streda 19. decembra 2012

Pre maminku











Teraz už fakt vážne začína seriózne odpočítavanie do Vianoc. Dúfam, že darčeky už naozaj všetci máte a ak nie, tak dnes som pre Vás pripravila pravdepodobne posledný na tento rok z nápadových článkov čo komu kúpiť. Dnes to bude o tej najdôležitejšej osobe v živote každého z náš – darčeky pre maminku. Aj keď to bude znieť asi čudne mne osobne sa darčeky pre mamku kupujú najťažšie. Moja mamina síce má rada kozmetiku, ale berie to tak, že ju jednoducho používať musí a nie že jeeej nový rúž (skôr asi ako riady bez saponátu neumyjete). Teraz dúfam, že ma chápete. Teda keď jej ju kúpim, viem, že ju poteší ale celkom minimálne. Zvyčajne jej teda kupujem oblečenie, čo teda tiež nie je bohvieako ľahká úloha, pretože mamina je pomerne konzervatívny tip a teda s nejakými výstrelkami u nej moc nezabodujem. Niekto by mohol povedať, že dobrým darčekom je kniha – na čo ja odpovedám, že keďže číta rovnako rýchlo ako ja a priemernú knihu prečíta do dvoch hodín je to úplne zbytočné. 



Dosť však bolo môjho nariekania, dnešný článok bude skôr o tom, že nie všetky maminy sú ako tá moja, a práve pre tie, čo ich kozmetika poteší sú dnešné tipy. Budú zoradené od najlacnejšej po najdrahšiu:




1, Avon true color lícenka – každá žena by mala mať vo svojej výbave nejakú peknú lícenku. Prednedávnom si moja mamina objednala z Avonu práve túto a je to veľmi dobrá kúpa. Pekné, prirodzené farby, neprečačkané jednoduché ale zato elegantné balenie a výborná výdrž smerujú k tomu, že to bude dobrý darček.





2,LOréal Paris Color Riche – aj keď majú naše maminy pravdepodobne viac rokov, stále sú to ženy, ktoré by sa nemali báť pekne sa upraviť. Zoberte si fotky z rôznych odovzdávaní cien – koľko je tam žien 40+ a majú na sebe krásny červený rúž? Ak nemajú Vaše maminy odvahu kúpiť si ho posmeľte ich Vy. Čo Vy viete, možno sa začnú cítiť lepšie a krajšie. Krásne sýte farby má podľa mňa práve Loreal Color Riche, ktorý okrem úžasnej červenej pery aj opticky vyplní a zväčší.




3, Vichy Destock Ventre - Postupne sa posúvame do trochu drahšej kategórie a to zoštíhľujúce krémy. Mnoho žien by si ich rado kúpilo, ale je im ľúto do toho zainvestovať a myslia si, že aj tak by nevydržali používať ich pravidelne. Tu Vám ukážem dobrý tip – ak si myslíte, že Vašu maminu trápi celulitída, a že by ste jej takýmto prípravkom urobili radosť a Vy na neho máte financie (Alebo sa spojte s tatinom), kúpte jej ho a jej by bolo ľúto, keby ho nepoužívala už len preto, že je od Vás. Mám to osvedčené J Moja teta nedá už dlhšiu dobu dopustiť na Vichy Destock Ventre, ktorý slúži najmä na spevnenie v oblasti bruška.




4, Mojím posledným typom je krásny parfum. Ten poteší myslím si, že každú ženu – ešte aj moju maminu. Mojou momentálnou srdcovkou pre staršie ženy je jednoznačne Bottega Veneta Veneta. Je to ten najkrajší zimný a extrémne silný parfum aký som v poslednej dobe cítila. Je to vôňa, ktorú nemá nikto na okolí (jednak kvôli vyššej cene, veľa ľudí o nej nevie) a Vaša mamina sa bude cítiť výnimočná.


To boli moje rady ako potešiť Vaše maminky a ja som zvedavá, čo mi napíšete Vy. Čo pekného ste im kúpili? Kupujete darčeky sami či sa spájate s ocinom, súrodencom?


3 komentáre:

  1. Ja som svojej mame vzdycky kupovala oblecenie, ale uz ho ma plno, takze teraz to budu dvoje listky do divadla. To potesi aj mna, pretoze kupujem po dvoch, aj pre mna :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bottega Veneta je jedinečná...keby som bola trošku staršia, neváham ani sekundu...ale je to jednoznačne elegantná vôňa, takže maminka športovkyňa, nosiaca botasky, rifle a mikinu to veľmi neocení..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :DD tak tento parfém jsem si letos pořídila, no teda, ale vědět, že je pro starší ženy, tak do toho nejdu :D teď nevím co si o tom myslet

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne