utorok 20. novembra 2012

Kefy, kefy, kefy

Aj keď mám svoje vlasy naozaj veľmi rada niekedy mi vedia vyrobiť naozaj veľmi veľa nervov. Najmä ich dĺžka a frekvencia ich zauzľovania. Nie je hádam ani ráno, že by som vstala a pri prehrabnutí prstami cez vlasy sa mi prsty nezamotali v polke. Momentálne používam kefu z diviakových štetin, ktorá je síce super, ale núti ma rozmýšľať nad tým, či to nie je ako používať na odlíčenie niečo úplne obyčajné, keď sú teraz na trhu omnoho lepšie veci. Aspoň tak to vyzerá teda podľa recenzií na internete.  Dnes by som sa chcela vo veľkom opýtať aj Vás aké sú Vaše názory na kefy na vlasy a aké máte doma.
 




Neviem si ani len predstaviť, že som kedysi používala taký ten klasický zúbkový hrebeň, keby som ho použila teraz asi by som si vytrhala polku vlasov. Je naozaj zaujímavé pozerať ako doba pokročila, a to vyslovene vo všetkom. Nevyhovujú mi ani klasické kefy, ktoré zoženiete bežne v drogériách vlasy sa mi po nich strašne lámu, a rozčesávanie tiež nie je žiadna malina. Keďže Vianoce sú čo by dub, už dlho rozmýšľam nad Tangle teezerom. Kým kedysi sa dal objednávať len zo zahraničných e-shopov, doba teda riadne pokročila aj v tomto. O Tangle teezeri som si toho za posledné týždne načítala pomerne veľa. Názory sa dosť líšia, ale keby som to mala nejako zovšeobecniť vychádza to asi 70:30, pričom väčšina užívateľov je naklonená Tangle teezeru. Teraz ma však napadlo, že ja tu rozmýšľam nad tangle teezerom a niekto z Vás možno ani nevie čo to je. Je to profesionálna kefa na rozčesávanie vlasov, ktorú vytvoril kaderník celebrít Shaun P. Má viacero výhod, ktoré spôsobili, že sa stal vo svete úplným kaderníckym trhákom. Jednak by mal byť ergonomicky navrhnutý tak, že sa super drží v rukách a teda nesmierne uľahčuje rozčesávanie. Samotné rozčesávanie by sním malo byť ako malina – super rozčeše suché ako aj mokré vlasy a popritom sa vlasy neničia. Po prečesaní Tangle teezerom by mali byť vlasy krásne lesklé, uhladené. Takéto opisy som našla na internete v komentároch, ja osobne Vám ich neviem potvrdiť nakoľko som ho naozaj nikdy neskúšala.  Ak je tu nejaká dobrá duša, čo sním má skúsenosti budem naozaj veľmi rada, ak sa mi s nimi pochváli, lebo mi to veľmi pomôže.







Ďalšia vec, ktorá je super na Tangle teezeri (aj keď absolútne nepodstatná pre jeho funkcie) je to ako úžasne vyzerá. Zvyčajne má krásne balenie, žiarivé farby, vážne sú super nápadité. Má rôzne veľkosti, čiže tu vidím aj praktickosť z toho hľadiska, že kým bežné kefy sú zvyčajne dosť veľké a ťažké, Tangle teezer hodíte do kabelky a nemáte problém.
Teraz ma inak napadlo, že za cenu pohybujúcu sa okolo +- 10 eúr je to super darček pre sestru, dcéru, kamošku. Neviem si predstaviť babu, ktorú by to nepotešilo a ktorá by to nevyužila. 

A čo Vy? Tiež patríte do tej skupiny, ktorú by Tangle teezer potešil?
Teším sa na Vaše komentáre!


25 komentárov:

  1. Ja ho mam asi nieco vyse tyzdna, objednavala som z asosu (ten ruzovy!).. a je fakt super uz som mala dost toho ako mi moja kefa trhala vlasy pri rozcesavani. S TT to ide lahsie a hlavne na mokrych vlasoch.. Mam vlasy dost dlhe takze mozem potvrdit :D Ale to ze vlasy budu leskle no neviem, nemyslim si ze ked si prejdem kusom plastu po vlasoch ze im to doda lesk, ale precese ich dobre a aj uhladi.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dostanu ho na Vánoce, dlouho jsem váhala mezi oranžovým a fialovým. Chci ho hlavně kvůli tomu, že mi hodně vlasů vypadává při nešetrným rozčesávání. Už jsem toho měla dost, nejdřív jsem si nechala ustříhnout 15cm a teď zkusím tohle... a ještě masku na vlasy Kallos Latte.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja kefy nepoužívam, lebo sa s nimi nedajú poriadne rozčesať vlasy a mám pocit že mi vlasz akurát vytrhávajú. Práve naopak používam klasický hrebeň (http://srovnaniceny.cz/zbozi/PROFILINE-H%C5%99eben-na-vlasy-1288-peterson-vel1011.html) s ktroým mi sa mi vlasy češú omnoho lepšie. :) Musím poznamenať teda ale, že vlasy češem jdine po umyti, lebo ich mám tak presušené, že akonáhle sa vrátim domov z práce a to nemusí fúkať ani vietor, mám na hlave jedno vtáčie hniezdo, ktoré by nerozčesal nikto. Aj kaderníčky nad mojimi vlasmi lamentuju a prežehnávajú sa keď vidia že nejdú rozčesať :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mám tangle teezer ten s leopardím vzorom kompaktnú verziu a tiež som sa naň dala nalákať vďaka recenziám na blogoch ale kúpu neľutujem. bez problémov česem s ním mokré a aj vlnité suché vlasy. teraz ich majú už lacnejšie napr. na parfums.sk, ja som ho kupovala ešte keď stál raz toľko ale inú kefu už nepoužívam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja dostanem na Vianoce DTangler, co je vlastne tangle teezer s ruckou.. nechcela som, ja sikovnixa, riskovat bez rucky a uz sa nanho tesim, osm teda velmi zvedava aj ja, lebo ziadna kefa si s mojimi vlasmi nejako extra neporadila, ak som jej na to nedala aspon pol hodinu :/ a par upustenych slz :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano ano, ten som videla:) stojí tuším obdobne! podľa mňa je super, že predávajú aj takú alternatívu, štetiny tie isté len iná rúčka! Podľa mňa na domáce použitie je praktickejší:)

      Odstrániť
  6. Já mám tangle teezer už asi rok a půl a nemůžu si ho vynachválit. Vzadu na krku se mi dost cuchají vlasy a dělají se mi tam "dredy" :D protože je mám jemné, tangle teezer si s tím hravě poradí, už se nečešu ničím jiným. K vánocům si přeju ještě jeden, abych měla jeden na koleji a jeden doma, protože teď ten jeden co mám tahám pořád s sebou tam a zpátky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to o tých dredoch:) presne viem, o čom hovoríš:)) ja som ten istý prípad:) najhoršie keď sa mi ,,zdredujú" od večera do rána to je totálna katastrofa:)

      Odstrániť
  7. Na česanie používam riedky drevený hrebeň, ktorý mi úplne postačuje. Vlasy si češem väčšinou iba ráno a poriadne pred umývaním. Tangler môže byť fajn, chcem ním tento rok odmeniť ženy v našej rodine na Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nemám žádnou, nepoužívám je, přijdou mi všechny hrozně "drastické" :-))

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne TT práveže príde ako ten najmenej drastickejší hrebeň zo všetkých :)

      Odstrániť
  9. ja mam tangle... je super na mokre vlasy, tam nema konkurenciu, ked si ich preceses po umyti. Na suchych vlasoch podla mna az tak velmi nezabera a na nom ich mam rovnako vela vypadanych ako na klasickej kefe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a máš ten klasický, či ten špeciálny na mokré vlasy? Teraz rozmýšlam nad tým, že ako je ten špeciálny na mokré, ktovie či sa dá používať aj na suché :)

      Odstrániť
  10. Určo ho zkus :) Já ho koupila segre a je spokojena, taky bych ho brala :) neelektrizoval mi vlasy snad jako jediný :) vlasy si nečešu vubec, mam je desne jemné ale TT bych klido brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som tá čo používa obyčajný, klasický- HREBEŇ! ;D
    áno fakt, nevytrhám si z ním polovicu vlasov celkom mi vyhovuje.
    neviem pochopiť ako môže byť TT taký zázrak :D preto by som ho rada skúsila;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Priniesla som si ho v lete z Londýna a kúpila som si ho tam kvôli tomu, že som čítala že je to zázrak a chcela som sa zasmiať, že či fakt. A keď som ho rozbalila a prečesala som sa, pochopila som. V živote som nemala tak dokonale rozčesané vlasy, každý vlas bol presne tam kde má byť, žiadne strapaté chumáče, nič. A mokré vlasy rozčeše za pár sekúnd bez šklbania, bez akéhokoľvek problému. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A v Londýne stál rovnako ako u nás? lebo chystám sa tam o pol roka tak či počkám:)

      Odstrániť
  13. ja pouzivam krasicky plastovy hreben z drogerie. a mam ich niekolko. najradsej mam tie z hustymi zubami. s rozcesavanim nemam ziaden problem, pokial netravim niekolko hodin vo vetre. ale pokial sa nepokusam si rozcesavat mokre vlasy. skratka...vlasy si rozcesem pre umytim a nasle po umyti az ked uschnu. hrebe nosim vsade a pouzivam ich - rozcesavam si vlasy tak 10 krat za den. prirodzene totiz moje vlasy vyzeraju strasne neupravene, su kreppovite - skratka vyzeraju ako keby som sa tyzden necesala. kefy rada nemam, lebo sa z toho zle vyberaju vlasy. tangle teezer som v zivote nedrzala v ruke. a pride mi to ako predrazeny kus plastu

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja pouzivam kefu ale chcela by som vyskusat aj tangle teezer.uz dlhsi cas rozmyslam ze si ho objednam.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja som si TT objednala z parfums.sk a niesom moc spokojná. Moje husté, tvrdé, vlnité vlasy nerozčeše bohvieako. Vlasy mi s ním vypadávajú rovnako a dokonca ma aj šticuje. Tak neviem či to je nejaký fake alebo mám len také debilné vlasy. Ale používam ho aj tak a keď chcem seriózne rozčesanie siahnem po kefe z diviačich štetín z body basics za 2 eura. Ja by som si ho už druhýkrát nekupíla veru.

    www.cipasblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Plánujem ho kúpiť sebe aj mame na Vianoce, tak dúfam, že sa dočkám pozitívnej reakcie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. s názormi, že kefy na vlasy sú zlé by som úplne nesúhlasila, záleži aj od kvality a tvrdosti kefy, mne osobne ani niektoré hrebene na vlasy nevyhovujú. kefy mi zasa mne osobne robia menšiu "paseku"

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne