nedeľa 18. novembra 2012

Vonia ako Ferragamo ale nie je to Ferragamo..čo je to?




OMG! Musím Vám napísať, že som absolútne nadšená z tohto peelingu :) Už mi dlho nič tak neurobilo radosť ako tento Bielenda telový peeling z granátového jablka.  Aj keď mám granátové jablko veľmi rada, naozaj netuším v tomto momente vonia (čo podľa mňa ani 90% z Vás:) preto Vám to zjednoduším - ako Incanto od Salvatore Ferragama! Naozaj :) Keď som tento peeling prvýkrát použila neskutočne mi voňal, a urobil mi strašne dobrú náladu, lebo tá vôňa je nákazlivá ale nedošla som na to, čo to je. A potom mi mamina pred pár týždňami po tom čo som si dala peeling povedala - ty si si dala pred spaním voňavku? A ja, že nie prečo? A ona, lebo všade cítim Incanto :)) Takže za prvé,úžasná vôňa!

Za druhé :) peeling má podľa mňa nádherné balenie. Tá zelená priam žiari a keď sa mi minie, krabičku si na niečo nechám, lebo je vážne krásna :) Peeling je určený na normálnu pokožku a má odstrániť z pleti odumretú kožu . Má takú melónovú farbu a na to, že má 200ml sa míňa veľmi pomaly. 


Vlastnosti má presne také, aké od peelingu očakávam :) Má super hutnú konzistenciu (žiadne roztekance), úúúúžasne vonia, nanáša sa super na pokožku a aj napriek tomu, že je taký ,,hutný" pokožku nedráždi. Spĺňa aj moju poslednú dôležitú zásadu - po umytí a  vysušení pokožky ju krásne premastí a hydratuje.

Viem, že sa opakujem ako papagáj ale zase som si privoňala k tomu peelingu a wow :) Ak budem robiť (čo budem robiť) sumár top výrobkov 2012, určite bude tento peeling medzi nimi. Aj keď som ich vyskúšala tento rok niekoľko, čestne prehlasujem, že tento je naj :) Teraz len ostáva dúfať, že ma dnes v obchodoch nezláka niečo nové :) 
Ak už hľadáte nejaké darčeky, jednoznačne odporúčam. Mňa by tento potešil aj do zásoby. Každopádne tento peeling a aj mnohé iné nájdete na  http://www.bielenda.sk/.

A čo vy? používate teraz peelingy? Je pre Vás taká vôňa plus či mínus? Aká by bola Vaša ideálna vôňa? Teším sa Vaše komentáre a užite si posledné zvyšky víkendu :)

9 komentárov:

  1. musí to super voˇanť!
    každopádne produkt vyzerá byť veľmi sľubný ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. momentalne doma ziaden peeling nemam. troska si ma navnadila na ten od biodermy, ale zatial som v stadiu, ze nad nim len premyslam..inak pri prvych troch fotkach som si podla balenia na prvy pohlad myslela, ze sa jedna o vonnu sviecku:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? ja by som bez peelingu nemohla :) Bioderma na tvár je super, nedráždi, prečistí a pomôže aby sa nevytváralo akné,som s ňou veľmi spokojná. A tento je zase super na telo, tá vôňa je skvostná a ako peelingu mu nemám čo vytknúť:)

      Odstrániť
  3. minul sa mi od tejto značky peeling s avokádom a tiež bol vážne dobrý a nádherne voňal, takže veľmi dobre viem o čom píšeš a tak si ma navnadila na tento:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa si zase navnadila na ten avokádový :)) Ďakujem za tip a komentár :)

      Odstrániť
  4. ohh, ferragama a incanto milujem! ja teraz používam na tvár peeling z Avonu a na telo si vyrábam vlastný z olivového oleja a morskej soli, alebo z kávy a kokosového oleja :)

    www.70sukienmala.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si tiež chcela vyrobiť z kávy, ževraj je super na celulitídu (tú síce našťastie nemám, ale výhod má ten peeling samozrejme viac). Verím tomu, že ho raz aj urobím len budem musieť prekonať svoju lenivosť :) ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  5. jeej vyzera to zaujimavo musim sa mrknut na tu stranku

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne