štvrtok 22. novembra 2012

Nepodceňujte Matricium !


Presne si pamätám, kedy som prvýkrát videla v obchode Matricium a povedala som si wow. To balenie ma úplne dostalo. Neriešila som vôbec čo to je, od koho to je, ale úplne ma zaujal ten názov a balenie. Neviem prečo, na prvé prečítanie mi napadlo niečo s včelou kráľovnou a napadol ma akýsi zázračný elixír. Keďže obal zvyčajne predáva, hneď som si povedala, že to tak bude aj s týmto produktom, lebo je vážne krásny. Potom ubehol čas a reklamy na Matricium boli všade – v časopisoch, na každej lekárni, na internete všade. Naozaj super kampaň. Cena +- 50eur, síce nebola nízka, ale napadlo, mi že by to bol super darček pre maminu na Vianoce. Tak som išla do lekárne informovať sa na Matricium a podľa popisu mi prišlo, že ten produkt by skôr mohol pomôcť viac mne ako mamine. Už vtedy sa mi naštrbili hlave, že by sa mi to páčilo a zaklincovalo to sedenie u dermatologičky, ktorá mi ho sama odporučila. A tak Vám dnes môžem priniesť pravú a nefalšovanú recenziu na Matricium, aby ste sa mohli aj Vy možno zbaviť myšlienky, že je to len na starú pleť a Vás sa to netýka.



Pri svojom opise začnem asi už mnou ospevovaným obalom. Naozaj tlieskam dizajnérom Biodermy, lebo to balenie je úžasné. Balenie obsahuje 30ks kapsulí, ktoré sú balené jednotlivo a po otvorení sú uzatvárateľné. Kapsule sa nachádzajú v plastovom obale, ktoré navonok pôsobí akoby sklo a dodatočne je aj toto balenie v akomsi červeno- priesvitnom obale. Naozaj krása.




30kusov kapsulí, je určených na 30dňovú kúru, ktorú je dobré zopakovať až 4x ročne. Viac nie je potrebné, lebo by ste na sebe už nemuseli badať účinky. Po rozbalení kapsule zistíte, že jej náplň je úplne číra, mierne zapáchajúca. Aj keď to bude znieť čudne, tá vôňa niekedy aj poteší, lebo si poviete, že aspoň viete, že v tom nie je natrieskaná nejaká zbytočná chémia. Obsah kapsule sa nanáša naozaj jednoducho. Poviem Vám malú radu – je ideálne novú kapsulu otvárať vždy večer, pretože je potrebujete spotrebovať do 12 hodín. Aj ju otvoríte večer máte istotu, že spať 12 hodín pravdepodobne  nebudete a teda ju miniete v správnom čase. Ale ak ju otvoríte ráno napr. o 8 dvanásť hodín od 8 rána je 20.00 a pochybujem, že vtedy ste vždy doma a už idete spať. Čítala som recenzie v ktorých užívateľky hovorili, že si nechávajú kapsulu na viac použití lebo je v nej veľa výrobku a na 2x sa neminie. Hlúposť – ak ju použijete poriadne – rozmasírujete na tvár a aj na KRK!! Tak mi verte, že použitie na 2x je úplný dostatok. Nemá zmysel investovať toľko peňazí do kúry a potom nedodržiavať pravidlá. Kto chce takto nezmyselne šetriť odporúčam Baleu..A to už ani nespomínam, že obsah sa má minúť do 12 hodín. Čiže poriadne rozotrieť a nešetriť.






Obsah kapsuly sa vsiakne hneď – aspoň mne. Obsah Matricia sa skladá z látok, ktoré sa v koži vyskytujú prirodzene: aminokyseliny, minerálne soli, vitamíny, nukleotidy, kyselina hyaluronová, čiže obnovujete to, čo Vaša pleť má a potrebuje. Mňa osobne Matricium akoby stiahlo a potrebovala som na neho naniesť krém, čo však nie je problém, lebo Matricium pracuje krásne so všetkými Bioderma výrobkami. Ja som na neho používala krém Sensibio legére. Matricium chráni Vašu pokožku a prispieva k obnove buniek, čo bol dôvod prečo som ho chcela vyskúšať. Po vyliečenom akné, mi na pleti ostali mierne jazvičky a vedela som, že Matricium podporuje proces regenerácie kožného tkaniva. Pomáha tiež k obnove pokožky pri pôsobení slnka, vetra a chladu, čo je teraz vlastne ideálne počasie na napumpovanie pokožky vitamínmi. 




Matricium kúru som dokončila pred troma týždňami  a moje dodatočné postrehy sú nasledovné:
1,  týždeň: nepostrehla som žiadnu zmenu. Pokožka je normálna akurát po nanesení dosť napnutá, ale po prekrémovaní sa pleť dala do normálu.
2, týždeň – zmeny sa objavili po 8 dni. Vonku bolo sychravé počasie a pokožka, ktorá zvyčajne reaguje veľmi zle na vietor, bola stále pekná, hydratovaná nevysušená. Postupne je začať badať, že je pokožka akoby rozjasnená. Na dotyk je taká vláčna, akoby naozaj to znie ako klišé ale napumpovaná.
3, týždeň – pokožka pôsobí zocelene, dokonca už by vôbec krém nepotrebovala po Matriciu, ale nanášam ho aj tak. Má krásnu farbu, pôsobí zdravo a sviežo.
4, týždeň – koža pôsobí dosť zregenerovane a jazvičky, ktoré zvyknú kvôli chladu dosť sčervenať vôbec nesčervenajú, majú farbu ako pokožka. Ak sa na pleti urobí vyrážka ( počas mesiaca akurát 3 počas menštruácie) do dvoch dní krásne zmizne a pleť je zocelená.





Môj záver je, že je škoda keď sa Matricium škatuľkuje u mnohých ako produkt pre staršie osoby. Určite by som ho na základe svojho otestovania odporučila osobám, ktoré prekonali akné a majú stále na pleti nedostatky, lebo neviem o ničom na trhu čo by tak krásne napumpovalo procesy v pokožke. Taktiež by som ho odporučila nielen dievčatám, ale obzvlášť chlapcom. My si vieme pleť rozjasniť a skrášliť make-upom, ale aj muži alebo chlapci môžu mať unavenú, poškodenú pleť a tí si ju neprekryjú. Môj záver je tak, že pleť máme len jednu a sama viem, ako môže niekto trpieť tým, ak nie je dokonalá. 50 eur určite nie je málo peňazí, ale ja by som si ich určite našetrila, alebo vyskúšala na Vianoce, verte mi budete spokojné/ý . Ak by ste sa chceli dozvedieť viac informácií, nájdete ich na www.bioderma.com


A čo Vy? Čo si myslíte o Matriciu? Pozdáva sa Vám? Chceli by ste ho? Poznáte niekoho kto ho má?


3 komentáre:

  1. Ahoj tvoj blog som objavila len nedavno a odvtedy nan chodim kazdy den.mas dobre clanky aj recenzie.Biodermu nepouzivam ale aj tak som si recenziu precitala.inak tvoj blog je uvedeny v decembrovom magazine Eva pod clankom Beauty blog boom.To len aby si o tom vedela a dufam ze ta to potesi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár! Som veľmi rada, že sa ti môj blog páči, je vždy super mať nejakú spätnú rekaciu:)To, že som v Eve som sa dozvedela začiatkom týždňa a veľmi ma to potešilo :) Stále tomu vlastne nemôžem uveriť:)

      Odstrániť
    2. tak to som velmi rada ze ta sprava potesila.mam jednu otazku:Co hovoris na stetce od znacky ZOEVA? su podla teba dobre?chcela by som si nejake objednat a neviem ci sa mi oplati do nich investovat.dakujem za odpoved.

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne