nedeľa 22. júla 2012

Tak toto ste ešte nevideli!







Vy už z mojích predchádzajúcich príspevkov síce viete, že mám produkty značky Himalaya neskutočne rada, ale tento prípravok prekvapil ešte aj mňa, ich fanúšika. Celé toto leto ma nejako neobvykle trápia čierne bodky na nose.Už dlhé roky som ich mať nejako extrémne nezvykla, ale neviem čo sa stalo, či tie predštátnicové nervy, teplo a make-up alebo len tak urobili sa mi na nose čierne bodky. Skúšala som si ich vytláčať,poriadne čistiť ale nie a nie zbaviť sa ich úplne. Z mojích skúseností zo značkou Himalaya vždy vyplynulo, že to, čo sľubovala dodržala. Skúšala som zmäkčujúci krém na nohy -päty úžasne zmäkli,skúšala som odličovače - pokožka bola po nich krásne hydratovaná a jednoducho ale účinne odlíčená. Problém s Himalayou však bol, že buď ju bolo treba kupovať v Maďarsku, alebo dúfať, že ten daný výrobok, ktorý potrebujete bude mať DM-ka. Pri nedávnom pokukovaní po nete som však opäť zistila, že som zaspala dobu a Himalayu ponúka aj jedna slovenská internetová stránka http://www.mojahimalaya.sk/ . Ani na sekundu som neváhala a objednala som si čistiacu Neem masku , ktorá okrem toho, že zbavuje pleť nečistôt, zjemňuje a osviežuje pleť ešte aj odstraňuje čierne bodky. Má antibakteriálne účinky a je určená na normálnu a mastnú pleť. Napäto som čakala kým mi maska príde a nevedela som sa dočkať kým ju vyskúšam. Na prvý pohľad ma zaujala svojou nie príliš vábnou farbou, ale povedala som si, že kedˇuž mám byť škaredá, určite to bude stáť za to!
A nemýlila som sa! Masku si nanesiete rovnomerne na tvár a počkáte kým zaschne (cca. 10-15 minút). Už počas toho, ako ju máte na tvári sa Vám v oblasti kde máte čierne bodky začnú vytvárať akési kruhy, čiže naozaj vidíte, že maska pracuje (snažila som sa to odfotiť). Je to naozaj neuveriteľné, vidíte ako sa tie kruhy prehlbujú. Potom zmyjete hubkou, alebo vatovým tamponikom a zázraky sa môžu začať. Naozaj na nose ani jedna čierna bodka! Ja nechápem ako to tá maska robí, ale naozaj to zaberá.
Môj záver je ten, že som z masky absolútne nadšená. Určite ju odporúčam na čierne bodky a problematickú pleť- ani ma nenapadá nič podobné čo by bolo rovnako dobré.
A čo Vy? Aké masky používate? Máte čierne bodky?

25 komentárov:

  1. Vyzerá to velmi , velmi profesionálne :D .

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem ya tip! som si hneď objednala aj ja, lebo na nose sa tých malých "svíň" neviem zbaviť :((

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že pomôže :)Ja som z nej stále nadšená:)

      Odstrániť
    2. vcera som si ju doniesla domov, s priatelom sme testovali ako divi :) vysledok: on ma super plet bez bodiek na nose, mne sice dake pory ostali upchate, ale pekne mi ich maska stiahla. tak uvidim, ako pri pravidelnom pouzivani, vkladam do nej vela nadeje ;)

      Odstrániť
  3. no super, tak po tej sa poobzeram :) Inak, mozno je to fakt letom, lebo mne sa tiez teraz poobjavovali same cierne bodky na nose ... Tak som rada, ze aj nieco funguje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa inak celkom silno zda, ze tuto masku maju aj v DM, par krat som sa na nu pozerala, len som sa branila kupe, kedze ma doma cakali este 4 dalsie cistiace masky :D Ale teraz som jednu minula, tak zeby som ju kupila?? :D
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak jo... už sháním, jak a kde to sehnat v čechách.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. trb: já jsem objednávala ze shopu http://www.detskachuvicka.cz/pletove-masky/produkty-himalaya/herbals/pletove-masky/himalaya-nimba-pletova-maska - takže fakt moc dík biance, že už zas utrácím :D! Černé tečky jsou pro mě mor, mám jich plný obličej.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. WOW tak tohle jsem fakt jeste nevidela! :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taky si ji jdu objednat, nemám je až tolik viditelné, ale proč se jich nezbavit :) Sama jsem nadšená jen z tý recenze :D Takže Bianco, jestli mi to nepomůže :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. presne túto masku som si dnes kúpila v DM-ku, kde je dokonca zlacnená na 2,99€ takže odporúčam radšej skočiť tam ako objednávať, plus ešte ušetriť na poštovnom ;D inak po prečítaní tejto recenzie som veľmi zvedavá na účinky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej super ďakujem ja a určite aj čitateľky a čitatelia za info:)super správa, kúpim si do zásoby:)

      Odstrániť
  10. já mám moc ráda neemový prášek,dělám si z něj pleťovou masku, takže tento produkt by se mi určitě líbil a hodil.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. už som išla hlásiť že ju fakt majú v DM ale vidím že ma predbehli :) ..tiež som si ju kúpila a práve testujem :) som zvedavá

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja som tú masku mala, mňa štípala. Nepociťovala si nič podobné?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ju zatial pouzila 3x ..1x tyzdenne pouzivam..na T zonu a ked si ju umyjem z tvare tak tam kde bola som cervena ako rak! nestipe to ale akoby ma tam spalilo slnko taka som cervena.. ziaden kozmeticky produkt mi nic taketo nespravil :( inak je maska fajn..plet jemnejsia , krajsia, myslim ze aj tych bodiek je menej..ale to zacervenanie :(

      Odstrániť
  13. Wow, tak ta vypadá vážně drsně a zajímavě!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Můžu se zeptat kolik stála? :) POtřebovala bych, můj nos a černé tečky jsou totiž velcí kamarádi. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. dnes som doslova bežala po tu masku...idem ju hneď vyskúšať, dúfam, že bude účinkovať aj na mne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Aj ja som velmi spokojná,dnes som ju použila prvýkrát ale je to asi jedna z mála masiek na pleť čo zaberajú na černe bodky :) ODPORÚČAM!!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahojte, aj ja používam sem- tam túto masku. Zdá sa mi, že trochu zaberá, ale čierne bodky mi úplne neodstránila. Inač, máš pekný blog :)

    Ja mám tiež stránku, na ktorej postupne pridávam moje skúsenosti o kope výrobkov, ktoré som mala- garnier, alverde, saloos, avon, la roche-posay, yves rocher...a ešte prípravk na vlasy... tak ak chcete, môžte sa aj tam mrknúť :) radyodbaby.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ja som si túto masku kúpila úplne na slepo.. Na nose sa mi aj napriek mastnej T-zóne robia šupinky a ešte mám aj neskutočne veľa čiernych bodiek (fuj.).. Tak som raz zašla do drogérie (fakt som toho moc nečakala od masky za 2.50€) ale naozaj, večer po opláchnutí bolo aj po čiernych bodkách a už som na nose nemala ani šupinky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Používaš aj nejakú pleťovú vodu alebo krém, po tom čo si zmyješ masku? Chcem tým povedať či sa ti pleť nevysušuje alebo či ju nemáš málo hydratovanú...? :) :/ Lebo po každej pleťovej maske, ktorá má odmasťovať pleť, mi ju až vysuší a potom si ju musím krémovať, čo ju znova urobí mastnou.. :/ a ak nejakú používaš (pleťovú vodu/krém) tak daj prosím link. :)
    Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. od puberty bojujem s bodkami a nic mi na ne nepomaha :/ ale dnes si objednam tuto masku :) uvidime ako to dopadne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne