štvrtok 8. novembra 2012

Sébium peelingový gél


 To, že už nie je leto a pokožka sa nám nepotí ani zďaleka neznamená, že v zime by sme mali prestať s niektorými našimi rituálmi. V poslednej dobe som postrehla, že veľa mojich kamarátok, akoby ochladením sa absolútne zabudli na niektoré dôležité kroky v starostlivosti o pleť akým je napr. používanie peelingu. Pre mňa je používanie peelingu priam najdôležitejšia súčasť starostlivosti o pleť. Pokožka sa potrebuje zbaviť vrchnej opotrebovanej znečistenej kože, aby mala priestor tá nová pekná. Je dobré dať preč nečistoty a jemnou masážou pri peelingu tiež obnoviť prirodzené prekrvovanie.
 To čo je však dobré v zime zmeniť, je možno intenzita peelingovania a druh peelingu. Viem, že niektoré baby (možno aj chlapci to neviem :) používajú peeling viackrát za týždeň, no mne bohate stačí raz, a radšej s kvalitnými výrobkami a dôkladne. V zime by som zvolila opäť nejaký kvalitnejší peeling, ktorý možno nie je až tak hrubozrný. Ja osobne som vylúčila tie drsné pleťové peelingy úplne a radšej používam jemnejšie, alebo také tie stredné. Ideálnym nie len na zimu, ale podľa mňa celoročne je Sébium peelingový gél od Biodermy, ktorý plní všetky atribúty, aké by mal peeling mať.

Peeling má 100ml, čo je o čosi väčšia veľkosť na ak bývam zvyčajne zvyknutá (75ml). Má redšiu konzistenciu, ako z názvu vyplýva gélov a nanáša sa veľmi dobre. Nanesiete na končeky prstov a jemne vmasírujete po tvári po dobu 1,5 - 2,5 min. Pokožky sa zbaví nečistôt a krásne vyhladí. Rozdiel je naozaj cítiť už pri zmývaní peelingu.  Na pokožku je jemný, nedráždi ju a ani raz sa mi nestalo, že by po ňom ostala začervenaná. Peeling je super nielen pre zmiešanú ale aj mastnú pleť s čím má napr.problémy moja mamina, aj napriek tomu, že má 45 rokov. Veľmi jej pomáha regulovať tú mastnotu a spolu s používaním Sébium gélu a vody, ju má naozaj pod kontrolou a úprimne by som povedala, že akoby sa dokonca už strácala. Chce to však ako všetko - pravideln starostlivosť.
Keďže ako som písala vyššie peeling používam len raz za týždeň, je podľa mňa ideálne prestriedať ho so Sébium gélom. Kúpite ho častokrát v lekárňach v zvýhodnených baleniach za ceny konkurujce Garnieru alebo Nivei a kvalita je podstatne vyššia.


Dúfam, že som niekomu poradila koho trápia problémy s mastnou alebo zmiešanou pleťou lebo niekedy naozaj stačí nájsť len ten správny produkt. Ak náhodou patríte do tejto skupiny a článok Vás zaujal, okrem týchto dvoch výrobkov na stránke  http://www.bioderma.com/  
všetky výrobky z radu Sébium. 

 A čo Vy? priznajte sa, používate peelingy v zime? Ak áno, aké?

15 komentárov:

  1. len si dávaj pozor lebo ak máš tendenciu mať v zime menej mastnú pleť nie je dobré ju zaťažovať kozmetikou na mastnú pleť pretože potom vyťahuje vodu z pokožky a neskôr vo vyššom veku to zbadáš...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. používam tento píling len občas, príde mi že mi trochu pleť vysušuje, tak ho na seba dám, iba vtedy keď je pleť výnimočne viac mastná. Inak používam ten z rady Hydrabio, príde mi jemnejší a nevysušuje. čo sa týka gélu, tak ten tiež tak raz za čas, lebo dosť vysušuje. Mám citlivú pleť, aj normálnu (občasne) s mastnejšou T zónou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mna našťastie nevysušuje, ale ten z rady Hydrabio by som aj tak rada vyskúšala :)

      Odstrániť
  3. ja mam peeling z Avonu a nie som s nim velmi spokojna..ma velke zrniecka, ktore mi podrazdia plet..takze ho pouzivam len ked uz vidim, ze mam supinky na nose..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som mala z Avonu, ale je presne taký ako píšeš - dosť agresívny :(

      Odstrániť
  4. sébium by sa zišlo ;) vyzerá to byť fakt extra dobrá rada

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I was thinking about this product and could not decide if I should buy it but it looks pretty cool so maybe I will give it a try. Thanks for the information. Your have a lovely blog by the way and I am a new follower! Hope you will like my blog and follow back!

    Also make sure and enter my new giveaway for a chance to win a 105$ high end face treatment!

    Pop Culture&Fashion Magic

    OdpovedaťOdstrániť
  6. This information is invaluable. Where can I find out
    more?

    my webpage :: chestfatburner.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hi there, You've done an excellent job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I'm confident they'll be benefited from this site.

    Feel free to visit my homepage: chestfatburner.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Greetings! Very helpful advice within this article!
    It's the little changes that make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

    My webpage: classifications regarding gynecomastia

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Generally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so!
    Your writing style has been amazed me. Thank you, very great
    post.

    Also visit my weblog - Usage of turmeric Extract regarding gynecomastiaremedy

    OdpovedaťOdstrániť
  10. I used to be recommended this website by my cousin. I am no longer positive whether or not this submit
    is written through him as no one else understand such detailed about my difficulty.

    You are incredible! Thanks!

    My blog: chestfatburner.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand.
    It seems too complicated and very broad for me.
    I'm looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!


    my weblog :: Improved Estrogen Stage Leads to Man Boobs

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne