utorok 14. augusta 2012

Diesel Plus Feminine

Viete o tom, že zohnať lacné letné parfémy nie je vôbec problém? Samozrejme chápem, že slovo lacné  znamená pre každého niečo iné, ale predpokladám, že všetci sa zhodneme, keď napíšem, že kúpa originál parfumu o veľkosti 75ml za cenu pod desať eur je naozaj výhodná a lacná kúpa.
Ja som takúto ,,investíciu“ urobila minulý týždeň keď som si chcela niečím urobiť radosť (áno, opäťJ a opäť som natrafila na parfumy Diesel. S Diesel voňavkami mám osobne veľmi dobré skúsenosti a v pomere cena kvalita mi prídu neuveriteľne výhodné. Minulý rok som si kúpila Diesel Green Feminine, čo je parfum, ktorý je zaujímavý kedˇuž nič iné tak len na pohľad. Vonia pomerne silno (ostatne tak ako všetky Diesel voňavky). Najprv mi pripomínal Armani Diamonds, ale teraz by som to vzala späť. Inak pre tých, komu by sa táto recenzia nechcela čítať do konca, veľmi by som bola rada keby ste mi v komentároch nechali aspoň Vaše tipy na nejaké ďalšie lacné letné parfémy – veď ich nie je nikdy dosť J






Každopádne späť k môjmu poslednému a novému Diesel úlovku, ktorým je Diesel Plus Feminine. Parfum Vás zaujme, keď ho niekde uvidíte na prvý pohľad balením. Jeho krabička je v tvare mlieka a dokonca sú na obale aj potlačené kravy. Celkovo voňavka by mala voňať mliečne, zamatovo. Škoda, že keď obal otvoríte, už nie je viackrát uzatvárateľný, krabičku už do spätného ,,mliekového“ obalu nedáte. Samotný flakón voňavky je podľa mňa celkom obyčajný – najmä vzhľadom na to, ako pekne sa vyhrali s obalom. Je to pomerne obyčajný biely flakón. Ale ide o vec vkusu, napr. môjmu snúbencovi sa viac páči flakón – ktorý mu príde moderný a športový. Ako sa hovorí sto ľudí sto chutí.
Ak by vo Vás táto voňavka na pohľad vyvolávala vôňu čistoty nenechajte sa zmiasť. Je to naozaj pomerne silná a aj ťažšia vôňa. Určite je skôr na chladnejšie počasie ako tieto sparné letné dní. Neviem opísať, čo mi tá vôňa pripomína, je taká unikátna, špeciálna. Aj napriek silnej vôni však vonia krásne (za predpokladu, že Vám silné vône nevadia). Vôňa vydrží naozaj veľmi dlho, ja ju na sebe cítim ešte aj druhý deň ráno potom čo sa večer osprchujem.


 Osobne netuším či sa dá zohnať v kamenných obchodoch a preto bol pre mňa nákup čistý risk. Čítala som si recenzie na internete, ale to bolo 50 na 50. Polovici ľudí sa nepáčila a druhej úplne učarovala. Ja sa prikláňam k tej druhej časti – fanúšikom. Každopádne, ako som spomínala úplne na začiatku cena sa pohybuje pod desať eur, čiže ak máte radi silnejšie vône podľa mňa stojí za risk, len musíte počítať stým, že ak sa Vám náhodou nebude páčiť, bude trochu problém s tým, čo s ňou urobíte nakoľko pri jej otvorení, už krabičku nedáte do pôvodného stavu a teda dať ju niekomu ako darček bude problémovejšie.  




Ostáva dúfať, že sa Vám bude páčiť tak ako mne J
A čo Vy? Poznáte nejaké lacné a dobré vône? 

15 komentárov:

  1. Ahoj, mám ju doma, dostala som ako dar a mne neuveriteľne smrdí:-D...ale sto ľudí-sto chutí...Inak darujem ju, za poštovné...čiže ak má niekto záujem, nech sa ozve:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. daruješ za 1,6 eura? :) novu vonavku? ja sa kludne hlasim :D

      Odstrániť
    2. ...jasné, načo by sa mi kazila v kúpeľni, príp. padla ako úlovok pre našich kontajnerových nákupcov, nájdem niekde tvoju adresu mailovú a pošlem kontakt na seba a môžeme sa dohodnúť, že kde ti to teda mám poslať:-)))

      Odstrániť
    3. jáj, zabudla som, krabičku k nej už nemám, ak newa...

      Odstrániť
    4. Ja som nevedela nájsť tvoj e-mail, tak keď tak mi prosím napíš na mail:)
      biancaprincipesssa@gmail.com

      A bez krabičky prežijem :))

      Odstrániť
  2. no, tak to aj ja musím konštatovať, že aj mne nevonia ani dámska ani pánska verzia, môj priatel sa mi vždy trafil do vkusu ale toto ked mi kúpil tak som ju potajomky po čase darovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. flakón je možno tiež nejaká sklenená fľaša mlieka :D no čo ja viem, diesel mi vôbec nesedí, zato lanvin ma ani raz nesklamal. som na také jemnejšie kvetinové vône :) ale krabička je fakt super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja práve rozmýšlam nad Lanvinon - Jeanne, skúšala si?

      Odstrániť
    2. Tento Diesel jsem dostala darem a taky putoval dál, nevoní mi vůbec. Je to těžká vůně, tak na zimu možná, cítím tam taky hodně vanilku. A do Lanvinu určitě jdi, na tom není co riskovat, kupovala jsem jednou naslepo a od té doby ho už skoro rok neustále používám, nádherná vůně, kterou mi všichni chválí. A taky se dá najít za dobrou cenu, na českých e-shopech okolo 500-600,-Kč.
      Aneta

      Odstrániť
    3. áno súhlasím, Lanvin má tiež úžasné ceny:) Veď som zvedavá, koľko vydržím nekúpiť si voňavku :) Ďalší na rade bude určite Lanvin :)

      Odstrániť
  4. Mám :) A strasne mi vonia :) Diesel vonavky su velmi podarene, mne tiez velmi vonia aj ta Diesel Green feminine a moje srdcovky su Diesel Fuel for life a Diesel fuel for life unlimited. Inac vsimam ze mame dost rovnaky vkus na vonavky, tiez som na ne maniak, asi tridsat mam a v kuse si kupujem dalsie :D
    Btw, ten Diesel je discontinued, cize v parfumerkach sa uz vobec neda zohnat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za komentár :) Diesel fuel for life je úžasná vôňa, len tá už je trocha drahšia:) Tú do 10 eur nezoženieme :(( alebo áno? Ak máš tip davaj :)))

      Odstrániť
  5. Ked uz *reklamnu recenziu* tak nabuduce nastudovat zlozenie a popisat aspon laicky ako parfum vonia. Mohla som si to precitat u teba, teraz si musim kliknut niekde na fragrantica.com. Sorry za kritiku, ale tieto reklamne blufy ma táááák nebaviaaaa. Evidentne ma parfums.cz nejaku novu strategiu, ale mna nou dost odradili :). Som ich dlhorocny zakaznik, ale uz asi nebudem. Sorry! Niekedy je menej viac ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pocit, ako mi dany parfum vonia je v texte napisany ako aj moje ostatne pocity, takze z tejto stranky som myslim, ze urobila vsetko. Mne sa zas nepaci ked su v textoch vykopirovane zlozenia voni, preto ich tam nepisem - ja osobne sa podla toho nikdy nerozhodujem tak sa nebudem tvarit, ze to robim. A najst si na hociktorej parfumovej stranke zlozenie je naozaj najmensi problem.
      Co sa reklamnej recenzie tyka, ako je napisane v texte parfum som si kupila za vlastne peniaze, ked vyrobok dostanem, je to v clanku napisane. Reklamnu strategiu komentovat nebudem, ale nic to nemeni, ze obsah clanku je cisto moj subjektivny a parfum bol kupovany za moje vlastne peniaze...
      Ja osobne si kupujem vonavky podla hodnovernosti danej stranky a cien a neviem si predstavit, ze by tieto moje nakupovanie malo zmenit to, ze niekto ma na blogu boldnute slova (nic to nemeni na kvalite obchodu predsa..)
      Ja mam take clanky rada, rada sa podelim o nove postrehy ci tipy a ak ta take clanky nebavia, mrzi ma to a dufam, ze si najdes nejake ine, ktore ta bavia viac.

      Odstrániť
  6. Ten sem koupila cca před 6 lety za 1300 Kč :) teď se dá fakt sehnat za těch 250 Kč

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne