

    Pozývam Ťa k sebe na Giveaway ;)))


    Patrik

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem zkoušela už různé bělící, ale tenhle Signal ještě ne. Možná ho vyzkouším, protože u ostatních past, jsem výsledky moc neviděla, tak když říkáš, že to aspoň trošku pomáhá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja používam beliace pasky ktore naozaj (aspon u mna) funguju , kupovaka som ivh v anglicku tu ich nemozem najst , bielacej paste som neverila ale po precitani tochto clanku to asi prehodnotim , članok uzasny :)
    http://katherine-fashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. počula som, že tie zahraničné sú zväčša úžasné :) dúfam, že nebudeš potom sklamaná ale za cenu pod dve eurá to naozaj stojí:)

      Odstrániť
  8. My ju tiez mavame pravidelne doma. Nam jemne vybieli uz po prvom pouziti, jemne... Ale nie e to nic extra, ale zase ine co sme doma skusali, tak ziadna slava :/ Tato je asi naozaj najlepsia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne