utorok 28. augusta 2012

Žltý krásavec!



Essence výpredaje už skončili, ale väčšina nepredaných výrobkov aj tak ostala v DM, preto som sa rozhodla urobiť tento príspevok, aby ste vedeli, kedˇ niekde tento krásny lak nájdete, že stojí za to. Má názov 95 Wanna be your sunshine a je to naozaj veľmi pekný žltý lak s mini mikro trblietkami. Keď som si ho kupovala, bola som v tom, že je skôr taký matnejší, a až doma som zistila, že má v sebe trblietky. Na kúzle mu to neubralo práve naopak - veď zmatniť sa dá hocikedy. Je to naozaj krásna farba, vyvolávajúca dobrú náladu.
Na fotkách mám dve vrstvy a z Better than gel nails top coatom vydrží bez akýchkoľvek problémov týždeň. Odlakovanie je trochu otravnejšie, ale zase nie je to žiadna tragédia.
Mne sa veľmi páči a Vám?

10 komentárov:

  1. lak vypadá na nehtech moc krásně, teda jako chtěla bych ho taky, ale bojím se, že by mi ta barva neslušela! :-o ..nikdy mi totiž žlutá nesedla.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zrovna ho mám na nehtech - resp. kombinaci s pastelově korálovým (jsem v práci a za Boha si nemůžu vybavit odstín :D) - žlutý mám na palcích a prsteníčcích a je to parádní letní kombinace :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to skvely odtien, tiez ho mam strasne rada, raz sa mi ho podarilo ukoristit a odvtedy som ho v nasich DM nevidela! Permanentne vypredany...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je krasny :) Pripomina mi leto, tie horuce dni, ked sa chystas k vode alebo sa len tak niekde vyvaluješ a uzivas si ten pocit. Nuz, teraz si spomeniem, ze leto je takmer na konci a v duchu dufam, ze nas caka pekne babie leto ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá farbička sa mi veľmi páči. Minule som hľadala nejaký žltý lak, a tento som v DM-ke u nás nevidela. Škoda, lebo je neskutočne krásny.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wow, ten je parádní!
    mám doma taky žlutý,ale tmavší, tento je hezčí))

    http://surprising-bitch.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak to je krásny odtien , strašne sa mi páči na leto žltý lak, škoda že už leto končii...:(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je krásny. Žltú farbu rada nemám, ale tento lak vyzerá veľmi pekne aj na nechtoch. Ináč musím ti pochváliť blog, je skvelý, a aj pomôže vybrať nejaký produkt. :) Vďaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milujem zlty a tento mam na svojom zozname co si kupit na leto ;)uz sa tesim ked ho vybalím na nejakej plázi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Milujem zlty a tento mam na svojom zozname co si kupit na leto ;)uz sa tesim ked ho vybalím na nejakej plázi ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne