štvrtok 4. októbra 2012

Bourjois


Lesky Bourjois boli prvé lesky s ktorými som sa stretla ešte ako dieťa. Ani som nevedela, že je tá značka taká stará, ale kým som bola ešte malá mamina mala doma kopec týchto leskov. Postupne sa jej pomíňali a v Bratislave neboli príliš k zohnatiu a našla som ich až keď som chodila do táborov do Talianska. Odtiaľ som   jej ich vždy nosila, jednak preto, že tam bol veľký výber a jednak preto, že tam mali super ceny.
Teraz, keď som staršia ja, začala som si hľadať cenu k Bourjois ja. Nie síce nejako extrémne, skúšala som asi dokopy do desať výrobkov a úprimne prevažujú omnoho viac negatívne skúsenosti nad pozitívnymi.
Tieto lesky som si kúpila s ISIC zľavou asi pred mesiacom vo Fann parfumérii. Vtedy vyšiel jeden asi na +- sedem eur.
Čo ma očarilo na prvý pohľad boli špeciálne aplikátory na nanášanie - plastové v tvare oválu. Vybrala som si dve farby:
 1, 61 Rose acidulé - krásna príjemná ružová farba ideálna na denné líčenie a aj k smokey eyes. Je krásna lesklá a má nelepivú konzistenciu. Lesk treba na perách pravidelne doplňať. Aplikátor sa Vám podľa mňa buď páči alebo nie. Mne osobne neprekáža a mojej mamine vyslovene vadí.
Každopádne čo sa farby týka naozaj veľmi pekná, jemná príjemná ružová.




2, Druhý je odtieň 65 Cassis pétilant - je to tmavšia akoby do bordova farba ideálna na jeseň. Nie je taká tmavá, ako pôsobí navonok, skôr jemnejšia bordová s krásnym leskom a malými trblietkami. Pripomína mi jednu farbu z Avonu, ktorá mi príde však možno ešte sýtejšia a krajšia. Neviem však jej názov - treba sa pozrieť :)




Moje zhodnotenie je takéto - lesky majú krásne farby a zaujímavý aplikátor. Prekáža mi pomerne vysoká cena, kde za cenu 7-8 eúr zoženiete Loreal a Gosh, ktoré mne osobne vyhovujú viac. Je to však o Vás kým Loreál a Gosh sú pomerne lepivé dlhotrvácne lesky, Bourjois nelepí vôbec. 
A teraz Vy! Používate nejaké Bourjois výrobky? Ak áno, ktoré?

14 komentárov:

  1. ja milujem Bourjois - mascary su asi najlepsie ake som kedy mala. A ocne tiene Ombre su vyborne. Okrem toho ujizdim na ich telovej kozmetike, maju uzasne deodoranty a sprchove gely, odlicivace a scruby

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím so sprchovými gélmi tie sú úžasné a majú aj super ceny:) Inak maskary ma vždy lákali ale neskúšala som, ktorá je naj?

      Odstrániť
  2. aj ja som si nedávno obľúbila Bourjois, sadne mi ich make-up a ešte mám čiernu ceruzku na oči, ale to je taká klasika.. rozmýšľam ešte nad púdrom :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma púder a vôbec nie som bohužiaľ spokojná :( nesadla mi farba ani to, že po čase akoby zatuhne a treba zoškarbávať vrchnú vrstvu :(

      Odstrániť
  3. Když já nejsem vůbec lesková. Oba odsíny jsou od pohledu fajn, líbí se mi aplikátor. Jinak se přiznám, že Bourjois mě docela míjí. Občas nějaká ta řasenka, ale to je tak asi vše. Dokonce ani tolik vychvalované tvářenky se u mě nezabydlely.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aplikátor je naozaj pomerne špecifický :) Nepáčili sa ti ich líčka? Mne strašne len keby išli trochu s cenou dole:)

      Odstrániť
  4. Ja mám Bourjois veľmi rada, hlavne ich ceruzky na oči aj lesky :) Mám ešte makeup a nejaké tiene a všetko je fajn, jedine lak ma trochu sklamal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. lak som nikdy neskúšala, aj keď majú krásne farby a aj balenia:) Ale s ceruzkami súhlasím super mäkké kajalky:) A opäť s Isic zľavou stoja asi okolo 4-5 eur a to sa dá :)

      Odstrániť
  5. Ja mám od nich farby na líčka a som s nimi veľmi spokojná, dlho vydrží aj balenie a aj na tvári dlho vydržia :) Keď sa mi stane, že mám pleť cez deň lesklú a prepudrujem sa vôbec ich netreba dopĺňať. Mala som od nich aj sprchové gély a tie mali nádhernú vôňu, s touto značkou som teda veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ich farby na líčka sú podľa mňa ich top výrobky, veľký výber farieb, krásne sa lesknú je to naozaj super výrobok :)

      Odstrániť
  6. Tieto lesky zboznujem, uz zopar rokov si ich pravidelne kupujem..Bourjois je jedna z mojich najoblubenejsich znaciek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mam jeden tien, ale druhykrat by som si ho nekupila =/ za 12 ecok, by som si nakupila viac a lepsej kvality. licka ma obchadzaju kvoli voni, strasne mi prekaza. ale pre vela kamaratok su tie licka must have a nikdy ich nemenia

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tieto lesky sú proste úžasné :) ..ale viac sa mi páči ten bledší :)
    http://daniella-style.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. moc pekne! Bourjois mam moc rada, hlavne maji krasne baleni :)!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne