piatok 21. decembra 2012

Toto sme tu ešte nemali :)

Rozmýšľala som aký príspevok napísať takto pred sviatkami a napadlo ma konečne urobiť recenziu na v našich končinách pomerne málo známu vlasovú kozmetiku René Furterer. René Furterer je francúzska vlasová kozmetika pomerne známa najmä kvôli používaniu kvalitných prísad do svojich výrobkov, ktoré sú na prírodnej báze. Vlasy teda nezaťažujú a okrem toho, že sa o nich starajú pri pravidelnom používaní neošetrujete len svoje vlasy ale aj pokožku hlavy. Jedna z jeho myšlienok je, že vlasy sú zdravé vtedy keď je zdravé aj miesto odkiaľ vyrastajú. Všetky výrobky sú pomerne ľahké, vlasy naozaj nezaťažujú skôr nadľahčujú. Ja som vyskúšala sprej na lesk, šampón, masku a kondicionér a dnes Vám prinášam prehľad.



1, Okara protect color/ Sprej na lesk vlasov - v prvom rade ešte dodám, že všetky výrobky majú naozaj veľmi pekné žiarivé farby, naozaj pekné balenia. Lesky na vlasy sú vec, ktorú mám veľmi rada  ale s ktorou som bohužiaľ viac nespokojná ako spokojná. Doma mám už nahromadených asi 5odlišných, ktoré sľubujú to isté ale robia len to, že vlasy zmastnia. So skúšaním tohto výrobku som otálala pomerne dlho, nakoľko som sa bála, že jeden deň si ho dám a druhý budem mať vlasy mastné. Potom som však išla na jednu akciu, a povedala som si risk alebo zisk, lebo predstava lesklých vlasov ako od kaderníčky bola lákavá - a skúsila som ho. Ako prvú vec napíšem asi to, že sprej vonia akoby bylinkovo, čo je dosť nezvyčajné. Mne to vonia, mamine nie, ale v podstate to je úplne jedno, lebo hneď po zaschnutí necítite nič. Vlasy sú lesklé - prirovnala by som to ako po vyfúkaní fénom (mne sa to páči) a každopádne nezmastnejú. Tlieskam, druhá značka okrem Matrixu, ktorá naozaj prinesie lesk a nie mastné vlasy. Mne sa ten efekt odrážania svetla páči, vlasy pôsobia zdravo, krásne. Okrem toho, že sú vlasy lesklé, sprej chráni farbené vlasy a dodáva im výživu. Striekajte ho v dostatočnej vzdialenosti na suché vlasy podľa potreby.


 2,  Okara active light - maska/kondicionér aktivujúci rozjasnenie vlasov. Tak ako všetky výrobky aj tento je postavený na prírodnej báze a je to vlastne medový extrakt obohatený o sojové klíčky, ktoré obnovujú kvalitu vlasov. Med spôsobuje to, že vlasy sú lesklé vyživené a ak sú farbené farba je zanechaná žiarivá, nešedne, nežltne - drží si ton. Kondicionér má krásnu žltú farbu a je ideálne naniesť ho na vlasy a nechať pôsobiť 1-3 minúty. Má príjemnú vôňu (táto mi prišla taká ovocná). Nanáša sa veľmi ľahko a ešte ľahšie a rýchlejšie sa vpíja do vlasov. Po vysušení sú vlasy naozaj žiarivé, nie je treba používať žiadne prípravky.

3, Forticea - tento výrobok sa mi páčil naozaj najviac. Ide o šampon, na objem vlasov a hovorím Vám, je to naozaj, že mega vec. Ja osobne som si prednedávnom dala ostrihať moju dlhú hrivu (dlhodobo toho ľutujem každý deň) a mám teraz vlasy o 15cm kratšie, a čo môžem naozaj napísať je to, že tento šampon ako aj kondicionér pod ním objem seriózne urobia. Vlasy (Aspoň moje krátke) sú naozaj extrémne nadýchané, ľahké, neuzlia sa a pôsobia úplne, že wow veľko. Šampon má v sebe akoby zelené guľôčky, ktoré sa vpijú do vlasov a tie čo sa nevpijú jednoducho vymyjete. Je pomerne vodnatý, takže je ho treba použiť trochu viac ale ten výsledný efekt, je naozaj že wow. Jeho vôňa je taká neutrálna, použila som ho už dosť dávno, ale nezanechala vo mne nijaké pocity :)

4, Posledný výrobok v tejto siahodlhej recenzii je Volumea - čo je kondicionér, na objem vlasov. Od bežných kondicionérov ho odlíšite veľmi ľahko - je veľmi ľahký :) Naozaj žiadne hutné krémy, ľahký,príjemne voňavý prírodný kondicionér. Na nanášanie ho netreba veľa,pretože sa sám klže po vlasoch a tie sú krásne rozuzlené bez vytrhania tony vlasov. Efekt veľkých vlasov mi vydržal 2 a pol dňa čo je podľa mňa celkom nevídaná dlžka. Za mňa môže byť.

Uf, no na dnes by už aj stačilo. Mne sa kozmetika René Furterer páči najmä z toho pohľadu, že ja osobne som urobila naozaj veľmi radikálny vlasový krok. Proste musela som prestať klamať samú seba, že tie moje otrasné konce sa vyliečia sami- nie. Idem teraz na to tak, ako je jeho filozofia - poďme vlasy liečiť komplexne - nie len dávať olej na končeky, ale liečim aj pokožku aj celý vlas. Dúfam, že to vyjde, som zvedavá a ak máte rovnaký problém, odporúčam skúsiť. Výrobky René Furterer zoženiete v ČR a SR na
http://www.parfums.cz/

A čo Vy? Ako ste na som s vlasmi? Pekné zdravé? Mastné? Husté? Aká je Vaša top značka, a aká je vysnená, ktorú by ste si kupovať chceli? 

9 komentárov:

  1. ahoj :) pozývam na giveaway.... už len 3 dni!
    http://myfashion-and-me.blogspot.sk/2012/12/xmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow!! Vypada to skvele!! Urcite po tve recenzi vyzkousim;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. looks good!
    xxx have nice weekend
    <3
    enjoy your time!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no mna toto tiez caka inak ty si vedela ze ti to poslu ? lebo mne to prislo ani mi nikto o nicom nedal vediet...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak tú forticeu by som fakt chcela vyskúšať ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne